Поілс страхування на авто
|
|
LolliiPOP | Дата: Середа, 24.04.2024, 21:01 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| У мене виникло питання.. от зараз така ситуація в країні, і може з ким завгодно щось статися. А якщо на моє авто впаде уламок ракети, чи покриє ремонт страховка? Я про автоцивілку.
|
|
| |
Charlitto | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 06:18 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Я розумію ваше занепокоєння щодо ризиків в нинішній ситуації в країні. Дійсно, ніхто не захищений від можливих наслідків воєнних дій. І цілком логічно запитати - чи покриє страховка ремонт авто, якщо на нього впаде уламок ракети або снаряду?
На жаль, при укладанні стандартного договору ОСЦПВ, тобто обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів, такі випадки пошкодження авто не покриваються. Загалом, як зазначено на https://uamotors.com.ua/other/109186 автоцивілка передбачає компенсацію тільки тієї шкоди, яку ваш автомобіль може завдати третім особам або їхньому майну.
Для страхування власного авто від ризиків військових дій потрібно окремо оформлювати поліс КАСКО з відповідним покриттям. Проте зараз багато страхових компаній взагалі не приймають нові заявки на КАСКО або виключають зі страхових випадків збитки, пов'язані з бойовими діями.
|
|
| |
highseoteam | Дата: Вівторок, 07.05.2024, 20:33 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| ))
|
|
| |
harrywilson2945 | Дата: Вівторок, 22.10.2024, 21:03 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Для владельцев автомобилей Mazda, столкнувшихся с проблемами в работе автомобильных ограничителей, сайт ant-m предлагает ремкомплект, способный восстановить полноценную фиксацию дверей. Если двери вашего автомобиля не фиксируются в открытом положении или плохо закрываются, то ремонт ограничителя станет важным шагом для устранения этой проблемы. Ремкомплект ограничителей дверей авто, восстановление фиксации дверей автомобиля, ремонт ограничителя авто, автомобильные ограничители, ремкомплекты мазда https://ant-m.org/autopar....azda-ru для Mazda разработан специально для обеспечения долговечной работы дверных ограничителей, что позволяет избежать необходимости в замене деталей и продлить срок их службы.
|
|
| |