|
Яку книгу порадите?
|
|
| svyatosllava | Дата: Середа, 02.11.2022, 18:07 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт, друзі! Скажіть, як ви ставитеся до книг? Любите читати, чи часто читаєте? Я взагалі не завзятий читець, тому що ніяк не можу виділити час на це, але дуже хочеться іноді зануритися в цікаву книжку. Порадьте, що-небудь підходяще для осіннього вечора, може все ж знайду час))
|
| |
|
|
| Karimka | Дата: Середа, 02.11.2022, 18:25 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Я в юности очень любила читать книжки, но сейчас на них тоже времени практически нет. Могу месяца 2 читать одну книгу. Сейчас тоже, лежат две на тумбочке у кровати, не знаю когда возьмусь за них. А Вам, советую почитать Желтую магнолию, Ляны Зелинской, думаю понравится.
|
| |
|
|
| angelinatimoisna | Дата: Середа, 02.11.2022, 18:30 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Я навіть не пам'ятаю, коли в останній раз читала якусь книжку. І навіть не тому, що у мене на це немає часу, просто читати не люблю. Але якщо вам так хочеться і немає часу, то можете спробувати послухати аудіокниги. Це зручно, наприклад, можна на кухні готувати і слухати одночасно. Ось посилання на онлайн аудіо бібліотеку, може стане в нагоді https://audiobook-mp3.com/ .
|
| |
|
|
| viktorikatim | Дата: Середа, 02.11.2022, 18:45 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| Спорить не буду, может аудио книги это на самом деле удобно, но как по мне - обычная книжка лучше. Намного приятней уйти от всего мира и закрывшись в комнате погрузиться всей головой в историю напечатанную на белых страницах. Вам кстати, какой жанр больше нравится? Лично я увлекаюсь романами. И советую почитать Музей невинности. Он уже стал бестселлером и стоит в топе по всему миру.
|
| |
|
|
| kosenevv | Дата: П`ятниця, 04.11.2022, 19:23 | Повідомлення # 5 |
 Лейтенант
| Я якось пробував слухати аудіокниги, але мені якщо чесно, зовсім не сподобалося. Звичайно, може це тільки у мене так, але я коли слухаю, мені дуже складно зосередитися на тексті. Вічно мене щось відволікає. Все ж краще читати, а не слухати. До речі, ось тут можна читати сучасні книги онлайн українською https://read-books.club/ .
|
| |
|
|