Молочниця - як лікувати?
|
|
misterbicips | Дата: Четвер, 28.07.2022, 02:29 | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім, хто на форумі. Скажіть, як треба лікувати молочницю у жінок? З'явилася воа після лікування антибіотиками. Після того, як виписалися із стаціонару. Може хтось щось порадити.
|
|
| |
fornodguest | Дата: Четвер, 28.07.2022, 02:34 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Оце таке лікування. Одне лічать, а інше калічать. Йдіть до того лікаря, що вас ллікував. Нехай призначає якийь препарат. Я чув, що можна було приймати разом з антибіотиками пробіотики - тодіб не було ніякої молочниці. Але ж вони про це не говорять.
|
|
| |
Hellibama | Дата: Четвер, 28.07.2022, 02:37 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Я завжди, якщо мені приходиться пити антибіотики, разом з ними приймаю пробіотик. Іх багато, будь-який. Тоді не буде таких побічних ефектів, як дисбактеріоз, молочниця. Це треба запам'ятати.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Четвер, 28.07.2022, 02:43 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
| [quote=misterbicips;20688]Привіт усім, хто на форумі. Скажіть, як треба лікувати молочницю у жінок? З'явилася воа після лікування антибіотиками. Після того, як виписалися із стаціонару. Може хтось щось порадити.[/quote] Молочниця - це кандидоз. Причина кандилозу - грибок Кандида. Після ппиймому антибиотиків нарушається мікрофлора. Тобто хорошоої мікрофлори стає менше, а поганої, як оця сама Кандида - більше. Баланс порушується. Допомагає при кандидозі Фуконазол https://apteka-ds.com.ua/product....0024129 Це ефективний протигрибковий препарат. Одніє капсули буває достатньо. Коштує одна капсула Флуканазолу 28 гривень. Недорого. Якщо треба - можна прийняти на нааступний день ще капсулу Флуконазолу.
|
|
| |
joxi | Дата: Неділя, 07.08.2022, 10:55 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мне своего времени помогло спринцевание заварами трав, которые посоветовал мне гинеколог. Я даже ни одной таблетки и не выпила во время лечения молочницы.
|
|
| |
arazia | Дата: Неділя, 07.08.2022, 10:59 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А я считаю, что кандидоз лечить нужно в комплексе, тогда и добъетесь нужного результата быстро. При лечении молочницы очень эффективно как спринцевания делать, так и лекарства принимать. А еще, вам следует пропить курс витаминов и пополнить запасы микро- и макроэлементов. Ну и следует лечение проводить хорошего качества препаратами. Такие вы найти сможете на сайте iHerb. А когда там выберите препараты и будете оформлять покупку, то советую воспользоваться промо кодом iHerb https://promo-herb.com/ Еще и скидку хорошую получите на свой заказ.
|
|
| |
jabloko888 | Дата: П`ятниця, 21.10.2022, 13:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
| Профилактику и оздоровление половой системы предпочтительнее проводить с помощью натуральных препаратов. Главное что бы они были высокого качества. А лучше международного уровня от такого производителя как например New Life, которую предпочитаю я и мои близкие. Мы нашли их представителей в регионе, а именно магазин товаров для здоровья и красоты https://harmonypro.com.ua . У них есть раздел "половая система" с хорошим ассортиментом натуральной продукции, витаминами и микроэлементами по данному направлению. Поэтому могу рекомендовать испытанный мной продукт международного уровня!
|
|
| |