. Блог - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Середа, 17.04.2024, 01:05
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Инфраструктура [55]
Комунальні служби, Енергетики, Газове господарство, Тепло та ін.
Блог голови Семенівської РДА. [69]
Блог голови Семенівської РДА. Блог веде особисто голова Семенівської РДА - Деденко С.І.
Економічний блог. [145]
Блог веде, спеціаліст сектору економіки Семенівскої РДА.
Блог освіти району [182]
Блог педагогів, методистів та людей, що працюють на ниві освіти і науки
Блог юридичних служб. [63]
Семенівський районний центр зайнятості. [0]
Семенівський районний центр зайнятості- інформує.
Блог правоохоронців [26]
Прикордоння [24]
Блог прикордонної та митної служби
Блог усіх небайдужих [41]
Всім про все
Життя видатних людей [39]
Історії з життя видатних земляків
Духовне виховання [59]
Духовне виховання особистості
А чи знаєте Ви? [44]
Блог, де розміщується інформація про цікаві факти, події і т.п.
Людям про людей [38]
Матеріали про людей, їх життя, долі
Як це було ... [36]
Історичні нариси, довідки та події Семенівки та Семенівського краю
З глибин серця... [27]
Час минає, та є дві речі, які йому не підвладні: Пам"ять та Мистецтво, яке є людською спробою зробити прекрасне вічним...

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 67
Гостей: 67
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


« 1 2 3 4 ... 57 58 »
Картинка к материалу: «ЗНО-2019. Що необхідно знати?»

У 2019 році державна підсумкова атестація в старшій школі, як і минулого року, відбуватиметься у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Відповідно, випускникам шкіл, незалежно від бажання продовжити навчання у закладах вищої освіти, необхідно буде складати шкільні іспити за технологією ЗНО. Пропонуємо учасникам тестування ознайомитись з найбільш актуальною інформацією щодо проведення тестування. 

 

Програми ЗНО

Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 201 ... Читати далі »

Категория: Блог освіти району | Просмотров: 736 | Добавил: Елена | Дата: 19.11.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Учнів 9-х та 11-х класів просять оформити ID-картку»

Школярі, яким виповнилося 14 років, мають своєчасно звернутися для оформлення ID-картки. МОН просить освітян на місцях якомога ширше інформувати про це батьків та учнів, а Державна міграційна служба доручила своїм територіальним органам сприяти школярам в оформленні документів.

Так, зараз паспорт вперше оформлюється після досягнення особою 14-річного віку. Для таких громадян ця адмінпослуга є безкоштовною.

Для отримання ID-картки потрібно не пізніше, ніж через місяць після досягнення учнем 14 років, звернутися до:

  • територіального підрозділу Державної міграційної служби за зареєстрованим місцем проживання;
  • до центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), якщо він надає послуги з оформлення біометричних документів.

Докладну інформацію про процедуру оформлення ID-картки можна переглянути на офіційному сайті Державної міграційної служби за посиланням.

Для ... Читати далі »

Категория: Блог освіти району | Просмотров: 544 | Добавил: Елена | Дата: 15.11.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» ВВЕДЕНО В РОБОТУ ДОДАТКОВИЙ БАГАТОКАНАЛЬНИЙ НОМЕР КОЛ-ЦЕНТРУ – 772-901»

Від споживачів електроенергії надходять пропозиції щодо розширення можливостей для передачі показів лічильників. Йдучи назустріч споживачам, ПАТ "Чернігівобленерго" ввело в роботу додаткову багатоканальну лінію телефонної мережі загального користування, номер телефону – 772-901, - зазначає енергопостачальник на своєму вебсайті.

 

Для абонентів важливо знати, що для даного номеру діють загальноприйняті в Україні правила телефонного набору стаціонарних номерів. Так, абоненти Чернігівської області, що мешкають за межами м. Чернігова та Чернігівського району при наборі цього номеру із стаціонарних телефонів мають додатково набирати даний номер з кодом: 022-772-901. Якщо дзвінок здійснюється з-за меж Чернігівської області або з мобільного телефону – 04 ... Читати далі »

Категория: Инфраструктура | Просмотров: 650 | Добавил: shabalin74 | Дата: 13.11.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Порядок присвоєння прізвища, імені, по батькові дитині при державній реєстрації народження.» Державна реєстрація народження дитини проводиться з одночасним визначенням її походження та присвоєнням їй прізвища, власного імені та по батькові. Походження дитини визначається відповідно до статей 125, 133, 135 Сімейного кодексу України. Державна реєстрація народження проводиться за усною чи письмовою заявою батьків дитини чи одного з них, а в разі смерті батьків або в разі якщо вони з інших причин не можуть зареєструвати народження - за заявою родичів, інших осіб, уповноваженого представника закладу охорони здоров'я, в якому народилась дитина або в якому на цей час вона перебуває.
Державна реєстрація народження дитини проводиться не пізніше одного місяця від дня народження дитини.
Якщо дитина народилась у подружжя, дружина записується матір'ю, а чоловік - батьком дитини за заявою будь-кого з них.
Якщо батьки не перебувають у шлюбі між собою, походження дитини від матері визначається на підставі заяви матері, походження дитини від батька визначається за заявою матері та батька дитини про визнання батьківства.
Якщо батьки мають спільне прізвище, то це прізвище при ... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 605 | Добавил: dmc79 | Дата: 08.11.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «#день_народження_кохання» Враховуючи життєвий досвід та вдячність за спільно прожиті роки подружжя, Міністерство юстиції активізує послугу у сфері державної реєстрації щодо проведення обрядів ювілеїв весілля та запрошує подружжя провести обряд у будь-якому відділі державної реєстрації актів цивільного стану.
Річниця весілля – це одне з найголовніших свят в родині, адже це день коли народилася сім'я, коли молоді дали один одному обітниці кохання, стали одним цілим, а їх серця поєдналися назавжди. 1 рік чи 50? Різниці немає! Будь – який ювілей весілля може стати найкращим днем у Вашому житті.
Семенівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області гостинно запрошує до відділу сімейні пари на святкування ювілейних весіль.
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 521 | Добавил: dmc79 | Дата: 06.11.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Встановлення фактів народження та смерті, які відбулися на тимчасово  окупованій  території України» Питання реєстрації народження та смерті осіб, якщо такий факт відбувся на тимчасово окупованої території України є актуальним для громадян. Відповідно до статті 9 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 року, будь-який документ, виданий органом та /або особами на тимчасово окупованій території України є недійсний і не створює правових наслідків. Довідки (лікарські свідоцтва), що підтверджують факт народження чи смерті, видані на тимчасово окупованій території не приймаються відділами державної реєстрації актів цивільного стану до уваги. Громадянам роз'яснюється, що за відсутності документа закладу охорони здоров’я, виданого за формою, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 08.08.2006 № 545, що підтверджує факт народження чи смерті, підставою для проведення державної реєстрації актів цивільного стану є тільки рішення суду про встановлення факту народження чи смерті.
Для розгляду відповідної справи у суді орган державної реєстрації актів цивільного стану на прохання заявника ... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 507 | Добавил: dmc79 | Дата: 29.10.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Нотаріус у кожне українське село.» У своєму житті кожна людина звертається до послуг нотаріуса. Але все не так райдужно , як хотілось. За статистикою з 1160 посад державних нотаріусів, до яких здебільшого і звертаються сільські жителі, адже не мають коштів на недешеві послуги приватного нотаріуса, вільними є понад 300. У 122 районах відсутні державні нотаріуси, а в 55 районах немає жодного нотаріуса взагалі. Фактично, доступу до нотаріальних послуг, які гарантовані державою, не мають жителі чверті України. Хоча Міністерство юстиції й відповідальне за роботу нотаріату, нотаріуси є незалежними самозайнятими особами. І тому Міністерство юстиції виступило з ініціативою (законопроект № 9140 ), щодо роботи у віддалених селах та містечках, де немає нотаріусів - Уповноважених осіб. Що воно пропонує? Передбачити законом створення нової категорії працівників юстиції для здійснення обмежених нотаріальних дій, які працюватимуть у віддалених селах та забезпечать потребу громадян у послугах. Фактично – це діючі працівники головних територіальних управлінь юстиції, консультанти державних нотаріальних контор, які пройдуть відповідне навчання і ... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 647 | Добавил: dmc79 | Дата: 29.10.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «ЧЕРЕЗ VIBER МОЖНА ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗИ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКА»

ПАТ «Чернігівобленерго» запроваджує ще один зручний спосіб передачі показів лічильників електроенергії – через бот-аккаунт у Viber.

Для того, щоб скористатися даним способом, необхідно приєднатися до корпоративного бот-аккаунту ПАТ «Чернігівобленерго» у Viber.

Зробити це можна двома способами:

  1. Просканувати зображений нижче QR-код

    ... Читати далі »
Категория: Инфраструктура | Просмотров: 1115 | Добавил: shabalin74 | Дата: 23.10.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «"Битва міст"» Інформуємо про те, що Офісом з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України проводиться конкурс «Битва міст» на визначення двох українських міст для участі в національних безкоштовних освітніх програмах для підприємців, експортерів «Export Revolution Ukraine» та «Creative Export Ukraine».
Міста-переможці матимуть змогу приєднатись до реалізації національних навчальних програм, метою яких є підвищення конкурентоздатності українського бізнесу на міжнародній арені, підтримка місцевих виробників у виході на нові ринки. Навчання відбуватиметься в он-лайн форматі через освітню платформу і у форматі живих семінарів один раз на місяць з провідними міжнародними експертами та розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць.
Програми апробовані на європейських компаніях, адаптовані до українського середовища та розраховані на два рівні підготовки START (для підприємців) та PRO (експортерів). За результатами Програм: експортний план підприємства, опрацьовані проблемні питання експортної діяльності з менторами програми, сформовано цілісне бачення зовнішньоеконом ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 613 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 12.10.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Не порушуйте строки державної реєстрації народження дитини.» Питання державної реєстрації народження фізичної особи та її походження врегульовано Сімейним кодексом України, Законом України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та Правилами державної реєстрації актів цивільного стану в Україні, затвердженими наказом Міністерства юстиції України від 18.10.2000 № 52/5 (у редакції наказу Міністерства юстиції України 24.12.2010 № 3307/5, (зі змінами).
Державна реєстрація актів цивільного стану проводиться шляхом складення актових записів цивільного стану. Актовий запис цивільного стану є безспірним доказом фактів, реєстрація яких посвідчується, до спростування його в судовому порядку. Про факт державної реєстрації народження відділом державної реєстрації актів цивільного стану видається свідоцтво про народження. Якщо при державній реєстрації народження дитини відомості про батька внесені за вказівкою матері, то разом із свідоцтвом про народження дитини відділом державної реєстрації актів цивільного стану видається витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження із зазначенням відомостей про бать ... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 708 | Добавил: dmc79 | Дата: 05.10.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Особливості державної реєстрації шлюбу з неповнолітніми.» За законодавством України шлюб може бути укладений за певних умов. До таких умов, зокрема, відносяться - взаємна згода осіб, які укладають шлюб, і досягнення певного віку. Взаємна згода на вступ до шлюбу передбачає вільне волевиявлення жінки і чоловіка на державну реєстрацію шлюбу, тобто мають бути відсутніми будь-які прояви фізичного або психологічного насильства, погрози з боку батьків, родичів та інших осіб. Умова про досягнення шлюбного віку передбачена статтею 22 Сімейного кодексу України – на день державної реєстрації шлюбу чоловік і жінка мають досягти 18 років. Заява про державну реєстрацію шлюбу подається жінкою та чоловіком до будь-якого органу державної реєстрації актів цивільного стану за їхнім вибором. При поданні такої заяви жінка та чоловік пред’являють на посвідчення своєї особи паспорт або паспортний документ. Особа, яка досягла шістнадцятирічного віку, але ще не отримала паспорт (паспортний документ), пред’являє свідоцтво про народження та довідку з місця проживання за умови, якщо від дня досягнення зазначеного віку минуло менше ніж один місяць та копію рішення суду про надан ... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 639 | Добавил: dmc79 | Дата: 19.09.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Програма “Fit for Partnership with Germany”» З метою залучення широкого кола підприємництва в області запрошуються до участі у міжнародній Програмі “Fit for partnership with Germany” (Готуємося до співпраці з Німеччиною), яка реалізується у тісній співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Федеральним міністерством економіки і енергетики Німеччини.
Програма спрямована на стимулювання розвитку українського бізнесу,
економічне співробітництво між Україною та Німеччиною, соціально-економічний розвиток регіону та сприяє:
• виходу українських підприємств на міжнародні ринки;
• підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств;
• вдосконаленню компетенцій українських менеджерів у сфері зовнішньоекономічної діяльності.
Цільовою групою для участі є представники українських підприємств із зовнішньоекономічним потенціалом, для них організовуються цілеспрямовані бізнес-сесії у Німеччині (90% фінансується Федеральним міністерством економіки і енергетики Німеччини).
У 2018-2019 роках українським управлінцям/підприємцям і підприємствам пропонуються ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 669 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 17.09.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Повторна видача документів про державну реєстрацію актів стану» Законом України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», Правилами державної реєстрації актів цивільного стану в Україні, затвердженими наказом Міністерства юстиції України 18.10.2000 за № 52/5 (у редакції наказу Міністерства юстиції України від 24.12.2010 № 3307/5) (зі змінами) та Порядком ведення Державного реєстру актів цивільного стану громадян, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2007 № 1064 (із змінами) Інструкцією з ведення Державного реєстру актів цивільного стану громадян, затвердженою наказом Міністерства юстиції України 24.07.2008 № 1269/5 регулюється право на отримання та порядок видачі документів про державну реєстрацію актів цивільного стану.
Повторна видача свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану здійснюється районними, районними у містах, міськими (міст обласного значення), міськрайонними, міжрайонними відділами державної реєстрації актів цивільного стану головних територіальних управлінь юстиції та відділами державної реєстрації актів цивільного стану управлінь державної реєстрації головних територіальних управлінь юсти ... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 786 | Добавил: dmc79 | Дата: 29.08.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «68 домогосподарств Чернігівщини встановили сонячні електростанції»

Зелений тариф - механізм, призначений для заохочення населення для вироблення електроенергії з альтернативних джерел енергії.

    Держава стимулює будівництво домашніх сонячних електростанцій:

   - надає право фізичній особі бути виробником і продавцем «зеленої» eлектроeнергії;

   - діяльність з виробництва електроенергії не вимагає ліцензії;

   - зобов'язує постачальника купувати вс ... Читати далі »

Категория: Инфраструктура | Просмотров: 720 | Добавил: shabalin74 | Дата: 16.08.2018 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Про державну реєстрацію шлюбу з іноземцями» Державна реєстрація шлюбу з іноземцями має особливості правового регулювання у зв’язку з необхідністю перевірки законності перебування цих осіб на території України та врахування умов дійсності поданих ними документів.
Прийом заяви на державну реєстрацію шлюбу з іноземцем починається з перевірки законності підстав їх перебування на території України. Іноземці для державної реєстрації шлюбу в Україні повинні пред’явити паспортний документ та посвідку на постійне чи тимчасове проживання або інший документ, що підтверджує законність перебування іноземця на території України.
При пред’явленні для державної реєстрації шлюбу паспортного документа іноземця в заяві про державну реєстрацію шлюбу та графі «Для відміток» актового запису про шлюб зазначається: «Особа попереджена про правові наслідки недійсності шлюбу у разі повідомлення завідомо неправдивих даних щодо свого сімейного стану». Такий запис засвідчується підписом особи, яка пред’явила один з вказаних документів. Документ про те, що іноземці не перебувають у шлюбі (довідку про сімейний стан тощо), пред’являти вже не потрібно.
... Читати далі »
Категория: Блог юридичних служб. | Просмотров: 558 | Добавил: dmc79 | Дата: 06.08.2018 | Комментарии (0)

Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записів



Наше опитування
Какой Ваш любимый вид спорта?
Всього відповідей: 56

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать

    Материал: PNG.studio
    Busichka написал:
    https://pngstudio.com.ua/