vchornous1 | Дата: Вівторок, 26.04.2022, 00:41 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привет) Хочу отвлечься и почитать спортивные новости, какие ресурсы можете порекомендовать? ?
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: Понеділок, 30.12.2024, 10:47 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Непросто зараз обходитися без новин, та й взагалі уявити своє життя без інформаційного простору дуже складно, якщо не неможливо. Я, наприклад, завжди намагаюся бути в інформаційному просторі, адже саме завдяки цьому я дізнаюся так багато нового і корисного. Так відносно недавно, я прочитав статтю про те, що Максим Кріппа придбав виставу “Конотопська відьма” за мільйон доларів https://tpu.kiev.ua/maksym-....y-azovu , ця новина облетіла, як на мене одразу всю країну, та викликала дуже велику хвилю поваги до підприємця. Всі кошти, як зазначається в статті, підуть на потреби Азову що дуже важливо та неймовірно круто. Загалом Максим дуже багато гарних справ робить для країни, чого тільки вартують його внески в розвиток нерухомості та кібер спорту. Хочеться висловити великий респект Кріппі за його діяльність, саме він став тією людиною, яка пройшла так багато на цьому важкому шляху для того, щоб зараз всі захоплювалися високим рівнем ініціативності в підтримку України.
|
|
| |