Коліки у дитини, що робити?
|
|
Karimka | Дата: Середа, 06.10.2021, 15:50 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Драстуйте! Шановні матусі, прошу у вас поради. Донечці три з половиною місяці, вже днів мучимося з коліками, не знаю вже що робити. Сама вся на нервах, не знаю як допомогти(
|
|
| |
svyatosllava | Дата: Середа, 06.10.2021, 15:58 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Ой коліки це жахливо, пам'ятаю скільки мучилися, я з розуму сходила, дивлячись як малятко моя плаче( Ну слава Богу у нас тривало не довго це.А ви на грудному вигодовуванні? В першу чергу стежте за своїм харчуванням, що завгодно може спровокувати коліки у діток.
|
|
| |
timkasonya | Дата: Середа, 06.10.2021, 16:06 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| А какие лекарства даете? Нам очень помогала укропная водичка, главное ее давать перед каждым приемом пищи, а не после, или во время колик. Еще Боботик пили. Теплое полотенце прикладывайте к животику малышки.
|
|
| |
viktorikatim | Дата: Середа, 06.10.2021, 16:13 | Повідомлення # 4 |
Майор
| На жаль, коліки зустрічаються практично у всіх діток, правда у кого-то проходять швидко, а деякі мучаться з ними по кілька місяців. Причин може бути багато. Детально про коліки у немовлят можете почитати в цій статті https://mamako.ua/blog....-pomoch , мені вона дуже допомогла. Масажуйте животик за годинниковою стрілкою, прикладайте, як раніше говорили теплий рушник, нам теж допомагало.
|
|
| |