Купівля бездротових навушників
|
|
Levchenko | Дата: Вівторок, 20.09.2022, 23:38 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Я вже не один рік займаюсь бігом, і весь цей час користувався провідними навушниками, які мені весь час заважали. Вирішив купити бездротові, але не можу визначитись. Порадьте мені хороші, з чистим звучанням.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вівторок, 20.09.2022, 23:45 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| [quote=Levchenko;21137]Всім привіт! Я вже не один рік займаюсь бігом, і весь цей час користувався провідними навушниками, які мені весь час заважали. Вирішив купити бездротові, але не можу визначитись. Порадьте мені хороші, з чистим звучанням.[/quote]
Привіт! Дротові навушники та заняття бігом, це речі не сумісні) Пам'ятаю як ними користувався, і часто вони мені й місяць не могли прослужити. Тепер користуюсь тільки бездротовими, як для спорту, так і для розмов через телефон.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Середа, 21.09.2022, 00:22 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| [quote=misterbicips;21138]Привіт! Дротові навушники та заняття бігом, це речі не сумісні) Пам'ятаю як ними користувався, і часто вони мені й місяць не могли прослужити. Тепер користуюсь тільки бездротовими, як для спорту, так і для розмов через телефон.[/quote] Доброї ночі! Скажи, якими саме бездротовими навушниками ти користуєшся, і в якому інтернет магазині ти собі їх купував? Хочеться купити якісні, які будуть працювати довготривало.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Середа, 21.09.2022, 00:37 | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| [quote=Levchenko;21142]Доброї ночі! Скажи, якими саме бездротовими навушниками ти користуєшся, і в якому інтернет магазині ти собі їх купував? Хочеться купити якісні, які будуть працювати довготривало.[/quote] Перед купівлею бездротових навушників, я завжди читаю відгуки людей, бажано з фото, а після аналізую купувати чи ні. В останній раз я собі придбав Навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 чорного кольору, в надійному інтернет магазині https://eldorado.ua/uk/headphones/c1038998/ де дуже великий вибір якісної техніки та аксесуарів до неї, по хорошим цінам.
Навушники дуже зручні, не випадають з вух, особливо це важливо при заняті спортом, і звучання в них чисте.
|
|
| |
olhovao390 | Дата: Середа, 19.10.2022, 23:42 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| интересно
|
|
| |