Кросівки Asics
|
|
a_sov | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:22 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Я вирішив придбати собі кросівки Asics, але не маю досвіду у їх виборі. Я хочу якісну пару, яка буде комфортною і довговічною. Які моделі варто розглядати, і де можна зробити покупку в Україні? Які основні параметри потрібно враховувати при виборі? Буду вдячний за рекомендації!
|
|
| |
HzBoy | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:23 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
| Вітання! Для початку, зверніть увагу на тип кросівок, який вам потрібен - для бігу, тренувань чи повсякденного використання. Asics славиться високою якістю та комфортом своєї продукції. Я рекомендував би вам дізнатися про різні лінії цього бренду та їх специфікації.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:24 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Приєднуюсь до рад колеги. Можете також звернути увагу на матеріали верху та підошви кросівок, їх амортизацію та повітропроникність. Від цього залежить комфорт та тривалість служби взуття. Я б також порадив звертати увагу на відгуки клієнтів.
|
|
| |
menigorek | Дата: Неділя, 15.10.2023, 21:25 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| [quote=kirilzhilenko80;25582]Приєднуюсь до рад колеги. Можете також звернути увагу на матеріали верху та підошви кросівок, їх амортизацію та повітропроникність. Від цього залежить комфорт та тривалість служби взуття. Я б також порадив звертати увагу на відгуки клієнтів. [/quote] За основу при виборі кросівок Asics можна взяти такі параметри, як технологія амортизації, стійкість до зносу, тип і характеристики підошви, а також анатомічні особливості вашої стопи. Щодо конкретного магазину, особистий позитивний досвід у мене з покупками на https://extremstyle.ua/ua/catalog/krosivky/filters:brands=asics-2 вони мають широкий вибір моделей Asics з різноманітними технічними характеристиками. Детально вивчіть опис товару, зокрема, матеріал, тип амортизації, ступінь підтримки стопи та інші характеристики. Рекомендую також врахувати власні фізіологічні особливості та вимоги до комфорту під час носіння. Якщо є можливість, краще приміряти кросівки перед покупкою або консультуватися з менеджером магазину.
|
|
| |