люстри
|
|
sheludkosvtl | Дата: Вівторок, 28.01.2020, 20:57 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, форумчани. Поділіться інформациєю, де можна замовити якісні світильники? Треба поміняти у двох кімнатах люстри, а магазинний асортимент не дуже мені подобається, а ціни не подобаються взагалі.
|
|
| |
dashkovaktr | Дата: Вівторок, 28.01.2020, 20:57 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я замовляла минулою весною світлодіодні освітлювачі в магазині АйтіЛамп, багато дуже непоганих люстр, але не можу знайти посилання на їх сайт, так що якщо зацікавитеся то прийдеться шукати.
|
|
| |
sheludkosvtl | Дата: Вівторок, 28.01.2020, 20:58 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Це для мене не проблема, спитаю у гугла, він знає відповіді на всі питання людські. Я намагалася так знайти люстри, але видає велику кільсть посилань, і не всі відповідні, а в Китаї зараз замовляти не хочу.
|
|
| |
anzhela_yaroshenko | Дата: Вівторок, 28.01.2020, 20:59 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Багато красивих якісних і недорогих світильників, в каталозі інтернет магазина Світлячок. Мені потрібна була люстра у стилі хай-тек, зі зміною кольорів освітлення, знайшла такий світильник саме на цьому сайті, якість хороша і ціни прийнятні - https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/ljustri-haj-tek/
|
|
| |
liliya_mulchenko | Дата: Вівторок, 28.01.2020, 21:00 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ми для нашого офісу замовляли лампи лед-освітлення в магазині Maxus, ми звісно оптом закуповували, тому нам вийшло набагато менше по коштам, ніж в роздріб. Але все одно ціни в них не дуже великі.
|
|
| |