|
Любите ли вы читать книги?
|
|
| svyatosllava | Дата: П`ятниця, 09.06.2023, 14:38 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Добрый день! Друзья, вы любите читать? Часто ли читаете, или предпочитаете аудиокниги? Посоветуйте что-нибудь интересное, и где лучше скачивать книги, либо слушать онлайн?
|
| |
|
|
| Karimka | Дата: П`ятниця, 09.06.2023, 14:53 | Повідомлення # 2 |
 Лейтенант
| Я не признаю аудиокниги, честно говоря. Это не идет ни в какое сравнение с классическим чтением книг в уютном кресле и полной тишине с чашкой любимого чая) Читать очень люблю, но в рутине повседневной жизни очень мало времени на это остается.
|
| |
|
|
| angelinatimoisna | Дата: П`ятниця, 09.06.2023, 15:05 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| А какие жанры вам нравятся, что предпочитаете, романы, фантастику? Я сейчас подсела на книги о саморазвитии и психологии, очень затягивает. Как вариант, могу посоветовать В капкане ментальных ловушек, Рольф Добелли.
|
| |
|
|
| timkasonya | Дата: П`ятниця, 09.06.2023, 15:14 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Конечно же в чтении книг есть своя романтика, но порой нет возможности выделить время, чтобы в тишине и уюте углубиться в книгу. Работа, домашние дела, дети) Для меня стало выходом слушать аудиокниги по дороге на работу и по пути домой) Очень удобно, никто не мешает. Кстати, слушать аудиокниги онлайн бесплатно можно здесь https://vse-audioknigi.com/ .
|
| |
|
|
| kolkairina | Дата: П`ятниця, 03.11.2023, 01:37 | Повідомлення # 5 |
|
Лейтенант
| да я очень люблю
|
| |
|
|
| folany | Дата: Середа, 08.11.2023, 01:00 | Повідомлення # 6 |
|
Лейтенант
| Читання - чудове хобі, обожнюю книги, особливо фентезі!
|
| |
|
|
| pizzapronto911 | Дата: Понеділок, 01.09.2025, 16:39 | Повідомлення # 7 |
|
Рядовой
| Хочу поділитися своєю радістю – замовила книги для дітей на https://kniga.biz.ua/ua....ei-1061 , і це справді було класне рішення! По-перше, мене приємно здивувала велика добірка літератури для малечі — від практичних стратегій до креативних розвивальних історій. По-друге, сайт зручний, все чітко структуровано, є можливість фільтрувати категорії й знайти власне те, що потрібно. А коли отримала своє замовлення — це було справжнє свято! Усі книги упаковані дбайливо, прийшли в ідеальному стані, і вже перші години після отримання я витратила на перегляд яскравих ілюстрацій і цікавого контенту. Особливо сподобалися «IQ розмальовки» — розвивають мислення, а ще «Малечі про інтимні речі» — і важлива тема пояснена доступно та з повагою до дитини. Дякую kniga.biz.ua за чудову якість сервісу і великий вибір! Обов’язково повернуся знову.
|
| |
|
|
| anistore9023 | Дата: Середа, 10.09.2025, 22:54 | Повідомлення # 8 |
|
Сержант
| Я любитель фентезі й фантастики, і тут цей розділ художньої літератури https://knigoland.com.ua/ru/khudozhestvennaya-literatura реально вразив. Є і містика, і класика, і нові хіти — все акуратно розкладене. Не треба нишпорити пів вечора, щоб знайти потрібне. А якщо настрій зміниться — поряд чекає детектив чи трилер. Ну коротше, хто фанат жанрів — то саме воно!
|
| |
|
|