Люстри
|
|
Medved | Дата: Неділя, 13.07.2025, 17:34 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Де купити люстри для вітальні та для спальні не за всі гроші світу? Важливо, щоб виробник не Китай, то такі точно довго не прослужать, а може біти ще й таке, що можуть викликати неприємні ситуації. Одним словом, порадьте де купити якісний товар?
|
|
| |
Chek | Дата: Неділя, 13.07.2025, 17:41 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Правильно робите, що не шукаєте самі дешеві люстри, бо вони доволі таки небезпечні. Навіть якщо подивитися на матеріали, із яких вони виготовлені, то відразу зрозуміло, що при нагріванні вони можуть бути шкідливими. А правильно і вдало підібрані люстри створюють найкращу атмосферу для відпочинку та прийому гостей. Можу порекомендувати вам магазин із різноманітним освітленням, в тому числі там є і люстри https://edlin.com.ua/lyustri/ . Тож заходьте і дивіться, чи є там варіанти для вашої оселі.
|
|
| |
Medved | Дата: Неділя, 13.07.2025, 17:44 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| У мене якихось особливих побажань немає, тому буду обирати щось більш класичне, у пастельних кольорах. Думаю що такі люстри будуть пасувати до будь-якого інтер'єру. Адже освітлення не так часто замінюється, як робиться ремонт. Так що люстри мають бути універсальними.
|
|
| |