thomas | Дата: П`ятниця, 18.04.2025, 16:29 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Коли я тільки почала вчитися водити, я помітила, що у мене виникають панічні атаки, особливо коли потрібно було виїжджати на більші дороги чи у складніші ситуації на трасі. Це було дуже неприємно, адже я відчувала, що втрачаю контроль, і серце починало битися швидше, руки стали холодними. Я була дуже налякана, тому довелося серйозно попрацювати над цим. Спочатку я відкрила для себе кілька технік дихання, які мені допомогли знизити рівень стресу в момент нападів паніки. Це прості вправи, але вони дуже ефективні, коли ти не можеш сконцентруватися через переживання. Я також багато працювала з інструктором, якого знайшла в "Автошкола Магістраль". Він був дуже терплячий і допомагав мені поступово звикати до складніших ситуацій. Спочатку ми багато тренувалися на тихій вулиці, потім поступово виїжджали на більше навантажені маршрути, і я помітила, що страх поступово зменшується, коли ти стаєш більш впевненим за кермом. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ Телефон: 067 253 9161 Моя порада, не бійтеся просити допомогу у інструкторів або психологів, якщо паніка заважає. І головне — не ставити на собі ярлик "я не можу водити". Це цілком можна подолати, з часом все стане набагато простіше! Адрес: вулиця Варшавська, 193, Львів, Львівська область, 79061
|
|
| |