. Економічний блог. - Блог - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
П`ятниця, 26.04.2024, 03:53
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Инфраструктура [55]
Комунальні служби, Енергетики, Газове господарство, Тепло та ін.
Блог голови Семенівської РДА. [69]
Блог голови Семенівської РДА. Блог веде особисто голова Семенівської РДА - Деденко С.І.
Економічний блог. [145]
Блог веде, спеціаліст сектору економіки Семенівскої РДА.
Блог освіти району [182]
Блог педагогів, методистів та людей, що працюють на ниві освіти і науки
Блог юридичних служб. [63]
Семенівський районний центр зайнятості. [0]
Семенівський районний центр зайнятості- інформує.
Блог правоохоронців [26]
Прикордоння [24]
Блог прикордонної та митної служби
Блог усіх небайдужих [41]
Всім про все
Життя видатних людей [39]
Історії з життя видатних земляків
Духовне виховання [59]
Духовне виховання особистості
А чи знаєте Ви? [44]
Блог, де розміщується інформація про цікаві факти, події і т.п.
Людям про людей [38]
Матеріали про людей, їх життя, долі
Як це було ... [36]
Історичні нариси, довідки та події Семенівки та Семенівського краю
З глибин серця... [27]
Час минає, та є дві речі, які йому не підвладні: Пам"ять та Мистецтво, яке є людською спробою зробити прекрасне вічним...

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » Економічний блог.
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »
Картинка к материалу: «Стипендіальна програма Німецького федерального фонду екології (DBU)» Стипендіальна програма Німецького федерального фонду екології (DBU) надає можливість випускникам вищих навчальних закладів з України підвищити свою кваліфікацію у сферах екології та захисту природи.

Закінчення подання заяв – 10.03.2017 р.


Німецький федеральний фонд екології (DBU), розташований у місті Оснабрюк, надає стипендіальну програму для 18 країн Центральної та Східної Європи (Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Словаччини, Чехії, Угорщини, Словенії, Хорватії, Боснії і Герцеговини, Сербії, Албанії, Косова, Македонії, Чорногорії та Калінінградської області Росії). З 1 січня 2017 року ця програма поширюється і на Україну.

Мета її полягає в тому, щоб надати можливість випускникам вищих навчальних закладів підвищити свою кваліфікацію для подолання екологічних і природоохоронних викликів у їхніх країнах.

Стипендія надається на строк від шести до дванадцяти місяців і передбачає спочатку участь у три- або чотиритижневому інтенсивному курсі німецької мови. Установами, які приймають учасників програми, можуть бути ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 624 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 08.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Підсумки соціально-економічного розвитку області за 2016 рік» Соціально-економічна ситуація в області, в основному, відповідала загальноукраїнським тенденціям.

У 2016 році збережено позитивну динаміку у сільському господарстві (+4,4% до 2015 року, у т.ч. по сільгосппідприємствах +11,4%).

Відновлено позитивну динаміку у промисловому виробництві (+6,0%), будівництві (+0,9%), роздрібній торгівлі (+1,5%).

При цьому майже всі галузі промисловості спрацювали з приростом обсягів виробництва (особливо у сферах, що задіяні до виконання робіт за державним оборонним замовленням), що дозволило утримувати лідируючі позиції у загальнодержавному рейтингу за індексом промислової продукції серед регіонів.

В переробній промисловості (+12,7%) найбільший приріст спостерігався у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин та устаткування (+21,9%). Перевищені минулорічні обсяги на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (+19,0%), у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (+17,8%), машинобудуванні (+16,3%) та ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 563 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 07.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Стипендії для навчання в Іспанії» The Barcelona Graduate School of Economics запрошує іноземних студентів подавати заявки на отримання стипендії. Стипендія покриває повну або часткову вартість навчання.

Дедлайн - 25 червня 2017 р. ( далі - англ.).

The Barcelona Graduate School of Economics is offering tuition waivers and fully-funded scholarships based on academic merit. Scholarships are open for international students to earn one of three official master’s degrees: Economics and Finance, Specialized Economic Analysis, or Data Science.

The Barcelona Graduate School of Economics, commonly referred to as Barcelona GSE, is an independent institution of research and graduate education located in Barcelona, Spain.

School’s key mission is the training of the next generation of economists and data scientists by offering world-class programs taught by leading faculty in their field.

Unless students are a native English speaker or have done an undergraduate degree at an English-speaking university, they must provide TOEFL, IELTS, or Cambridge scores or certificates ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 750 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 06.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Конкурс мікропроектів від Посольства Німеччини в Україні» Мікропроекти – це проекти з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 15.10.2017), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення та на забезпечення довгострокової дієвості проекту.

Хто може подавати заявку?

Заявки до закінчення терміну подання можуть подавати організації/установи (не підприємства), не спроможні самостійно профінансувати свій проект.

Умови надання проектного сприяння

Посольство підтримує організації/установи у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третіми сторонами.

Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро.

Закупівлі, які мають бути здійснені у рамках проекту, відбуваються винятково в Україні.
Пр ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 538 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 06.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Гранти від проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку»» Проект USAID «Агросільрозвиток» починає програму грантів для розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП і с/г обслуговуючих кооперативів.

Дедлайн - 20 лютого 2017 р.

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., оголошує про початок надання грантів у межах свого Фонду стратегічних інвестицій згідно з Річним програмним запитом (APS) №01.

Запрошуємо зацікавлені підприємства надсилати концепції проектів для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.

Гранти за цією програмою надаватимуться:

малим і середнім підприємствам – виробникам сільськогосподарської продукції (МСП);
сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам (СОК) та їх об’єднанн ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 527 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 06.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Виграй грант на реалізацію своєї бізнес-ідеї від Платформи розвитку агробізнесу AgroTalks» Розумна теплиця, безпілотні літальні апарати, роботи для збору врожаю, портативні датчики вимірювання глибини оранки поля, безпілотний трактор – це далеко не повний список реальних інноваційних і технологічних вітчизняних розробок на стику аграрної індустрії і застосування IT-технологій.

Платформа розвитку агробізнесу AgroTalks - громадська організація, діяльність якої спрямована на розвиток сучасного і відповідального сільськогосподарського виробництва.

AgroTalks – це платформа, яка об’єднує в собі школу бізнесу, нетворкінг-конференцію AgroTalks Day і краудфандингову платформу Donate Agro, як майданчик для розвитку актуальних ідей і пошуку інвестицій в уже готові комерційні та соціальні проекти.

Місія громадської організації – допомогти нашим талановитим співвітчизникам реалізовувати свої інноваційні та технологічні ідеї, які спрямовані на зростання і поліпшення аграрного сектору України та світу, а також подбати про те, щоб інвестувати в агросектор стало вигідно.

Для того, щоб реалізувати високу Місію, громадський рух AgroTalks запро ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 475 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 02.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning оголошує про початок конкурсу «Видатні українці Канади»» Канадсько-українська громадська організація O.W.L Open World Learning оголошує про початок конкурсу для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України.

Як відомо, українці були одними з найперших переселенців, які збудували тоді ще зовсім молоду і маловідому Канаду. Вклад наших співвітчизників у розвиток культури та економіки цієї країни важко переоцінити.

Саме тому, з нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Незалежності Канади, канадська громадська організація O.W.L Open World Learning оголошує конкурс для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України та запрошує усіх охочих долучитися.

Фіналісти з України отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади влітку 2017-го року з метою вивчення англійської мови, ознайомлення з канадським суспільством та українською діаспорою у Канаді. Фіналісти з Канади отримають можливість взяти участь у літній програмі в Торонто чи Ванкувері з метою ознайомлення українських учасників з діяль ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 570 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 02.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Малі гранти для велосипедних активістів» Центр соціальних та ділових ініціатив (м. Яремче) та Асоціація велосипедистів Києва оголосили черговий конкурс малих грантів для велосипедних активістів.

Дедлайн – 15 лютого 2017 р.

Мета програми:​ посилити організаційну спроможність місцевих громадських організацій та груп активістів, а також активізувати їхній діалог з місцевими владами стосовно популяризації велосипедів як міського транспорту.

Очікуване фінансування від програми перебуває в межах 60 тис. грн. (повний бюджет може бути більшим).

В конкурсі можуть брати участь молоді громадські організації та місцеві ініціативні групи, що просувають велосипеди як щоденний транспорт. Цілями Програми є посилення організаційної спроможності активістів, налагодження діалогу між ними та органами місцевого самоврядування, а також посилення громадського контролю за видатками місцевих бюджетів.

Запропоновані проекти мають бути завершені не пізніше 30 листопада 2017 року, а обсяг очікуваного від програми фінансування може складати до 60 000 гривень.

Заявка запов ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 579 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 02.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проектів 2017-2018» З 23 січня по 24 квітня 2017 року Міністерство освіти і науки України та Міністерство науки та вищої освіти Республіки Польща оголошують конкурс спільних українсько-польських науково-дослідних проектів для реалізації у 2017 ‑ 2018 рр.

Конкурс є відкритим для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вищих навчальних закладів, науково-дослідних установ та підприємств обох країн.

Фінансування

Українська сторона бере на себе витрати, пов’язані з перебуванням у Республіці Польща українських вчених, які беруть участь в спільних проектах: дорожні, добові, включаючи витрати на проживання.

Польська сторона, для перебування в Україні в рамках затверджених проектів, сплачує польським дослідникам витрати, пов’язані з перебуванням в Україні.

Дослідники з обох країн несуть візові витрати, мають організувати належне страхування на випадок надзвичайних ситуацій, хвороб або нещасних випадків на час їхнього перебування в приймаючій країні.

Щорічно на поточний рік із виконавцями укладаються договори з фінансування націона ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 380 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 02.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Конкурс «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах»» Європейська програмна ініціатива Міжнародного фонду “Відродження” оголошує Конкурс «Громадська синергія: посилення участі громадськості в євроінтеграційних реформах».

Мета конкурсу – посилення участі громадськості в реалізації євроінтеграційних реформ, активізацію членів Платформ до скоординованих дій щодо участі у виконанні пріоритетів Угоди про асоціацію, ініціативи Східного партнерства та розвитку потенціалу Платформ.

Учасники конкурсу – громадські об’єднання, бізнес-асоціації, організації роботодавців та профспілки, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації, які є членами (учасниками) Платформ та/або їхніх робочих груп. Також допускається участь організацій-кандидатів на приєднання до Платформ та/або їхніх робочих груп.

Останній термін подання проектних пропозицій – 6 лютого 2017 року, 12:00 (за київський часом).

Оголошення результатів конкурсу – 17 березня 2017 року

Мінімальний розмір гранту – 100 000 грн.

Максимальний ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 679 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 02.02.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Фундація AgroChallenge оголошує Всеукраїнський конкурс інноваційних агро-проектів» AgroChallenge Foundation - грантовий фонд інноваційного розвитку аграрного сектору України створено з метою підтримки перспективних та інноваційних проектів за такими напрямками: технологічні розробки та ІТ-рішення для АПК, енергозберігаючі технології, тваринництво, рослинництво, переробка с/г продукції, меліорація, садівництво, с/г машинобудування, моделі сучасного села, виробництво комбікормів, добрив, тощо

Дедлайн - 15 лютого 2017 р.

Всі бажаючі без вікових або інших обмежень можуть подати заявку на участь у Всеукраїнському конкурсі проектів http://fond.agrochallenge.com.ua/

AgroChallenge почав роботу в червні 2016 року. На конкурс було подано 69 заявок зі всієї України. У грудні 2016 року відбувся Фінал другого раунду Всеукраїнського конкурсу інноваційних проектів Agrochallenge. З 95 поданих проектів 8 фіналістів були підтримані Фондом аграрних інвестицій. Програма акселерації, в ході якої проекти готуються до подальшої комерціалізації, триває для цих та інших інноваційних проектів.

Партнером Фундації в проведенні конкурсу стала На ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 601 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 27.01.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Українська стипендійна програма у Стенфорді» Ukrainian Emerging Leaders Program – це річна програма для трьох професіоналів з України, які приїдуть на навчання вже у вересні 2017-го року. Вона відкрита для людей, які працюють над створенням політик, експертів з права, лідерів громадянського суспільства, підприємців.

Дедлайн подачі заявок – 15 лютого 2017.

На офіційній сторінці програми можна ознайомитись з критеріями, заповнити анкету та подати свою кандидатуру.

https://fsi.stanford.edu/emergingleaders
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 755 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 27.01.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Міжнародна організація з міграції (МОМ) оголошує пошук потенційних партнерів, зацікавлених у можливості участі у проекті» Міжнародна Організація з Міграції (МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнерів-виконавців проекту, спрямованому на розвиток професійних навичок, самозайнятості та дрібного підприємництва серед населення, постраждалого внаслідок конфлікту на сході України та в Криму.

Проект буде втілено за наявності необхідного фінансування.

МOM запрошує НУО з Київської, Донецької, Волинської, Харківської та Чернігівської областей подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему самозайнятості для внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, а також супроводження бенефіціарів проекту у процесі працевлаштування, започаткування або розвитку власного бізнесу чи власної самозайнятості.

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про тренінги та супроводження бенефіціарів проекту. Бюджет пропозиції має подаватися у євро.

Поточний курс можна знайти за посиланням: https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php.

Партнери-виконавці об ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 434 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Програма ЄС «Creative Europe»» Програма ЄС «Creative Europe» – програма ЄС з бюджетом більше ніж 1,4 більйон євро. Це рамкова програма для підтримки культурних і творчих секторів Європи. Програма була започаткована на базі попередніх програм – Culture Programme and MEDIA programme. «Creative Europe» – відкрита для творчих та культурних організацій з держав членів ЄС, а також держав, які не є членами ЄС, але мають угоду з Європейською Комісією.

Основні цілі CREATIVE Europe є:

Допомога культурним і творчим секторам скористатися можливостями цифрового століття і глобалізації;
Допомога секторам у досягненні свого економічного потенціалу, сприяючи стійкому зростанню, зайнятості та соціальній згуртованості;
Надати Європейській культурі і медіа-сектору доступ до нових міжнародних можливостей, ринків і аудиторій.
В культурному компоненті програми виділяється чотири основних пріоритетів, на які можна подавати грантові заявки та в рамках яких оголошуються та будуть оголошувати конкурси:

1.Європейські майданчики – це платформи для культурних операторів, які просувают ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 452 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

Картинка к материалу: «Малі гранти для підтримки осіб, що потребують паліативної допомоги» Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» при підтримці Європейського Союзу оголошують Конкурс малих грантів в межах проекту «Забезпечення захисту прав осіб, що потребують паліативної допомоги, силами ОГС».

Дедлайн - 17 лютого 2017 р.

Мета конкурсу – підтримати громадські ініціативи громадських об’єднань та благодійних організацій, спрямовані на вирішення проблем організації паліативної та хоспісної допомоги та відстоювання прав, індивідуальних та групових інтересів паліативних хворих перед державними органами у взаєминах з установами соціального захисту та медичними закладами.

Організаціями, що подають проектні пропозиції на конкурс, можуть бути:

Офіційно зареєстровані громадські об’єднання та благодійні організації з кодом неприбутковості 005 та 006, які мають:

- досвід роботи в сфері паліативної допомоги;

- пройшли навчання на тренінгах в рамках проекту, або подають заявку у партнерстві з організацією, яка пройшла відповідне навчання;

При усіх інших рівних умовах перевага ... Читати далі »
Категория: Економічний блог. | Просмотров: 960 | Добавил: ekonomiksem | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архив записів



Наше опитування
Что вы любите смотреть по телевизору?
Всього відповідей: 61

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать