Доставка еды
|
|
ddsugak007 | Дата: Неділя, 27.12.2020, 04:41 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Нашли в пицце стекло. Теперь ищем новую доставку для себя. Какую посоветуете?
|
|
| |
horshayarabotaoleg620 | Дата: Неділя, 27.12.2020, 08:27 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ужасная ситуация, не завидую вам, за-то могу помочь с выбором неплохой доставки еды - https://dostavka.otdohnuli.com.ua/ . Я уже несколько недель у них питаюсь, почти каждый день. Могу объективно сказать готовят они вкусно, их специализация - грузинская кухня. Да и с доставкой справляются на ура, никогда не опаздывают, а привезенная еда еще горячая.
|
|
| |
zavenosets18 | Дата: Середа, 30.12.2020, 23:42 | Повідомлення # 3 |
 Сержант
| Стекло в пицце? еще такого не слышал
|
|
| |
Saheed | Дата: Субота, 15.04.2023, 07:52 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Привіт! Хочу дізнатися більше про вареники з чорницею в Києві. Який смак в них і де їх можна замовити?
"War. War never changes." - Fallout
|
|
| |
katerina_dolgolukova | Дата: Субота, 15.04.2023, 07:53 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
| Доброго ранку! Вареники з чорницею від Смаку Традицій - це справжнє поєднання смаку і свіжості! Соковита чорниця всередині, а ніжне тісто ззовні. Я замовила їх на офіційному сайті Смаку Традицій https://smaktradytsii.com/production/vareniki-with-blueberries - просто вибрала потрібну кількість, оформила замовлення, і доставка була швидкою і зручною. Раджу спробувати цю смакоту!
"Нельзя изменить ход истории, повесив все портреты лицом к стене." - Неру Джавахарлал
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Вівторок, 09.07.2024, 17:54 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| В мене назріло питання: де краще замовити продукти з доставкою? Хочеться знайти надійну службу доставки, яка пропонує широкий асортимент продуктів, свіжість товарів і доступні ціни. Був би вдячний за поради щодо конкретних сервісів або магазинів, які пропонують такі послуги. Я чую багато різних відгуків, але так і не зміг визначитись, кому можна довіряти. Можливо, хтось вже користувався такими послугами і може поділитися своїм досвідом?
|
|
| |
valetka583 | Дата: Вівторок, 09.07.2024, 17:55 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
| Раджу звернути увагу на Auchan, оскільки вони мають зручний сервіс доставки продуктів на дім. Я нещодавно скористався їхньою послугою і залишився дуже задоволеним. Вони пропонують широкий асортимент товарів, включаючи свіжі продукти, м'ясо, овочі, фрукти і багато іншого. Наприклад, стегно куряче https://auchan.zakaz.ua/uk....8000000 , яке я замовив, було свіжим і смачним. Замовлення можна зробити на їхньому сайті, ось посилання на конкретний продукт: стегно куряче. Окрім того, доставка дуже швидка і зручна. Кур'єри завжди приїжджають вчасно, і продукти завжди в належному стані. Дійсно рекомендую спробувати, оскільки це значно полегшує життя, особливо в умовах постійного браку часу.
|
|
| |