akbars95 | Дата: Субота, 28.12.2024, 00:57 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вчора я відвідала студію Lbar https://lbar.com.ua/ua/ у Києві, щоб зробити процедуру татуажу брів, і хочу поділитися своїми враженнями. З самого початку мене приємно вразив інтер'єр студії: стильний, сучасний та дуже затишний простір, де одразу відчуваєш себе комфортно.
Майстер уважно вислухала мої побажання, розповіла про всі етапи процедури та допомогла обрати ідеальну форму й відтінок брів, які найкраще пасують до моїх рис обличчя. Перед процедурою використовували якісний анестетик, тож процес був майже безболісним.
Окремо хочу зазначити високий рівень гігієни: інструменти стерильні, майстер працювала в рукавичках, що дуже важливо для мене. Під час процедури я отримала відповіді на всі свої запитання, а атмосфера була настільки приємною, що час пролетів непомітно.
Результат перевершив усі мої очікування – брови виглядають натурально, акуратно й підкреслюють мою зовнішність. Я залишилася дуже задоволена і точно повернуся до студії Lbar ще раз.
Рекомендую всім, хто хоче отримати якісний татуаж брів, звертатися саме сюди – тут працюють справжні професіонали!
|
|
| |