Надійний ноутбук!
|
|
kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 04.05.2023, 11:09 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, якщо ви шукаєте ноутбук, який буде підходити для роботи і для ігор, я б порекомендувала звернути увагу на ноутбуки серії ROG від ASUS. Вони мають потужний процесор та відеокарту, яка забезпечить комфортну гру в сучасні ігри.
|
|
| |
a_sov | Дата: Четвер, 04.05.2023, 11:10 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Я згоден, що потужність важлива для геймерів, але для роботи мені більше підходять ноутбуки з процесором Intel Core i7 або i9, з ними можна працювати з великими обсягами даних без затримок.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Четвер, 04.05.2023, 11:10 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
| Я користуюсь ноутбуком Lenovo ThinkPad, він має надійну конструкцію та довгу автономність роботи, що дуже важливо для мене як для бізнес-користувача. Для гри в мене окремий ПК.
|
|
| |
menigorek | Дата: Четвер, 04.05.2023, 11:12 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| [quote=HzBoy;23760]Я користуюсь ноутбуком Lenovo ThinkPad, він має надійну конструкцію та довгу автономність роботи, що дуже важливо для мене як для бізнес-користувача. Для гри в мене окремий ПК. [/quote] Як любитель ігор та техніки, я б порадив звернути увагу на ноутбуки з 16-32 Гб оперативної пам'яті, щоб запускати потужні ігри без зависань та проблем з швидкодією. Також дивіться на наявність SSD-диска, який значно прискорить завантаження системи та програм, такі варіанти можна знайти в магазині ЖЖУК https://zhuk.ua/noutbuky/ щодо пам'яті, то краще використовувати 16 ГБ RAM. Це дозволить запускати кілька програм одночасно без проблем і впливає на продуктивність пристрою.
|
|
| |