neamaf | Дата: Понеділок, 31.03.2025, 16:23 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу замовити собі нову електронку через інтернет, але не знаю, який магазин обрати. Страшно нарватись на підробку або неадекватну підтримку. Хто де купує?
|
|
| |
qmuqy | Дата: Понеділок, 31.03.2025, 16:24 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я теж шукав нормальний онлайн-магазин, бо після одного «успішного» замовлення з інстаграму, де прийшов взагалі інший девайс — довіри стало менше. Надійний магазин із великим асортиментом — електронні сигарети на сайті https://guruvape.com.ua/ Guru Vape — з ними вже двічі замовляв і все чітко.
Асортимент реально величезний: под-системи, одноразки, рідини, картриджі — все є і все в наявності. При цьому менеджери не просто «відправили й до побачення», а підказали, що краще підійде саме мені. Запитав, яка под-система з найбільш природною затяжкою, бо переходив з сигарет — підібрали без нав'язування чогось дорогого.
Упаковка на рівні: все добре запаковане, нічого не пошкоджене, приїхало швидко (день-два максимум). І ще приємний бонус — були акційні ціни на рідину, тож докинув ще пару флаконів.
Важливо, що у них тільки оригінальні товари. Мій друг колись купив под за копійки на OLX — і той згорів через тиждень. Тут же девайс працює вже другий місяць без проблем.
Тому якщо хочеш не просто «щось купити», а бути впевненим у тому, що отримаєш якісний девайс із сервісом — можу сміливо рекомендувати. Сам тепер тільки там беру.
|
|
| |