| axypqc | Дата: П`ятниця, 12.09.2025, 11:14 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хто знає, де в місті можна знайти доставку піци з нормальними акціями чи знижками? Наприклад, “дві за ціною однієї” або безкоштовна доставка від певної суми. Поділіться своїм досвідом, буду вдячний.
.
|
| |
|
|
| devfu | Дата: П`ятниця, 12.09.2025, 12:32 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| Замовляю в https://kyiv.hellboy.com.ua/menu/pica/pica-4-siri переважно у вихідні, коли вдома “ні сил, ні бажання” готувати. Що подобається — стабільність. Не було жодного разу, щоб піца приїхала холодна чи розвалена, навіть коли замовляв під самий пік у суботу ввечері. Кур’єр завжди телефонує, якщо не може знайти під’їзд, не тупо крутиться біля будинку. З порад: якщо замовляєте на компанію, краще одразу брати 2–3 різні середні, а не одну XL, бо з великої середини шматок не такий зручний і може підсохнути. Я ще завжди беру до замовлення гострий соус — реально “підриває” смак, але окремо, щоб піца не розмокала. І ще момент: вони адекватно реагують, якщо в коментарях написати щось на кшталт “подзвоніть, коли будете біля дверей, бо собака вдома” — жодного разу не проігнорували. Для мене це знак, що сервіс у них на людському рівні.
|
| |
|
|
| zsdzsd998 | Дата: Неділя, 14.09.2025, 19:47 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
| чудово
|
| |