утеплення
|
|
akimenkostpn | Дата: Четвер, 23.01.2020, 16:37 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Добрий день. В мене вже давно є ідея переробити нашу дачу під повноцінний житловий будинок, для проживання в будь якіий період року. Про систему опалення я вже подбав, але треба ще утеплення, який вид фасадного утеплювача ефективніший?
|
|
| |
guzalexsandr81 | Дата: Четвер, 23.01.2020, 16:39 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Якщо це зовнішнє утеплення, то як на мене беріть любий, ми от наприклад пенополіуретанові плити замовляли, а потім цементовим розчином закидали. Тримається добре і в приміщенні тепло.
|
|
| |
akimenkostpn | Дата: Четвер, 23.01.2020, 16:39 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мені щось таке треба щоб там не заводилися гризуни, бо від нас недалеко фермерске господарство і буває взимку в нас нашестя мишей, в сусідів утеплений сарай погризли, вони там картоплю тримали.
|
|
| |
nikita_sokolov603 | Дата: Четвер, 23.01.2020, 16:41 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Миші то такі створіння, що сточать все що завгодно - і сарай і хату - у нашої бабусі, що живе в селі, саманну стіну знищіли, прийшлося повністю перекладати. До речі вони не живуть у мінеральній ваті, спокійно її можна використовувати. Ми купували на сайті ПанТепло - https://panteplo.com.ua/
|
|
| |
anatoliy_zalohs | Дата: Четвер, 23.01.2020, 16:42 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так, миші та щури то проблема для заміських будинків, тут треба дійсно дуже ретельно підбирати матеріали. Гризуни не роблять гнізда в керамзиті, це звістно потягне додаткових витрат на сведення спеціальної опалубки, зато результативно.
|
|
| |