. Подарунок племінниці - Форум
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Середа, 17.04.2024, 00:05
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: semenovka  
Форум » Женские разговоры » Дети » Подарунок племінниці
Подарунок племінниці
miroshnickveraДата: Субота, 02.05.2020, 15:30 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 60
Статус: Offline
Добрий день! Підкиньте кілька ідей, що можна подарувати племяшке на день ангела? Їй два з половиною рочки. Відразу скажу, тільки не іграшки, їх повно.
 
viksa2205Дата: Субота, 02.05.2020, 15:41 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 12
Статус: Offline
У батьків запитайте, може дівчинка щось конкретне хоче, або їм потрібно щось. А так варіанти, одяг, дитяча косметика можливо, всілякі прикраси, заколочки і резиночки.
 
svyatosllavaДата: Субота, 02.05.2020, 15:45 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 58
Статус: Offline
У мене крім іграшок різних і не спадає на думку нічого. Можна набір для творчості якийсь, їй повинно бути цікаво. Ніжне плаття і діадему в комплект, будь-яка дівчинка буде в захваті)
 
viktorikatimДата: Субота, 02.05.2020, 15:52 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 68
Статус: Offline
Іграшок багато не буває, мені здається. Принаймні корисних. Зараз величезна кількість розвиваючих, дуже цікавих іграшок і наборів. М'які іграшки теж діти дуже люблять. Ну якщо не хочете, то щось з одягу подаруйте або аксесуарів. Рюкзачок, а туди солодощів і книжок-розмальовок наприклад. Корисним подарунком буде рушник з капюшоном https://www.warmo.com.ua/collection/polotentsa . Нам бабуся такий дарувала, дуже подобається і мені і доньці, зручна річ.
 
aneykaafonicheva84Дата: Вівторок, 27.10.2020, 14:33 | Повідомлення # 5
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 50
Статус: Offline
Щось з одежи для малої можна купити, велосипед дитячий 3-колісний, санчата на зиму, книжки дитячі - та ідей для подарунків багато.
 
SojaДата: Вівторок, 27.10.2020, 20:22 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 37
Статус: Offline
В мнен племінниці вже 5 рочків - вона мені сама подарунки замовляє. Побачила в садочку раскраски-антістрес й собі такі захотіла. Я їй пообіцяла просто так їх купити (хоча й не знаю ще, де вони продаються, буду шукати), а на день народження щось вагоміше замовити.
 
darinapimmДата: Середа, 28.10.2020, 11:34 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 16
Статус: Offline
Я ще розмальовок-антистрес для діточок не бачила, для дорослих такі є в книжкових магазинах. Може це тому, що діти ще не "доросли" до стресових станів та їм не потрібно нерви лікувати. Хоча, як кажуть лікарі, арт-терапія дуже добре розвиває моторику, а це, в свою чергу, стимулює активніше працівати мозок - для малечі це корисно. Я сама такі розмальовки для дорослих собі купую на https://book24.ua/catalog/raskraska_antistress_2/ - робота в мене дуже нервова, ввечері після праці та як попораюся вдома, то сідаю трохи відпочити з розмальовкою. Доречі, дитина в мене теж такі розмальовки полюбляє, але не нерви лікувати ними, а тому, що в цих картинках дуже багато різних детальок та багато кольорів треба, аби картину розмалювати.
 
smirnovalina1515Дата: Середа, 11.11.2020, 11:50 | Повідомлення # 8
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 30
Статус: Offline
Если вариант с игрушками вы исключили полностью, тогда можно купить что-то с одежды или обуви. Таким подарком точно обрадуете родителей, которым не придется покупать обувь или одежду. Мне, как маме двоих детей, всегда нравилось когда мне приносили в подарок что-то з вещей. Но мой вам совет, спросите заранее у мамы девочки, какой размер ноги и ребенка и какой рост, и что она предпочитает носить, потому что мама этот вопрос знает идеально. Купить обувь для девочек https://ilovemommy.com.ua/ru/obuv/obuv-dlja-devochek.html можно в этом интернет магазине. Тут отличный выбор качественной одежды и обуви от известных мировых производителей, поверьте это будет замечательный подарок.
 
khodarevapolinaДата: Середа, 18.11.2020, 18:39 | Повідомлення # 9
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Статус: Offline
Игрушки конечно же)
 
dudethedudesodudeДата: Неділя, 06.11.2022, 02:09 | Повідомлення # 10
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Статус: Offline
Обов'язково спробуйте картини за номерами, це дуже цікаве хобі! Але насправді, не так вже і багато майданчиків, де є адекватний вибір картин за номерами. Доречі, є картина фарбами по номерах у цьому магазині - https://avstore.com.ua/ Порівняно з іншими, в них картини по номерам представлені у найрізноманітніших напрямках живопису - від натюрмортів до поп-арту, від найпростіших до найскладніших. Тож я певен, що ви зможете найти все, що шукаєте.
 
oscar82x4Дата: Понеділок, 11.09.2023, 22:10 | Повідомлення # 11
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Статус: Offline
Так дійсно картини по номерам це гарний подарунок і доказаний антистрес який допомагає усім і кожному не тільки виразити себе, та цікаво проводити час, а й спробувати щось нове при цьому це дуже легкий спосіб, який доступний кожному. Можна також подивитись наскільки багато є усяких картин котрі можна намалювати https://artstreet.com.ua/ можна знайти на будь-який смак і підійде під будь який інтер'єр.
 
Форум » Женские разговоры » Дети » Подарунок племінниці
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


Розділи нашого сайту
- НОВИНИ -
Новини краю
Семенівщина спортивна
Наш ексклюзив
Новини звідусіль
Інше
Навколо нас
Газета "Гарт" про наш край
- БЛОГИ -
Инфраструктура
Блог голови Семенівської РДА.
Економічний блог.
Блог освіти району
Блог юридичних служб.
Семенівський районний центр зайнятості.
Блог правоохоронців
Прикордоння
Блог усіх небайдужих
Життя видатних людей
Духовне виховання
А чи знаєте Ви?
Людям про людей
Як це було ...
З глибин серця...
- ОГОЛОШЕННЯ -
Автомобілі
Бізнес, співпраця
Побутові товари
Для офісу
Комп'ютеры
Лісова промисловість
Метали
Нафта, газ, вугілля
Продукти харчування
Промислове обладнання
Інші товари
Зв'язок та телекомунікації
Будівництво
Послуги у різних сферах
Різне
Нерухомість
Анонси подій
Робота
- ЦІКАВЕ -
Фотоальбоми
Транспорт
Туристам
Форум
Зв'язок
Відео



Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
*** *** ***

Щоб додати необхідна авторизація
Облако фоток
Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




Переглянути свіжі коментарі
Vaasiliy написал:
На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

dunducatti написал:
День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

oscar82x4 написал:
Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

oscar82x4 написал:
Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать

Материал: PNG.studio
Busichka написал:
https://pngstudio.com.ua/