. ПРО ХІД РОБІТ З БЛАГОУСТРОЮ МІСТА СЕМЕНІВКА - 27 Травня 2016 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Субота, 20.04.2024, 04:36
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2016 » Травень » 27 » ПРО ХІД РОБІТ З БЛАГОУСТРОЮ МІСТА СЕМЕНІВКА
08:18
ПРО ХІД РОБІТ З БЛАГОУСТРОЮ МІСТА СЕМЕНІВКА

 Інформацією про хід робіт, спрямованих на благоустрій м. Семенівка поділився міський голова м. Семенівка Олександр Бичков. Отже, наводимо інформацію, як кажуть, з перших вуст. 

 

На протязі п’яти місяців поточного року Семенівська міська рада та її комунальне підприємство «Ревна», в межах бюджетних можливостей міського бюджету, проводять постійну і різнопланову роботу з благоустрою міста Семенівка. Фінансовою основою діяльності міської ради по благоустрою Міста Семенівка є бюджет Семенівської міської ради. Основними напрямками робіт з благоустрою міста є утримання та забезпечення роботи 70 кілометрів мережі вуличного освітлення Семенівки та Кутів, утримання 70 кілометрів міських автошляхів в межах міста Семенівка, утримання міського парку площею 14 гектарів, 13 кладовищ, розташованих в Семенівці загальною площею 13 гектарів, надання платних послуг населенню міста по вивозу твердих побутових відходів, організація роботи міського полігону твердих побутових відходів, роботи по ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

 

Для виконання всіх робіт з благоустрою Семенівки, Семенівською міською радою було утворене комунальне підприємство міської ради «Ревна», на яке крім робіт по забезпеченню Семенівки питною водою і по водовідведенню (роботи міської системи каналізації), міською радою були покладені і функції виконання всіх робіт з благоустрою Семенівки. Всі роботи з благоустрою міста, які на замовлення Семенівської міської ради виконує КП «Ревна», міська рада оплачує згідно наданих документів за кошти бюджету Семенівської міської ради. Для того, щоб КП «Ревна» було спроможне виконувати роботи з благоустрою Семенівки, за останні 10 років міською радою з міського бюджету до статутного фонду КП «Ревна» були виділені значні кошти, за які КП «Ревна» була придбана нова і беушна техніка: трактори, причепи до них, автомобіль асфальтоукатчик, мотокоса, бензопили, та багато іншого обладнання, без якого неможливо працювати, проводилося придбання запчастин та комплектуючих для них, обладнання для мережі вуличного освітлення, дрібний інструмент.

 

В зв’язку з дуже обмеженими фінансовими можливостями міської ради, з метою залучення для проведення робіт з благоустрою Семенівки коштів з державного бюджету, міською радою на протязі останніх 10 років організовується спільно з районним центром зайнятості проведення оплачуваних громадських робіт з благоустрою Семенівки. Для цього міською радою укладено трьохсторонню угоду між міською радою, районним центром зайнятості та комунальним підприємством міської ради «Ревна». Згідно угоди в 2016 році міською радою і районним центром зайнятості на проведення громадських робіт з благоустрою Семенівки виділено по 60000 гривень, тобто разом 120000 гривень на рік. Ці кошти витрачаються на оплату праці працівників, які направляються на роботу в КП «Ревна» районним центром зайнятості. Ім виплачується мінімальна зарплата за фактично відпрацьований час. Такі люди можуть працювати в КП «Ревна» за трудовою угодою до 6 місяців на рік.

 

Проведення громадських робіт по благоустрою Семенівки розпочалося з лютого. Щомісячно на громадських роботах з благоустрою Семенівки в лютому – травні працює 15 працівників, з якими КП «Ревна» щомісячно укладає трудові угоди. Для контролю та керівництвом робітниками з благоустрою в КП «Ревна» в 2014 році була введена посада майстра з благоустрою міста Семенівка. За чотири місяці 2016 року на оплату праці працівників, які працюють в КП «Ревна» на громадських роботах з благоустрою міста Семенівка використано 19508 гривень з міського бюджету, і стільки ж з бюджету районного центру зайнятості. Крім працівників, які працюють в КП «Ревна» на громадських роботах з благоустрою міста задіяні постійні працівники КП «Ревна» різних професій, водії автомобілів, електрики, адмінперсонал та техніка КП «Ревна».

 

За січень – травень 2016 року на оплату всіх видів проведених КП «Ревна» робіт з благоустрою Семенівки, замовлених Семенівською міською радою, використано 293713 гривень з міського бюджету, в тому числі:

  • на утримання та забезпечення роботи мережі вуличного освітлення міста Семенівка та села Кути використано 39780 гривень;
  • на утримання міських доріг протягом січня – травня використано 68973 гривні;
  • на оплату послуг КП «Ревна» щодо прибирання та вивезення сміття з міського парку та міських кладовищ, ремонт пам’ятників в парку використано 106551 гривня;
  • на вивіз сміття та ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ використано 79551 гривня;
  • на придбання табличок з новими назвами вулиць Семенівки – 3645 гривень.

Силами працівників і техніки комунального підприємства «Ревна» (керівник Субота В.І.) було забезпечено виконання робіт по зимовому утриманню 70 кілометрів міських доріг Семенівки, їх розчищення від снігу, посипка протиожеледною сумішшю, на початку травня 2016 року КП «Ревна» провело грейдування 17 кілометрів грунтових доріг. Зараз ведуться роботи по фарбуванню пішохідних переходів в центрі міста Семенівка, по встановленню дорожніх знаків, очищення дорожнього полотна від піску в центрі міста. Ведуться підготовчі роботи до роботи по ямковому ремонту асфальтного покриття міських доріг. Проведено ремонт асфальтоукатчика, зроблено пересувну смолотопку. В міському бюджеті на проведення ямкового ремонту міських асфальтних доріг закладено 190 тисяч гривень. Роботи плануємо розпочати в червні місяці.

 

В квітні – травні, силами КП «Ревна», при участі працівників частини бюджетних установ Семенівки, було проведено суцільне прибирання минулорічного опалого листя та сміття в міському парку площею 14 гектарів, вивіз сміття на міське сміттєзвалище. До 9 травня, за кошти міського бюджету, силами КП «Ревна» був проведений ремонт меморіалу «Мати Батьківщина», братських могил загиблих воїнів в міському парку, реконструкція Алеї Героїв. Були вскопані квіткові клумби в міському парку, вирощена розсада квітів: чорнобривців, айстр, ірисів та інших, які вже висаджені на міські клумби на Алеї Героїв.  Проводиться догляд за клумбами в центрі Семенівки. Другий тиждень працюють три мотокосаря КП «Ревна» в міському парку на покосі трави. Починають долучатися до косовиці в парку і працівники деяких бюджетних організацій.

 

 

Бульдозер ДТ – 74 КП «Ревна» другий місяць працює на роботах по ліквідації та захороненню стихійних сміттєзвалищ в південній частині Семенівки, ліквідовані сміттєзвалища наприкінці вулиці Пряма, біля райветлабораторії, на Прохоровщині. Значний обсяг робіт по ліквідації стихійних сміттєзвалищ по околицях Семенівки був виконаний під час проведення міського суботника силами працівників бюджетних установ Семенівки, деяких політичних партій та громадських організацій, організований райдержадміністрацією, при участі міської ради та КП «Ревна».

 

Працівники КП «Ревна» постійно утримують в робочому стані міський полігон твердих побутових відходів площею 3 гектара, розташований біля траси Семенівка – Янжулівка, єдине офіційне сміттєзвалище в місті, куди звозиться постійно основна частина міського сміття.

 

Бригадою електриків КП «Ревна» проводилися і проводяться роботи по забезпеченню безперебійної роботи міської системи вуличного освітлення, протяжністю 70 кілометрів, в якій працює біля 400 ліхтарів. В квітні – травні були виготовлені та встановлені таблички з новими назвами 8 перейменованих вулиць Семенівки.

 

В березні – травні КП «Ревна» було проведено дворазове прибирання міських кладовищ: на вулиці Пряма, на Монаховому кладовищі, прибиралися кладовищі до поминальних днів біля вулиці Б.Хмельницького, вулиці Сенько, Приозерна, Широкий План. Значну допомогу в проведенні робіт по благоустрою міських кладовищ надало КП «Ревна» та міській раді підприємство «Семенівка – Агро» (керівник Гайовий О.Г.). Ці роботи і надалі будуть продовжуватися.

 

На червень плануємо роботи по придбанню асфальту та проведення ямкового ремонту асфальтного покриття вулиць Сенько, Замістя, Червона Площа, Б.Хмельницького, де найбільший автомобільний рух. Буде завершено розпочатий ямковий ремонт вулиць 30 років Перемоги, Шкільна. Будуть розпочаті ремонтні роботи по вулиці Шевченко.

 

 

 

 

 

Будуть виділені кошти на придбання тротуарної плитки та ремонт 250 метрів тротуару в центрі Семенівки, від магазину «Орхідея» до будівлі ресторану.

 

Дякую всім причетним до проведення робіт з благоустрою Семенівки. Впевнений, що спільними зусиллями ми зробимо наше місто Семенівку більш красивим та комфортним.

 

 

  Міський голова                             О.Ф.Бичков.

 

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Новини краю | Просмотров: 1762 | Добавил: shabalin74 | Теги: Олександр Бичков, благоустрій, Семенівка | Рейтинг: 5.0/1

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архив записів



Наше опитування
Какими боковыми блоками (виджетами) на сайте Вы пользуетесь?
Всього відповідей: 22

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать