Як правильно провірити Антимюллерів гормон?
|
|
a_sov | Дата: Середа, 22.05.2024, 13:32 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт всім! Моя дружина має пройти аналіз на Антимюллерів гормон (АМГ) за рекомендацією нашого гінеколога. Підкажіть, будь ласка, де у нас в місті можна швидко та без проблем здати цей аналіз? Цікавить також, скільки це може коштувати. Буду вдячний за будь-яку інформацію та поради!
|
|
| |
HzBoy | Дата: Середа, 22.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
| Для проведення аналізу на Антимюллерів гормон я б радив звернутись в лабораторію, яка спеціалізується на гормональних дослідженнях. Це забезпечить точність результатів. Ціни зазвичай варіюються, тому краще уточнити їх безпосередньо перед відвідуванням.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Середа, 22.05.2024, 13:33 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| З особистого досвіду можу сказати, що важливо знайти клініку, де є можливість проконсультуватися з ендокринологом або репродуктологом. Вони зможуть пояснити всі нюанси процедури і вартість, а також дадуть рекомендації з подальшого лікування або діагностики.
|
|
| |
menigorek | Дата: Середа, 22.05.2024, 13:34 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| [quote=kirilzhilenko80;28801]З особистого досвіду можу сказати, що важливо знайти клініку, де є можливість проконсультуватися з ендокринологом або репродуктологом. Вони зможуть пояснити всі нюанси процедури і вартість, а також дадуть рекомендації з подальшого лікування або діагностики. [/quote]
Здраствуйте, коли мені потрібно було зробити аналіз на Антимюллерів гормон, я обрав клініку Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-antimullerov-gormon-2 Лабораторія використовує сучасне обладнання, що є ключовим для точності таких тестів. Процес був швидким і безболісним, а персонал дуже професійний і привітний. Результати допомогли мені зрозуміти мою репродуктивну здатність. Я задоволений обраною клінікою і рекомендую її тим, хто шукає якісне тестування АМГ
|
|
| |