. Чи це справді золото? - Форум
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Неділя, 24.11.2024, 11:49
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: semenovka, Коренной  
Чи це справді золото?
stasarabotaДата: Неділя, 25.08.2024, 13:28 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
Дівчата, маю таке питання, аж руки тремтять! Мій хлопець подарував мені підвіску, каже, золота. Але ви ж знаєте, як тепер можна попастися на підробки. Я дивлюсь на неї, і щось мене гризе – чи це дійсно золото? Не хочеться виглядати підозрілою, але ж раптом це просто якась позолочена штучка? Може, ви знаєте, як відрізнити золото від інших схожих матеріалів, не звертаючись до ювелірного? Скажіть, щоб я не блукала в темряві!

smoskal425Дата: Неділя, 25.08.2024, 13:29 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Твої сумніви цілком зрозумілі. Є кілька простих способів перевірити золото вдома. Наприклад, можна провести тест з магнітом. Золото не магнітиться, тож, якщо підвіска прилипає до магніту, це вже сигнал, що щось не так. Також варто звернути увагу на пробу – золото повинно мати чітке маркування з номером, яке відповідає певному стандарту. Ну, і подряпини чи зміна кольору можуть вказати на покриття іншого металу під тонким шаром золота.

stasarabotaДата: Неділя, 25.08.2024, 13:29 | Повідомлення # 3
Майор
Я вже перевірила – магніт не спрацював, це вже щось. Але пробу ледве бачу – воно таке маленьке, що навіть з лупою складно розібрати. Як думаєш, чи варто мені звернутися до якогось експерта, щоб не лишатися в сумнівах? Або ж є інші способи перевірки, які не потребують спеціального обладнання? Щось мені це все на душі тяжіє, а ще цікаво, як взагалі люди раніше відрізняли золото від підробок без сучасних технологій?

smoskal425Дата: Неділя, 25.08.2024, 13:30 | Повідомлення # 4
Лейтенант
[quote=stasarabota;30645]Я вже перевірила – магніт не спрацював, це вже щось. Але пробу ледве бачу – воно таке маленьке, що навіть з лупою складно розібрати. Як думаєш, чи варто мені звернутися до якогось експерта, щоб не лишатися в сумнівах? Або ж є інші способи перевірки, які не потребують спеціального обладнання? Щось мені це все на душі тяжіє, а ще цікаво, як взагалі люди раніше відрізняли золото від підробок без сучасних технологій?
[/quote]
Бачу, ти справді хочеш бути впевненою у своєму подарунку. Якщо вже проба розмита, краще звернутися до професіоналів. Можеш пошукати сертифіковані ювелірні майстерні, де точно розкажуть, що у тебе в руках. Але для початку раджу ознайомитися з матеріалом на цю тему https://zolotakraina.ua/ua....ov.html тут детально описано, як відрізнити золото від інших схожих матеріалів: Як відрізнити золото від інших схожих матеріалів. Це допоможе тобі зрозуміти, на що звертати увагу в таких випадках. Знання – це сила, не варто панікувати!

harrywilson2945Дата: П`ятниця, 11.10.2024, 12:18 | Повідомлення # 5
Сержант
Kopi – це справжня знахідка для колекціонерів та тих, хто володіє антикварними речами! Я вирішив звернутися до них для оцінки кількох старовинних монет, і їхній онлайн-сервіс вразив мене своєю зручністю та швидкістю. Вже за короткий час я отримав детальну оцінку своїх предметів, що дозволило мені краще зрозуміти їхню вартість. Якщо вам потрібно оцінити або продати антикваріат, цей сервіс вас точно не розчарує. Вся детальна інформація доступна на їхньому сайті https://kopi.com.ua/ . Дуже задоволений співпрацею!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz

Розділи нашого сайту
- НОВИНИ -
Новини краю
Семенівщина спортивна
Наш ексклюзив
Новини звідусіль
Інше
Навколо нас
Газета "Гарт" про наш край
- БЛОГИ -
Инфраструктура
Блог голови Семенівської РДА.
Економічний блог.
Блог освіти району
Блог юридичних служб.
Семенівський районний центр зайнятості.
Блог правоохоронців
Прикордоння
Блог усіх небайдужих
Життя видатних людей
Духовне виховання
А чи знаєте Ви?
Людям про людей
Як це було ...
З глибин серця...
- ОГОЛОШЕННЯ -
Автомобілі
Бізнес, співпраця
Побутові товари
Для офісу
Комп'ютеры
Лісова промисловість
Метали
Нафта, газ, вугілля
Продукти харчування
Промислове обладнання
Інші товари
Зв'язок та телекомунікації
Будівництво
Послуги у різних сферах
Різне
Нерухомість
Анонси подій
Робота
- ЦІКАВЕ -
Фотоальбоми
Транспорт
Туристам
Форум
Зв'язок
Відео

Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.

Щоб додати необхідна авторизація
Облако фоток
Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов

Переглянути свіжі коментарі
eurotraurky написал:
м. Київ, вул. Бойчука, 20
(098) 102 0101(066) 001 1200https://www.instagram.com/effs_kyivhttps://telegram.me/eurotraur

ylinnik81 написал:
Если вы ищете качественную компьютерную и оргтехнику, а также услуги по подключению и настройке, то вам стоит обратить внимание на предложения от комп

1222bogdan написал:
Легко перевезли нашу семьюиз четырех человек из квартиры за город.
Все разобрали, упаковали, собрали. Всем спасибо

vomeso9896 написал:
Травень - ідеальний час для початку пошуків з
От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
Дата: 29.01.2024

-->
Vaasiliy написал:
На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те