mikheevpyotr | Дата: Вівторок, 07.01.2025, 21:29 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Якщо ваш комп'ютер вийшов з ладу або працює не так швидко, як раніше, я можу порекомендувати звернутися до фахівців із Комп-Сервіс у Києві https://comp-service.kiev.ua , які вже неодноразово рятували мене. Для мене важливо, що вони швидко і точно діагностують проблему, будь то поломка системного блоку, вірусні атаки чи нестабільна робота програмного забезпечення. Особливо зручно, що вони працюють не тільки в офісі, але й на дому, що виручає, коли немає можливості принести комп’ютер до сервісу. Крім того, можна отримати допомогу онлайн через інтернет, що також великий плюс для тих, хто хоче терміново вирішити проблему з технікою. Гарантую, що ви також будете задоволені не тільки якістю їх роботи, але й адекватною вартістю на послуги.
|
|
| |
shitov093 | Дата: Вівторок, 22.04.2025, 10:25 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Кілька разів користувався їхніми послугами — завжди швидко знаходили причину несправності та якісно все ремонтували. Дуже зручно, що вони можуть приїхати додому або допомогти онлайн, якщо ситуація не критична. Для мене це був великий плюс. Також подобається, що не нав'язують зайвих послуг і чітко пояснюють, що і чому потрібно зробити. Ціни при цьому адекватні. Думаю, вам теж сподобається сервіс.
|
|
| |