Планую заробляти на ставках.
|
|
markberengard | Дата: Середа, 21.06.2023, 14:54 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| На жаль, футбольний сезон уже закінчився, але нічого страшного, вже зовсім скоро почнеться новий. Це я до того, що вже давно хотів почати робити ставки на футбольні матчі, але щось мене завжди зупиняло. То нестача часу, то гроші було шкода. Але з нового футбольного сезону я точно спробую заробити на ставках. Можете лише порекомендувати гарну букмекерську контору?
|
|
| |
egorguschin | Дата: Середа, 21.06.2023, 15:01 | Повідомлення # 2 |
 Майор
| Ну коли, повноцінний футбольний сезон починається тільки в кінці вересня, якщо ми говоримо про топові ліги. Так, якщо ви хочете ставити на футбол у США, то він починається у липні. Але їхній футбол не користується великою популярністю, ставити на нього таке собі.
|
|
| |
alexbatalsky | Дата: Середа, 21.06.2023, 15:10 | Повідомлення # 3 |
 Майор
| Egor, так Мессі переходить у Майамі Інтер, і лише через це їхній чемпіонат стане популярним. Он Роналду перейшов у команду з Саудівської Аравії, і за їх чемпіонатом відразу почали стежити.
|
|
| |
ilyanekrasov | Дата: Середа, 21.06.2023, 15:14 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| Тільки зі ставками на спорт потрібно бути дуже обережним. Вони набагато простіше все програти, ніж заробити. Потрібно дуже добре розбиратися у спорті, просто навмання ставити точно не варто. А з приводу того, де найкраще зробити ставку, то ось тут можете знайти список усіх букмекерських контор України https://sport-booking.com.ua/bukmekerskie-kontory-ukrainy/.
|
|
| |