|
Додоткове освітлення.
|
|
| borisbekarev119 | Дата: Середа, 30.06.2021, 15:56 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Нещодавно ми купили квартиру, ремонт недавно закінчили, багато чого робили своїми руками. Але ось в кухні не встановили відразу додаткове освітлення, а мені не вистачає їй основного світла. Хочу світлодіодну стрічку пустити по дну навісних шафок, а чоловік як раз у відрядження поїхав, я не хочу його чекати, а сама зроблю. Але ось з електрикою справи ще не мала, може у когось є таке освітлення, скажіть потрібна додаткова розетка?
|
| |
|
|
| lizalimina | Дата: Середа, 30.06.2021, 16:00 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Я навіть не знаю, ніколи такими питаннями не займалася, у нас на кухні тільки світильник центральний, мені вистачає. А, ще витяжка підсвічується. Нехай краще ваша сестра до електрика звернеться. Відчайдушна жінка, я б сама не взялася за таку справу.
|
| |
|
|
| violenashilkova | Дата: Середа, 30.06.2021, 16:02 | Повідомлення # 3 |
|
Лейтенант
| Мені здається, світлодіодні стрічки не дадуть багато додаткового світла, краще дійсно звернути увагу на вбудовані світильники. Бачила ще трекові, цікаві такі, можна направляти їх в будь-яку сторону, теж непоганий варіант.
|
| |
|
|
| fionafilono | Дата: Середа, 30.06.2021, 16:09 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| Місце для додаткової розетки вам не доведеться колупати в стіні. Для світлодіодним стрічки потрібні блоки живлення, ми теж свого часу вирішували питання з додатковим освітлення на кухні, тому знаю. Я навіть в інтернеті шукала такі блоки, кілька сайтів собі в закладках зберегла, ось цей https://5watt.ua/uk/montazh-ta-pidklyuchennya-206
|
| |
|
|
| Vlad3290 | Дата: Неділя, 04.07.2021, 10:35 | Повідомлення # 5 |
|
Лейтенант
| [quote=borisbekarev119;14960]Нещодавно ми купили квартиру, ремонт недавно закінчили, багато чого робили своїми руками. Але ось в кухні не встановили відразу додаткове освітлення, а мені не вистачає їй основного світла. Хочу світлодіодну стрічку пустити по дну навісних шафок, а чоловік як раз у відрядження поїхав, я не хочу його чекати, а сама зроблю. Але ось з електрикою справи ще не мала, може у когось є таке освітлення, скажіть потрібна додаткова розетка?[/quote] Лучше обратитесь к специалисту.
|
| |
|
|