LolliiPOP | Дата: Четвер, 30.05.2024, 18:36 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дизайнери привіт! Я тільки починаю свій шлях, і мені цікаво в яких програмках зараз працюють? Щоб зручно, щоб просто, можливо просто дасте якісь поради як початківцю?
|
|
| |
Charlitto | Дата: Четвер, 30.05.2024, 18:51 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| [quote=LolliiPOP;28976]Дизайнери привіт! Я тільки починаю свій шлях, і мені цікаво в яких програмках зараз працюють? Щоб зручно, щоб просто, можливо просто дасте якісь поради як початківцю? [/quote]
Мабуть, як початківцю, раджу звертати увагу на ті інструменти які вам інтуїтивно подобаються, і які допоможуть в роботі. Освоїти всі, нереально, краще обрати 1-2 і їх знати досконально і з ними працювати.
Одним із найкращих варіантів для може стати Figma https://kukurudza.com/blog/shho-take-figma/ - потужний векторний графічний редактор, який працює у хмарі. Figma чудово підходить як для створення простих малюнків та ілюстрацій, так і для розробки складних дизайнів інтерфейсів. Її перевагами є зручний та інтуїтивний інтерфейс, можливість співпраці з іншими дизайнерами в режимі реального часу, а також безкоштовна версія з широким функціоналом.
Крім Figma, раджу також спробувати Canva - онлайн-конструктор для створення графічного контенту. Він ідеально підходить для початківців, адже має величезну бібліотеку шаблонів, ілюстрацій та фотографій, а також зрозумілий інтерфейс.
Найголовніша порада для початківця - не бійся експериментувати та практикуватися. Створюй власні проекти, вивчай принципи композиції, кольору та типографіки. Також корисно показувати свої роботи більш досвідченим дизайнерам та отримувати від них відгуки.
|
|
| |