. Подарочки мужчинам к 23 февраля - Сторінка 3 - Форум
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Понеділок, 16.06.2025, 08:22
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форуму: semenovka  
Подарочки мужчинам к 23 февраля
Какои подарок вы хотите на 23 февраля от своеи девушки?
1. 1. Парфюмы(духи, туалетная вода, дезодорант) [ 0 ] [0.00%]
2. 2. Нижнее белье [ 0 ] [0.00%]
3. 3. Сувенир и открытку [ 0 ] [0.00%]
4. 4. Инструменты(разное, что пожелаете) [ 0 ] [0.00%]
5. 5. Отпустить вас на мальчишник [ 0 ] [0.00%]
6. 6. Ужин при свечах + Стриптиз [ 2 ] [33.33%]
7. 7. Романтическая поездка в Киев на экскурсию( любое место, все завист от ваших финансофф) [ 0 ] [0.00%]
8. 8. Подарок "Я с бантиком"(вы ж поняли - Ваша половинка с бантиком:)) [ 1 ] [16.67%]
9. 9. Гетры, кеды, футбольные сувениры, прапор Украины(спэшиали для Коренного:)) [ 0 ] [0.00%]
10. 10. Другое(пишите в комментах, что именно хотите) [ 3 ] [50.00%]
Усього відповідей: 6
HattabДата: Четвер, 26.12.2019, 18:31 | Повідомлення # 31
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
Мне бы хотелось, чтобы моя девушка поддерживала мои увлечения и сделала мне необычный подарок - разрешила бы сходить в стриптиз-клуб https://princessclub.com.ua/ и посмотреть, как танцуют девушки в своих откровенных нарядах. Некоторые мои друзья там уже были и говорят, что это не просто танцы, а настоящая феерия. Но я не хочу это делать тайком от нее, но если бы она согласилась, можно было бы даже вместе туда сходить, это добавило бы страсти в наши отношения.

steamДата: Субота, 01.02.2020, 00:53 | Повідомлення # 32
Лейтенант
Хоть и многие не очень хотят в это признаваться, но думаю, что каждому мужчине было бы приятно получить в подарок сертификат на сеанс эротического массажа. Сам бы не отказался от классической программы на этом сайте https://erotic-massage.org/ ведь при этом играет расслабляющая музыка, массаж делают очень красивые массажистки и при этом делают его разными частями тела. Так что звучит очень заманчиво!

iv38185Дата: Неділя, 02.02.2020, 19:44 | Повідомлення # 33
Сержант
В прошлом году мне моя девушка дарила поход в салон на http://dnepr.net.ua/ эротический массаж в салоне «Dnepr». Я б не против такого же подарка и в этом году, этот лучшее что она дарила и могла вообще придумать.

MaryGunДата: Четвер, 29.04.2021, 17:48 | Повідомлення # 34
Рядовой
Кстати насчет щенка отличная идея, мой муж щенков обожает, заодно и заказала целый мешок корма https://petko.com.ua/suhoy-k....-choice

b2oot12Дата: Середа, 29.01.2025, 12:40 | Повідомлення # 35
Лейтенант
Якщо любиш кисло-свіжі мікси, то Octobar Citrus Combo (Лимон Лайм) 30мл 50мг – саме те, що потрібно. Насичений цитрусовий смак, де лимон дає яскраву кислинку, а лайм додає легкої гірчинки та свіжості. Париться дуже приємно, не приторний, ідеально підходить для тих, кому швидко набридають солодкі смаки. Нікотину 50 мг достатньо для хорошого насичення, жижа не забиває картриджі, що важливо для подів. Купував на https://hookahcat.com.ua/ridyna-....s-combo – як завжди, швидка доставка та оригінальна якість. Якщо хочеш щось освіжаюче без холодка, варто спробувати.

• Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025 Хостинг від uCoz

Розділи нашого сайту
- НОВИНИ -
Новини краю
Семенівщина спортивна
Наш ексклюзив
Новини звідусіль
Інше
Навколо нас
Газета "Гарт" про наш край
- БЛОГИ -
Инфраструктура
Блог голови Семенівської РДА.
Економічний блог.
Блог освіти району
Блог юридичних служб.
Семенівський районний центр зайнятості.
Блог правоохоронців
Прикордоння
Блог усіх небайдужих
Життя видатних людей
Духовне виховання
А чи знаєте Ви?
Людям про людей
Як це було ...
З глибин серця...
- ОГОЛОШЕННЯ -
Автомобілі
Бізнес, співпраця
Побутові товари
Для офісу
Комп'ютеры
Лісова промисловість
Метали
Нафта, газ, вугілля
Продукти харчування
Промислове обладнання
Інші товари
Зв'язок та телекомунікації
Будівництво
Послуги у різних сферах
Різне
Нерухомість
Анонси подій
Робота
- ЦІКАВЕ -
Фотоальбоми
Транспорт
Туристам
Форум
Зв'язок
Відео

Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.

Щоб додати необхідна авторизація
Облако фоток
Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов

Переглянути свіжі коментарі
burkoigor2017 написал:
Стаття є надзвичайно актуальною та корисною для аграріїв, які прагнуть покращити свою матеріально-технічну базу. Підтримка кооперативів через грантові

ylinnik81 написал:
Если вы ищете качественную компьютерную и оргтехнику, а также услуги по подключению и настройке, то вам стоит обратить внимание на предложения от комп

1222bogdan написал:
Легко перевезли нашу семьюиз четырех человек из квартиры за город.
Все разобрали, упаковали, собрали. Всем спасибо

vomeso9896 написал:
Травень - ідеальний час для початку пошуків з
От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
Дата: 29.01.2024

-->
Vaasiliy написал:
На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те