. Блог - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Четвер, 25.04.2024, 08:31
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Инфраструктура [55]
Комунальні служби, Енергетики, Газове господарство, Тепло та ін.
Блог голови Семенівської РДА. [69]
Блог голови Семенівської РДА. Блог веде особисто голова Семенівської РДА - Деденко С.І.
Економічний блог. [145]
Блог веде, спеціаліст сектору економіки Семенівскої РДА.
Блог освіти району [182]
Блог педагогів, методистів та людей, що працюють на ниві освіти і науки
Блог юридичних служб. [63]
Семенівський районний центр зайнятості. [0]
Семенівський районний центр зайнятості- інформує.
Блог правоохоронців [26]
Прикордоння [24]
Блог прикордонної та митної служби
Блог усіх небайдужих [41]
Всім про все
Життя видатних людей [39]
Історії з життя видатних земляків
Духовне виховання [59]
Духовне виховання особистості
А чи знаєте Ви? [44]
Блог, де розміщується інформація про цікаві факти, події і т.п.
Людям про людей [38]
Матеріали про людей, їх життя, долі
Як це було ... [36]
Історичні нариси, довідки та події Семенівки та Семенівського краю
З глибин серця... [27]
Час минає, та є дві речі, які йому не підвладні: Пам"ять та Мистецтво, яке є людською спробою зробити прекрасне вічним...

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 42
Гостей: 42
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


« 1 2 ... 53 54 55 56 57 58 »
Картинка к материалу: «Великий піст: що це? Як його проводити?» За тиждень (3 березня) розпочинається найбільший і найсуворіший піст - Великий піст. Більшість людей неповністю розуміє що це, тому вважаю за потрібне напередодні трохи розповісти про ціль постування.

Великий пістДосліджуючи повчання святих отців і вчителів Церкви про піст, чітко видно, що вони наголошують відрізняти головну ціль посту від засобів, які допомагають досягненню її. На жаль, навіть серед людей, що часто ходять до церкви, є багато таких, хто не розуміє високого духовного значення Великого посту, вважають достатнім самого лише стримання від скоромного та плотських утіх.

... Читати далі »
Категория: Духовне виховання | Просмотров: 901 | Добавил: Мах777 | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Предстоятелю УПЦ МП знайшли заміну»

Сьогодні, в понеділок, 24 лютого, у Києво-Печерській Лаврі відбулося засідання Священного Синоду Української Православної Церкви

У зв"язку з погіршенням стану здоров"я, Митрополит Володимир Сабодан більше не може виконувати обов"язки керівника УПЦ МП. Новим керівником став митрополит Буковинський Онуфрій.

Кілька слів про новопризначеного:

за данними сайту espreso.tv

Митрополит Черновицкий и Буковинский Онуфрий.  Монах с сорокалетним стажем, он не стремится к публичности. В то же время, он сумел добиться немалых успехов в руководстве своей, надо сказать, весьма проблемной епархией. Он с успехом купирует попытки Румынской православной церкви утвердиться в румыноязычных приходах. В признание заслуг Патриарх удостоил его права ношения второй панагии.

В 1992 году Онуфрий отказался поддержать просьбу архиереев УПЦ к патриарху Московскому Алексию ІІ о предоставлении автокефалии. Между тем, он отнюдь не является ярким «русскомирцем». Его позиция сводится к необходимости соблюдения канона и процедуры в решении вопроса о ста ... Читати далі »

Прикрепления: Картинка 1
Категория: Духовне виховання | Просмотров: 1292 | Добавил: Мах777 | Дата: 24.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Священик УПЦ МП проклинає у молитвах майданівців» Нещодавно в черговій своїй "вірноподданицькій" проповіді відомий священик УПЦ Московського Патріархату, принципово російськомовний українець, протоієрей Андрій Ткачьов знову прославився та дав привід про себе згадати.

Як повідомляє репортер інтернет-проекту "Помісна Церква", проповідуючи по закінченні богослужіння в день Св.Тетяни, отець з гнівом та прокльонами звернувся до усіх майданівців, передусім - студентів. У своєму красномовстві його мало що стримувало:

"Молюсь, чтобы Господь послал в сердца людей страх и чтобы Бог послал им болезнь в дом и на улице, страх на улице и страх в доме, чтобы они сожрали друг друга, пусть гад сожрет гада - я жалеть о них не буду. Это страшные враги нашего будущего, и страшные враги сегодняшнего, настоящего. Я их не жалею, я о них не молюсь...", - сказав він.

Категория: Блог усіх небайдужих | Просмотров: 996 | Добавил: Мах777 | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Звернення Священного Синоду Української Православної Церкви Київського Патріархату до Української Православної Церкви (Московського Патріарх»

Звернення Священного Синоду Української Православної Церкви Київського Патріархату до Української Православної Церкви (Московського Патріархату) з приводу необхідності невідкладного подолання розділення Православної Церкви в Україні

Преосвященні владики, всечесні отці, дорогі брати і сестри!

У цей трагічний і доленосний момент історії українського народу як ніколи очевидною є потреба подолати розділення Православної Церкви в Україні, яке триває вже понад 20 років, та утворення в Україні єдиної Помісної Української Православної Церкви.

Існуюче розділення тісно пов’язане з розділенням у суспільстві, живить його і підживлюється від нього. Єдина Помісна Церква повинна і могла би відігравати потужну миротворчу та об’єднуючу роль в суспільстві, сприяти порозумінню між різними силами, недопущенню розпалювання ворожнечі на національній, релігійній, регіональній, мовній основі. Замість цього ми не раз бачили, як суперечності між нашими Церквами лише поглиблювали суспільні розділення. З допомогою Божою цьому ... Читати далі »

Категория: Духовне виховання | Просмотров: 939 | Добавил: Мах777 | Дата: 23.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «М’ясопусна батьківська поминальна субота» Уставом Православної Церкви встановлені особливі вселенські загальні дні поминання спочилих християн. Одним із таких днів є М’ясопусна батьківська поминальна субота, яка завжди припадає на передодні третьої підготовчої неділі до Великого посту. Поминання в цей день визначено стародавнім церковним звичаєм.

Настанови м’ясопусної батьківської суботи походять до переказу апостольського, що підтверджується уставом св. Церкви, викладеним в V столітті преподобним Савою Освяченим на підставі найдавнішого переказу, і звичаєм давніх християн сходитися в певні дні на цвинтар для поминання с ... Читати далі »

Категория: Духовне виховання | Просмотров: 1545 | Добавил: Мах777 | Дата: 22.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «УПЦ КП припинила молитися за владу»

УПЦ КП припинила молитися за владу

Священний Синод Української православної церкви Київського патріархату постановив припинити поминання влади за богослужінням

Про це повідомляється на офіційному сайті УПЦ КП.

Як зазначається в оприлюдненому церквою документі, «20 лютого 2014 р. за повідомленнями засобів масової інформації, даними відеозаписів та свідченнями очевидців, влада почала застосовувати вогнепальну зброю, зокрема, снайперську та автоматичну зброю, проти українського народу. Повідомляють про десятки вбитих і сотні поранених».

Виходячи з цього ухвалено: «Враховуючи, що державною владою не були почуті неодноразові заклики Церкви до неї не застосовувати зброю проти народу, який обрав владу для служіння собі та Україні, а не для вчинення насильства і вбивств, – припинити з 20 лютого 2014 р. поминання влади під час богослужінь».

Синод закликає владу негайно припинити застосування зброї проти українського народу та нагадати її представникам про особисту відповідальність перед Богом за невинно про ... Читати далі »

Категория: Блог усіх небайдужих | Просмотров: 958 | Добавил: Мах777 | Дата: 20.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ»
Молитва за Україну Друк

У зв'язку з поглибленням суспільно-політичної кризи та протистоянням, Священний Синод УПЦ КП благословив у всіх храмах звершувати посилені молитви за мир в Україні.

Дивлячись на розвиток подій в Києві та вцілому в  державі, кожен з нас повинен звертатися до Господа з проханням про розрішення цієї ситуації і припинення братовбивчого протистояння. Тож, закликаю всіх Православних Християн, незалежно від конфесійної приналежності, молитися до Господа і просити миру та спокою нашій Державі.

                   ... Читати далі »

Категория: Духовне виховання | Просмотров: 1034 | Добавил: Мах777 | Дата: 19.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Проповідь в день Стрітення Господнього»
Нині відпускаєш раба Твого,
Владико, за словом Твоїм з миром…
(Лк. 2: 29)

В ім’я Отця і Сина, і Святого Духа!
Дорогі браття і сестри!

Сьогодні Церква Христова урочисто святкує Стрітення Господнє. Стрітення означає зустріч, дивну і сповнену таємничості, зустріч у Єрусалимському храмі старця Симеона і новонародженого Богомладенця Ісуса.

Задовго до народження Ісуса Єгипетський цар Птоломей захотів для своєї бібліотеки зробити грецький переклад єврейської Біблії. Для того, щоб перекласти Писання з єврейської на грецьку мову, було вибрано сімдесят учених мужів, які добре знали обидві мови. За Переданням в числі перекладачів був чоловік на ім’я Симеон, якого Церква в подальшому назвала Богоприїмцем. Річ у тому, що, перекладаючи книгу пророка Ісаї, Симеон дійшов до місця, де говориться: «Ось, Діва в утробі зачне і народить Сина» (Іс. 7: 14), і подумав, що в тексті помилка. Не може Діва народити дитину. ... Читати далі »

Категория: Духовне виховання | Просмотров: 1054 | Добавил: Мах777 | Дата: 14.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Александр Михайлович Хомутов - наш выдающийся земляк»

   В 1938 году инженер-химик Александр Хомутов, пропитав синтетическим каучуком прочную кирзовую ткань, стал, по сути, создателем кирзовых сапог, в которые вскоре обули самую большую в мире армию.

Хомутов Александр Михайлович  родился в 1901 г. в крестьянской семье в местечке Семеновка Черниговской губернии. Здесь учился в начальной школе. В 1917 г. закончил советскую Трудовую среднюю школу. Помогал семье по хозяйству. В 1919 г. был мобилизован и направлен на Деникинский фронт. В пути заболел сыпным тифом и был помещен в Полтавский военный госпиталь. После операции и выздоровления начальник госпиталя зачислил санитаром. Затем переведен в Военно-санитарный отдел на должность делопроизводителя. В 1921 г. согласно приказу № 58 по Киевскому военному ... Читати далі »

Категория: Життя видатних людей | Просмотров: 2573 | Добавил: shabalin74 | Дата: 10.02.2014 | Комментарии (0)

Категория: Блог освіти району | Просмотров: 1704 | Добавил: shabalin74 | Дата: 05.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Интересные факты о кофе, о времени и часах, о джинсах»

   Кофе

Первыми кофеманами были не люди, а козы. В 9-м веке нашей эры эфиопские пастухи заметили, что животные  с удовольствием объедают плоды каких-то деревьев, а потом чувствуют себя превосходно. О свойствах чудо-деревьев пастухи рассказали жившим неподалеку монахам. Именно так и началась история кофе.

Ежегодно земляне выпивают сотни миллиардов чашек напитка. Известен ли он жителям другим планет Вселенной, науке неизвестно.

По степени популярности в мире кофе ставят в один ряд с нефтью. Это тоже своего рода «черное золото».

Сегодня, пожалуй, ни один медик не рискнет назвать кофе лекарственным средством. А вот в 17-м веке врачи всерьез полагали, что это так. Например, лекари царя Алексея Михайловича советовали ему пить кофе, чтобы избавиться от головных болей и… от насморка. А врачи Ближнего Востока прописывали кофе людям с ослабленным зрением, ... Читати далі »

Категория: А чи знаєте Ви? | Просмотров: 952 | Добавил: shabalin74 | Дата: 03.02.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Интересные факты»

Интересные факты об истории поцелуя

1. На сегодняшний день существует три теории возникновения поцелуя. В основе первой теории лежит материнство. После того, как младенец отказывался от материнской груди, но при этом еще не мог самостоятельно жевать твердую пищу, мать за него пережевывала еду, превращая ее в кашу. Затем мать кормила кашей ребенка, передавая ее изо рта в рот. Позже именно таким образом материнские губы играли роль соски-пустышки – таким образом, происходила имитации кормления и малыш успокаивался. Многим позже касаться губами к губам – знак ласки и нежности.

Исходя из второй теории поцелуй – не что иное, как подражание животным. Например, рыбки «гурами» или же птицы. ... Читати далі »

Категория: А чи знаєте Ви? | Просмотров: 1418 | Добавил: shabalin74 | Дата: 30.01.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Скоробогатый Григорий Николаевич - наш выдающийся земляк»

Григорий Николаевич Скоробогатый родился в селе Хотеевка Черниговской губернии 5 (18) января 1917 года в крестьянской семье. В 1934 году, окончив сельскую школу, поступил в текстильный техникум города Клинцы Орловской (ныне Брянской) области, выбрав специальность «техник­­технолог по ткачеству». Здесь проявился его интерес к общественной работе: он вступил в ряды ВЛКСМ, был избран членом комитета комсомола, назначен редактором стенной газеты. По окончании учебного заведения в 1938 году распределен в Тамбовскую область на Арженскую суконную фабрику в городе Рассказове.

На предприятии Скоробогатого зачислили запасным помощником мастера в ткацкий цех, через некоторое время перевели инструктором по ткачеству. Вот что вспоминает о нем Е. Бурнаева, заведовавшая в то время библиотекой ф ... Читати далі »

Категория: Життя видатних людей | Просмотров: 2979 | Добавил: shabalin74 | Дата: 29.01.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Что есть зимой, чтобы не мерзнуть»

Наши зимы заставляют людей страдать не только от недостатка солнечного света, но и от холода.

Cогреться в таких случаях помогают не только физические упражнения и теплая одежда, но и правильное питание. Так что же нужно есть, чтобы не мерзнуть?

В холодную погоду мы начинаем есть больше обычного – мяса, булок, сладостей и других калорийных продуктов. Все объяснимо: организм запасается энергией для обогрева. А мы начинаем поправляться. Затем садимся на какую-то экстрим-диету и истязаем себя стаканом воды да корочкой хлеба... Итак, рассмотрим несколько горячих приемов, как наесться, согреться и при этом не поправиться.

Таблица Менделеева в ... Читати далі »

Категория: А чи знаєте Ви? | Просмотров: 968 | Добавил: shabalin74 | Дата: 26.01.2014 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «113-летняя Кристина Нагорная:«Если бы я мало работала, давно уже умерла бы»»

Недавно 116-летняя Екатерина Казак из Прикарпатья была официально признана самым старым человеком планеты. Несмотря на все трудные испытания, выпавшие на долю нашей страны и ее людей, есть немало украинцев, преодолевших столетний вековой рубеж. И вот впервые украинка признана старейшим человеком планеты.
На Черниговщине в селе Жадово Семеновского района тоже живет долгожительница. Кристина Аврамовна Нагорная родилась 1 июля 1900 года, сейчас ей уже 113 лет! Несколько лет назад местная районная газета писала об этой женщине. Недавно мы вновь побывали у нее в гостях.
Живет Кристина Аврамовна одна. И хотя годы берут свое, у нее такой же светлый ум, как и раньше. Передвигается, опираясь на лавочку, ведь ходить ей становится все труднее и труднее, в последние годы ее здоровье ухудшилось, зрение слабое, да и слышит Кристина Аврамовна уже совсем плохо. Во всем бабушке помогают добрые соседи, которые и воды принесут, и молочка, и обед приготовят, и огород вспашут и засеют, и о хозяйстве похлопочут — паре кролей и курах. К ее дому подвели природный газ, установили ... Читати далі »

Категория: Людям про людей | Просмотров: 2230 | Добавил: semenovka | Дата: 17.01.2014 | Комментарии (0)

Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записів



Наше опитування
Этот сайт я посещаю:
Всього відповідей: 47

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать