Де купувати взуття?
|
|
lizalimina | Дата: Середа, 08.02.2023, 23:28 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт всім. Дівчатка, де зазвичай купуєте собі взуття? Через інтернет замовляєте, магазинами ходите, чи на ринку? Потрібно терміново оновлювати одяг та взуття, а часу на походи магазинами особливо немає. Думаю замовити через Інтернет. Порадьте магазини гарні.
|
|
| |
mbelousova07 | Дата: Середа, 08.02.2023, 23:35 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Взуття через інтернет замовляти? Ой, ні, це не про мене. Як без примірки, а раптом не підійде? Не люблю сюрпризи такого типу, краще вже виділити кілька годин і пробігтися по магазинах.
|
|
| |
violenashilkova | Дата: Середа, 08.02.2023, 23:39 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Та що тут такого? Мені здається взуття замовляти в інтернеті набагато простіше, ніж одяг. Я частий покупець на Шафі, на ін.. сайтах часто замовляю, відмінний асортимент, знижки та акції особливо радують. Пошукайте щось там.
|
|
| |
fionafilono | Дата: Середа, 08.02.2023, 23:45 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| В одязі та взутті я завжди за якість! Краще один раз купити якісну річ, ніж кілька пар неякісного взуття. І само собою, якісне взуття не може коштувати дешево. Цього сезону прилгядую жіночі демісезонні черевики на цьому сайті https://numero05store.com/product-category/zhinoche/vzuttya/ . Особливо мені сподобалися білі на чорній шнуровці.
|
|
| |