Стильний одяг
|
|
ludposka | Дата: Понеділок, 12.07.2021, 23:40 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Допоможіть підібрати щось стильне для дітей. Бачу, що багато хто з батьків гарно одягає діток, а де вони це купують не знаю. Я по ТЦ прохожу і нічого гарного там не бачу.
|
|
| |
zinav | Дата: Понеділок, 12.07.2021, 23:44 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Так відділів багато є в ТЦ і там можна купити все, що потрібно. Резервед, Вайкікі, Сінсай -там є для разного віку. Ми часто там діток одягаєм.
|
|
| |
АнтонМета | Дата: Понеділок, 12.07.2021, 23:50 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| А який вік дітей? Можливо в Розетці пошукайте -там є брендові речі. Бо там замовляли кільки раз -якість подобається. Або у продавців Кідстафф можете подивитись товари для дітей.
|
|
| |
ludposka | Дата: Понеділок, 12.07.2021, 23:53 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| [quote=АнтонМета;15267]А який вік дітей? Можливо в Розетці пошукайте -там є брендові речі. Бо там замовляли кільки раз -якість подобається. Або у продавців Кідстафф можете подивитись товари для дітей.[/quote] Розетка і одяг? Думала що там тільки техніка продається, дякую -подивлюсь. А діти різного віку -один в школу скоро, а старша вже підліток, хоче стильно одягатись.
|
|
| |
Артания | Дата: Понеділок, 12.07.2021, 23:58 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Зараз майже всі купують одяг в інтернет-магазинах -як перейшли туди в період карантину так і не повертаються) Бо вигідно, бо вибір великий. І для дітей там можна багато гарних та якісних речей придбати. Загляніть в ось цей магазин дитячого одягу https://super-kids.com.ua/ Для підлітка точно стильне знайдете. В них і доставка безкоштовна при замовлені від 500 грн.
|
|
| |
karinok | Дата: Неділя, 05.09.2021, 11:34 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чтоб купить хорошую и красивую детскую одежду нужно не один день по магазинам походить. Люди тратят на это время. Не покупают первое, что попало на глаза, а подбирают стильные луки -вот и выглядят дети красиво)
|
|
| |
lana-svetina | Дата: Неділя, 05.09.2021, 11:40 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Автор, не понимаю почему вы не можете найти все, что вам нужно. Ведь и магазины на каждом шагу есть, и в интернете изобилие детской одежды. А что именно вы ищите -хотелось бы как-то поконкретней. А то я вот своим детям покупаю детскую одежду из Турции https://littleboss.in.ua/ Она есть в интернет-магазине и мне удобно, что я могу не спеша выбрать, замеры попросить, дети не устают от шопинга.
|
|
| |
dioeva2047 | Дата: Неділя, 02.10.2022, 14:38 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу порадити, де можна купити жіночу шапку недорого https://luckylook.com.ua/zhenshi....henskie , але при цьому якість товару на рівні. Та й асортимент порадує ваше око, тому вибирайте тільки те, що сподобається і носите із задоволенням. Нині добрих варіантів не так багато!
|
|
| |
gromalina78 | Дата: Понеділок, 31.10.2022, 11:21 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Тут ещё и качество учитывать надо
|
|
| |