Iмунітет дитини.
|
|
angelinatimoisna | Дата: Середа, 02.02.2022, 13:23 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Добрий день всім! Прошу поради і підказок від досвідчених матусь. Як можна зміцнити імунітет дитини в першому році життя? Чи достатньо просто годування грудьми, або потрібні якісь додаткові вітаміни? Буду дуже вдячна за поради.
|
|
| |
svyatosllava | Дата: Середа, 02.02.2022, 13:27 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Імунітет дитини починає формуватися ще до народження, і наскільки він буде міцним залежить від багатьох факторів. Під час годування грудьми малюк отримує мамині антитіла, а з часом починає виробляти свої власні. Більш детально про особливості імунної системи малюка ви зможете дізнатися з цієї статті https://mamako.ua/blog....dennykh , дуже корисна для молодих батьків.
|
|
| |
viktorikatim | Дата: Середа, 02.02.2022, 13:35 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Звичайно материнське молоко безцінне, але на превеликий жаль, не всім вдається годувати своїх діток грудьми, з різних причин. Тоді на допомогу приходять штучні суміші.
|
|
| |
Karimka | Дата: Середа, 02.02.2022, 13:43 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А чому ви це питання задаєте на форумі, а не Вашому педіатру? Мені здавалося саме фахівець повинен пояснювати все і радити молодій мамі, а не просто співрозмовники на форумі.
|
|
| |
vikkidym | Дата: Четвер, 28.12.2023, 20:37 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Вітаю! Хотілось би розібрати інформацію про небезпеку гельмінтів в організмі. Яким чином їх діагностувати та як лікувати?
|
|
| |
markdonelli777 | Дата: Четвер, 28.12.2023, 22:32 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Думаю, вам в нагоді ця стаття стане https://korrespondent.net/busines....vypadok . Вона допоможе розібратися чи є гельмінти. Наведений повний перелік симптомів. А також є рекомендації щодо обстеження та лікування. Останнє призначається за результатами аналізів.
|
|
| |