. СЕМЕНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРО ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ, КОШТИ ДЛЯ ШКІЛ ТА ДНЗ - 1 Вересня 2017 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Середа, 24.04.2024, 10:24
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 37
Гостей: 37
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2017 » Вересень » 1 » СЕМЕНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРО ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ, КОШТИ ДЛЯ ШКІЛ ТА ДНЗ
12:12
СЕМЕНІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРО ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ, КОШТИ ДЛЯ ШКІЛ ТА ДНЗ

Семенівський міський голова Олександр Бичков про Першовересень, виділення коштів для міських шкіл та увагу до дошкільних навчальних закладів міста. 

 

Шановні семенівці! Школярі, вихованці  дитячих садків, вчителі, вихователі, працівники шкіл та дитячих садків, позашкільних закладів, батьки та рідні школярів та вихованців садків!

 

Щиро вітаю вас з початком нового 2017 – 2018 навчального  року, з Днем знань!

 

Першовересень завжди був, є і буде хвилюючим днем для кожної людини. Це день радісних очікувань і надій, з якого починається тернистий шлях до світу знань і дивовижних відкриттів.

 

Нині, у непростий для України час, як ніколи потрібні грамотні спеціалісти, талановиті вчені і висококваліфіковані робочі та аграрії, справжні патріоти, готові розбудовувати життя в нашій країні за європейськими стандартами. А для цього потрібні хороші знання, які в сучасному світі є найнадійнішим капіталом, вельми цінним внеском у майбутнє кожної людини і країни, в якій вона живе.

 

Впевнений, що дитячі садки та школи Семенівки та Семенівщини і надалі  готуватимуть своїх вихованців та учнів як підготовлених, освічених, культурних і різнобічно розвинутих людей, які знайдуть своє гідне місце у дорослому житті, зроблять Україну і Семенівку процвітаючими.

 

Від щирого серця висловлюю вдячність педагогам та працівникам освітніх закладів за їх нелегку працю, яка вимагає чималих душевних сил та енергії. Нехай новий навчальний рік буде корисним і вдалим у всіх починаннях!

 

Бажаю всім наснаги і здоров’я, мирного неба і добробуту, тепла і любові.

 

 

 

Міська рада напередодні нового навчального року виділила по 10000 гривень міській гімназії та школі № 1.

 

 

В травні 2017 року до міської ради звернулися учні міської загальноосвітньої школи № 1 на чолі з керівником шкільного самоврядування – педагогом-організатором Ткаченко Антоніною Михайлівною з проханням допомогти коштами  в проведенні ремонту школи. В червні з проханням надати фінансову допомогу на проведення ремонту даху будівлі гімназії до міської ради звернулася директор гімназії Касілова Катерина Миколаївна. В липні ці клопотання були розглянуті на сесії міської ради при внесенні змін до міського бюджету на 2017 рік і було прийнято рішення, не зважаючи на напружений фінансовий стан міського бюджету, виділити гімназії і ЗОШ № 1 з міського бюджету по 10000 гривень. Наприкінці серпня в міському бюджеті з’явилися «живі кошти», які і були перераховані гімназії та ЗОШ № 1.

 

Станом на 29 серпня, за словами директорів цих шкіл, кошти ними отримані і використовуються.

 

 

Робота міських садків – в центрі уваги міської ради

 

1 вересня в місті Семенівка, як у всій Україні, розпочався новий навчальний рік. Розпочався він і в трьох комунальних дитячих садочках Семенівської міської ради – «Сонечко», «Лісовичок» та «Яблунька».

 

В 2016 – 2017 навчальному році в міських дитячих садочках виховувалося 309 дітей дошкільного віку, працювало більше 100 педагогічних і технічних працівників. З міськими садочками пов’язана майже кожна родина жителів Семенівки.  Від якості дошкільної освіти, яку отримують в міських дитсадках маленькі семенівці, багато в чому залежить їх майбутнє життя, успішність навчання в школі, фізичний та духовний розвиток дітей, комфортність та якість життя семенівців. В міських дитсадках працюють чудові люди, які високопрофесійно виконують свої службові обов’язки, вкладають у виховання дошкільнят свої знання, вміння та тепло душі, роблять все від них залежне, щоб під час перебування в садочках діти були в безпеці, теплі, були нагодовані, доглянуті, отримували якісні нові знання та всебічний гармонічний розвиток. Керівництво навчально-виховним процесом забезпечують досвідчені та мудрі завідуючі міськими дитсадками Любов Олександрівна Тринога (дитсадок «Сонечко»), Валентина Василівна Гайова (дитсадок «Яблунька»), Світлана Борисівна В»язовик (дитсадок «Лісовичок»). завідуючі дитсадками, крім того, що самі є високопрофесійними педагогами, є справжні лідери своїх колективів, висококласні менеджери, які щодня вирішують безліч різних управлінських справ, пов’язаних з організацією повсякденної багатогранної роботи дитячих та трудових колективів, очолюваних ними дитсадків.

 

Міська рада є власником комунальних міських дитсадків, забезпечує їх безперебійну роботу, є розпорядником коштів на утримання дитсадків, здійснює оперативне управління, фінансування, веде бухгалтерський облік господарської діяльності підвідомчих дошкільних установ. Фінансування дитсадків Семенівки проводиться з двох джерел – районного та міського бюджетів. Згідно діючого законодавства 100% фінансування міських дитсадків повинно проводитися з районного бюджету. Проте, через різні причини, районний бюджет фінансує лише половину (50%) від потрібних на утримання дитсадків грошових коштів. Розуміючи важливу для міської громади Семенівки роль міських дитсадків, Семенівська міська рада з року в рік виділяє на утримання та розвиток Семенівських дитсадків з міського бюджету значні грошові кошти. За 7 місяців 2017 року міською радою з міського бюджету на утримання 3-х міських дитсадків було виділено і витрачено 4 мільйона 135 тисяч гривень, що складає 57% від суми всіх витрат міського бюджету за січень – липень. В тому числі, з власних коштів міського бюджету, за 7 місяців на утримання міських дитсадків витрачено міською радою більше 2-х мільйонів гривень. Це дало змогу забезпечити нормальну роботу міських  дитсадків,, на 57 тисяч гривень провести в усіх трьох дитсадках поточні ремонти, замінити протягом навчального року внутрішньобудинкову  мережу каналізації в дитсадку «Сонечко», 47 тисяч гривень вкласти в придбання обладнання, предметів та господарчих матеріалів, необхідних для роботи дитсадків, 192 тисячі гривень вкласти в організацію харчування дітей в дитсадках. За рахунок міського бюджету в 2016 – 2017 навчальному році міською радою в дитячому садку «Сонечко» було введено додаткова 0,5 штатної одиниці асистента вихователя в інклюзивній групі, по 0,5 ставки робітників по обслуговуванню приміщень в дитсадках «Лісовичок» та «Яблунька». В дитсадку «Сонечко» завершуються роботи по будівництву нової каналізаційно-насосної станції вартістю 750 тисяч гривень (за кошти обласного природоохоронного фонду). В 2016 році міської радою вкладено біля 100 тисяч гривень з міського бюджету в розробку проектно-кошторисної документації по термосонації і капремонту будівель, модернізації та будівництву нових котелень в дитсадках «Яблунька» та «Лісовичок». Розроблена проектно-кошторисна документація передбачає в дитсадку «Яблунька» будівництво нової модульної котельні та заміну системи опалення дитсадка, заміну даху та вікон будівлі «Яблуньки», облаштування там внутрішніх туалетів та умивальників для дітей, каналізації, зовнішнє утеплення стін будівлі.

 

 

Проектом по «Лісовичку» передбачено модернізація котельні, утеплення будівлі дитсадочка. Сумарна вартість робіт по цих трьох проектах  в діючих цінах складає більше 5 мільйонів гривень. Міська рада в 2017 році подавала ці проекти на різні конкурси для отримання коштів, в тому числі на ДФРР, писала листи клопотання на Народних депутатів України А.С.Євлахова та В.В.Амельченка. Поки не вийшло – в вересні будемо подавати заявки на фінансування цих проектів з держбюджету на 2018 рік.

 

В серпня поточного року, на прохання міської ради, при сприянні Народного депутата України Анатолія Сергійовича Євлахова та його помічників, з державного бюджету України Семенівській міській раді виділено 197 тисяч гривень для придбання та встановлення трьох дитячих ігрових майданчика для дітей в міських дитсадка «Лісовичок» (один майданчик) та «Сонечко» (два майданчика). У вересні – жовтні, після проведення необхідних закупівельних процедур, плануємо придбати ці майданчики та встановити.

 

В січні 2017 року виконкомом Семенівської міської ради було прийнято рішення про фінансування в 2017 року за рахунок коштів міського бюджету 40% вартості харчування дітей в міських дитсадках (що згідно нового законодавства з 1 січня 2016 року не є обов’язковим). Це буде коштувати міському бюджету на весь 2017 рік близько 230 тисяч гривень. Це відчує на собі кожна родина семенівців, чиї діти відвідують дитсадки. Крім того, 239 тисяч гривень в міському бюджеті 2017 року закладено на 100% оплату харчування з малозабезпечених родин.

 

Завдяки співфінансуванню з міського бюджету працівники дитсадків вчасно отримують зарплату, оплату відряджень, курсової перепідготовки. За ці кошти з 1 вересня 2017 року вихователям міських дитсадків було проведено підвищення зарплати на 2 тарифних розряди, як це передбачено законодавством.

 

 Міська рада і надалі буде робити все від неї залежне для забезпечення роботи та розвитку міських дитсадків, створення умов для отримання кожним семенівцем дошкільного віку якісної дошкільної освіти.

 

 

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Новини краю | Просмотров: 1014 | Добавил: shabalin74 | Теги: першовересень, Семенівка | Рейтинг: 0.0/0

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записів



Наше опитування
Какими боковыми блоками (виджетами) на сайте Вы пользуетесь?
Всього відповідей: 22

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать