. МОЛОДИМ УСЮДИ В НАС... АБО РОЗДУМИ ВГОЛОС ПРО МАЙБУТНЄ - 11 Травня 2015 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
П`ятниця, 26.04.2024, 01:38
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2015 » Травень » 11 » МОЛОДИМ УСЮДИ В НАС... АБО РОЗДУМИ ВГОЛОС ПРО МАЙБУТНЄ
16:32
МОЛОДИМ УСЮДИ В НАС... АБО РОЗДУМИ ВГОЛОС ПРО МАЙБУТНЄ

 Ні для кого не секрет, що майбутнє людства залежить від молоді: новому поколінню добудовувати розпочате попереднім, змінювати завтрашній день, і, врешті-решт, піклуватися про тих, хто цього буде потребувати. Молодь зростає, вчиться, розвивається, задля того, щоб максимально себе реалізувати, принести якомога більше користі суспільству, бути гідною заміною. На жаль, так просто все складається тільки на папері, особливо для життя в провінції.

 

З кожним роком все менше студентів  хоче повертатися в Семенівку  після навчання, а покинути рідну оселю – більше й більше. За рідкість сьогодні знайти молодого спеціаліста, тим паче, який працює за фахом. В чому ж проблеми, що стає на заваді розвиватися та віддавати свіжі сили на благо  району, де допускаються помилки, якщо прихистку  починають шукати десь, а не вдома? Насправді, навкруг суцільні перешкоди та завади.

 

Нестача робочих місць.  Першою перепоною для молодого спеціаліста, що повернувся додому, є вирішення питання: де мені дадуть змогу працювати? Механізм функціонування міста запущено давним-давно, шестерень  для руху вистачає і так. Часто пропонують меншого, ніж ти вартий. Іноді розводять руками – місцем поступатися ніхто не хоче, життя складне, а пенсія викликає бажання плакати уже в поважному віці навзрид, як немовля. Подейкують, що те, як  пенсіонер поступився місцем, надавши роботу молодому, востаннє згадується в міфах Давньої Греції, відразу після Прометея. Так і виходить: молодий запал і ентузіазм просто ніде застосувати. Але що ж будемо робити, коли кількість пенсіонерів складе сто відсотків працюючих на різних місцях та посадах, ніхто ж не вічний?

 

Декому щастить, але все не так просто, як здається: попавши в ряд (підкреслю, доволі таки вузький) тих, кому доля посміхнулася,  дуже скоро починаєш розуміти, що затрати, якимось незрозумілим чином, примудряються в рази переганяти доходи, чорна магія Вуду та чаклунство друїдів, але це саме  так. Далі, якщо не складаєш руки у відчаї, починаєш затягувати пояс, дужче й дужче, ще далі - розумієш: ти тільки почав будувати життя, син не народжений, дерево не посаджено, а про зведення оселі навіть мріяти страшно… Яким чином одружитися, створивши новий осередок суспільства, де взяти житло, за що купити нову шафу, а головне – дружина постійно хоче фарбуватися, що схоже на багаточасовий ритуал африканських шаманів… Голова йде обертом від одних тільки думок, нестача  кисню в організмі від затягнутого паску - витримати дуже складно, як правило, людина тікає кудись ближче до столиці.

 

Якщо твої батьки в змозі підтримати тебе морально та матеріально, на шляху з’являється нова проблема: ти молода людина, повна енергії, амбіцій, бажань щось спробувати та десь побувати, а навколо тебе стан абсолютного спокою. Становиться моторошно,адже життя пройде повз тебе, ти можеш так і залишитися в чотирьох стінах, а від думок, сповнених відчаю та безнадії,  передчасно починають сивіти скроні. Справді, по закінченню робочої частини дня, раз у раз ми замислюємося: чим зайняти себе, що цікавого та корисного зробити сьогодні? Години перед монітором? Вечір перед телевізором, котрий висушить залишки мозку? Чи може прогулянка по алеї, котра не світиться вночі? Більшість обирає лічені заклади з дозволом на вживання алкогольних напоїв: там живе який-не який рух, щоправда, в основному – алкоголю в крові… Болюче питання позаробочого часу для жителів міста. Будемо сподіватися, що з часом почне розвиднюватися і з цим стане хоч на йоту ліпше.

 

Хотілося б згадати тих, у кого, не дивлячись на всі перешкоди, вдома склалося з подальшим життям: хто спромігся не прибити диплом у кутку біля ікони, або тих, чиє бажання розкритися перемогло у боротьбі з суспільними негараздами. До лав правоохоронців вступили Михайло Сергієнко, Олексій Гайша та Ігор Гузоватий, отримавши належну освіту попередньо. Деговець Андрій зараз працює лікарем фтизіатром у Семенівській ЦРЛ, а Тетяна Шкурат знайшла себе у фармацевтиці міста. Отримавши диплом, Коровченко Євген працює фітнес-тренером, влаштовуючи дозвілля в місті та допомагаючи тримати себе у формі. Ілля Сенченко закінчив Ніжинський агротехнічний інститут, механік за спеціальністю. Не склалося з використанням диплому, але внутрішні бажання десь себе проявити взяли гору: всім у місті відомо про  відділення «Нової Пошти», що не абияк сприяє життю Семенівщини.

 

Хочеться підкреслити, що дуже багато молодих людей змушені працювати не тільки поза отриманою освітою, а аби де, щоб якось прожити в цьому складному житті, проте, будемо сподіватися, що в майбутньому кожен отримає того, чого вартий.

 

Багато складнощів, якщо ти хочеш повернутися додому, щоб докладати зусилля у розвиток і зріст Батьківщини. Але це одне із найважливіших прикликань для кожного уродженця району. Непросто, а іноді дуже тяжко намагатися налагоджувати своє власне життя на цьому поприщі, проте, це можливо та дуже важливо: реалізовуючи власні сили в життя та втілюючи свої мрії, ми можемо принести не тільки користь суспільству, а й рідному місту, котре цього потребує, адже майбутнє будується вже сьогодні.

 

 

Олександар Похилець, м. Семенівка

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Наш ексклюзив | Просмотров: 1052 | Добавил: Aleks_P | Теги: молодь, пошук, спеціалісти, робота | Рейтинг: 5.0/1

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар

Архив записів



Наше опитування
Какое меню на сайте удобнее ?
Всього відповідей: 33

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать