. Храм і пляшка та синьо-жовтий міст - 24 Липня 2014 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Вівторок, 23.04.2024, 11:50
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2014 » Липень » 24 » Храм і пляшка та синьо-жовтий міст
12:37
Храм і пляшка та синьо-жовтий міст

 Минулої суботи в Семенівському районі відбулися дві важливі події. Перша більше всім відома – це відкриття храму в с. Машове, побудованого за кошти народного депутата Рибакова І. О. 

Це - значна подія для Семенівського району і особливо для мешканців Машове, бо не так багато останнім часом в районі будується і тут всі мають подякувати народному депутату України. Тим більше, що відкриття церкви є символом відродження духовної культури громади і в цьому плані, на наш погляд, не важливо до якого патріархату відійде новозбудований храм - московського чи київського. На прикладі одного з семенівських храмів важливо хто є настоятелем цих храмів, бо коли у церкві замість слова Божого прихожани вислуховують політінформацію, то після подібного люди починають відворочуватися від таких батюшок і таких церковних служб. 


Вже, як за звичаєм прийнято у Ігоря Рибакова, така подія не обійшлась без масового звозу електорату автобусами до села Машове. Помічники нардепа - колишній голова райдержадміністрації та колишній перший заступник разом з головами сільрад в цьому особливо посприяли. Правда, на цей раз обійшлися без традиційної «гречки», але накрили для всіх бажаючих безкоштовні столи з випивкою та закускою від того ж нардепа на 600 запрошених. 

Другою знаковою подією в Семенівці, на наш погляд, стало пофарбування частини пісчанського моста через р. Ревну в кольори державного прапора активною патріотично налаштованою молоддю міста. Ці дві події, можливо, не можна порівнювати, але вони виявилися «пов’язаними між собою». 


Ми знаходились поруч з мостом, бо привезли фарбу та пензлі, щоб допомогти здійснити семенівській молоді їх задумку. В той час, як молоді дівчата та хлопці завзято фарбували жовто-блакитними кольорами визначений об’єкт з Машового почали їхати автобуси з електоратом Рибакова. Так ось коли черговий автобус заїхав на міст з піснями, з одного вікна майже на голову дітям, що фарбували міст, вилетіла порожня пляшка з вина. Всі присутні були шоковані подібною витівкою веселих рибаковських прибічників. 

Виявляється, в той час, коли одна частина громади намагається підтримати нашу армію, купуючи знаряддя захисту військовим, відраховуючи денні заробітки на паливо та харчі, коли одні всіма можливими способами та власними зусиллями намагаються підтримати один одного та підняти патріотизм та надію на краще майбутнє – інші записуються до лав біомаси, аби отримати «гречку» чи безкоштовно випити та поїсти, а треті влаштовують грандіозні попойки, в той час коли ми чуємо, що наші солдати голодують. Для цих третіх наче нічого не змінилось: не було революції гідності, їх оминула люстрація, для них немає ні зовнішньої агресії, ні війни в країні – їх головна мета всіх купити, щоб далі знов вишкребтись в народні депутати чи до посад місцевої влади. 

Але все ж таки, на наш погляд, суспільство змінюється на наших очах. І ті молоді люди, які сьогодні пішли добровольцями до лав Національної гвардії, в місцеві загони самооборони, для яких кольори державного прапора і Україна стали понад усе – ніколи не будуть продаватись ні за «гречку», ні за гроші. 


P.S. 
На закінчення дозвольте розповісти анекдот, який ми почули від іншого народного депутата - з ВО «Свобода» Руслана Марцинківа. 
Отже, помирає дуже багата людина-олігарх і потрапляє на той світ. Бачить перед ним дві дороги: одна до пекла, а друга до раю. Ну він чимдуж скоріш побіг до раю. Підбігає до воріт і тут його зупиняє апостол Петро та звертається до нього: «Зачекайте, треба перевірити, чи є ви в списках». Перевірив – немає. Багатій почав нервувати, попросив більш уважно перевірити список. Знову нема. «Не може такого бути, це якесь непорозуміння. Я маю бути в списках. Я одинадцять церков побудував від фундаменту до хрестів», - репетує багатій. «Добре, - говорить Петро,-зачекайте тут, я уточню у Головного». 

Через деякий час виходить апостол Петро, підіймає палець в гору і відповідає: «Головний сказав, що гроші ми вам віддамо назад, але до раю пустити не можемо». 

Члени громадського формування «Семенівська народна самооборона»: 

Гулак М.М. 
Бондаренко П.С. 
Ігнатенко В. 
Ковальов О. 
Харитоненко О.К. 
Сенько Ю.М. 
Корольов Г.О. 
Євмєнєнко М.В. 
Шкурат О.М. 
Салімон В.В. 

 

За матеріалами всеукраїнької газети "Сіверщина"

http://siver.com.ua/

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Запрошуємо також ознайомитися з матеріалами нашого блогу "Людям о людях"

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Просмотров: 1350 | Добавил: shabalin74 | Теги: пофарбування, храм, Машове, міст | Рейтинг: 0.0/0

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 4
4 Ю_2  
Мутная рыба в черниговском «пруду»

Кто из работающих в сфере политической «купли-продажи» не знает народного депутата Игоря Рыбакова? Того самого, который по кирпичикам, день за днем бегая на Банковую, создавал депутатскую группу, любовно окрещенную в народе «Тушки ради бабла»; того самого, чье имя прогремело на всю страну благодаря «пленкам Забзалюка»? 

…По Верховной Раде этот товарищ передвигается не иначе как в окружении пяти накачанных лбов в костюмах и с проводками возле ушей. Коллеги-депутаты весело ржут, глядя на то, как у выхода из парламента бодигарды Рыбакова эффектно крутят головами, а один из них сообщает в невидимый глазу девайс:

- Внимание, объект выходит. Повторяю: объект выходит!

Баллотируется Рыбаков в 207-м округе на Черниговщине. «Игорек ходит довольный, вроде ему дали округ, - рассказывал «Обкому» несколько месяцев назад один из депутатов его группы. – Ему-то хорошо, а что нам делать? Он же нам рассказывал, что если все будем правильно делать, без проходных округов не останемся».

Впрочем, горечь «пролетающей» над следующей Радой «тушки» мало заботит Игоря Александровича. Ему сейчас надо обхаживать свой округ, оттого и начинает свою программу Рыбаков с подобающей моменту торжественностью: «Я, Игорь Рыбаков, имею честь избираться в Вашем округе». Не успел избиратель прийти в себя от такого открытия (наличия «чести») – а Рыбаков уже развивает успех: «Я приложу все усилия, чтобы на нашей родной Черниговщине…».

Просто удивительно, как за считанные месяцы породнился с Черниговщиной человек, родившийся в немецком городе Веймаре, выросший в Одессе, второе образование получивший в Харькове, работающий в Киеве, но до сих пор, по сведениям, поданным им в Центризбирком, проживающий в Луганске! Впрочем, чего тут удивительного: когда надо любой ценой пролезть в парламент, хочешь не хочешь, а в «родные» полезешь к кому угодно, хоть к чукчам. Вот и обещает Рыбаков газифицировать все, что еще не газифицировано. «Знаю, что остро стоит эта проблема в селах Шабалынив и Верба Коропского района, селах Козиловка и Гурыновка Корюковского района, селе Блистова Новгород-Сиверского района, селе Железный мост Семеновского района, селах Кучиновка и Сновское Щорского района», - обстоятельно перечисляет кандидат населенные пункты, о существовании которых не все черниговские старожилы помнят.

Не моргнув глазом, Игорь Александрович обещает селянам – программу развития села, молодежи – много нового комфортабельного жилья, гражданам школьного возраста – программу «Школьный автобус», а любителям физкультуры – новые спортивные объекты.

Если судить по декларации кандидата, спорт Игорь Александрович действительно любит, особенно водный. Иначе трудно объяснить, зачем одной-единственной семье одновременно понадобились прогулочная баржа, гидроцикл и два глиссирующих катера. Нет, дело барское, конечно, но, может, пока не заработала программа «Школьный автобус», баржу и один из катеров стоит задействовать для перевозки учащихся? 

С другой стороны, не исключено, что на обоих катерах г-н Рыбаков намерен гоняться за контрабандистами в своем пограничном округе, ведь это он был инициатором межфракционного депутатского объединения «Контрабанда - стоп!». Злые языки утверждают, что в процессе погони за контрабандой Игорь Александрович значительно улучшил свое материальное положение, но мы этому не верим – ведь указано же в декларации, что за минувший год общая сумма совокупного дохода Рыбакова составила 248 тысяч 238 гривень. Если же учесть, что в графе «заработная плата, другие выплаты и вознаграждения» кандидат проставил сумму в 213 тыс. 388 грн., то получается, что весь год г-н Рыбаков жил, в основном, на депутатское жалование. И как только он умудрялся содержать пятерых бодигардов и делать щедрые пожертвования на православные храмы, о чем живо судачат его коллеги? Хотя духовности Игорь Александрович и в самом деле не чужд. В своей программе он так и пишет: «Помимо социальной и экономической, буду развивать сферу духовную. Духовность и моральность всегда будут оставаться основой успешности и процветания…».

Приятно слышать такую зрелую, высокоморальную оценку от человека, чей голос очень похож на голос с пленок Забзалюка. Помните? «Он не голосовал по моей команде. Послушай, на х..й, я ему в руки ничего не даю, зае..ал, что ты, бл..дь!»…

http://znayu.org/politika/mutnaya-ryba-v-chernigovskom-prudu.html

3 Ю_2  
Прежде чем утверждать, что депутат построил церковь за свои, то надо выяснить, откуда они -"свои" у него. Думаю если бы не прикрывались многие подобные обладатели "своих", депутатской неприкосновенностью, то сидеть бы им и сидеть, за воровство, коррупцию и прочие злоупотребления.

2 geocontrol1  
Вам самим не смешно?Поставили знак равенства между открытием храма и покраской перил моста.Какой там депутат,от какой партии,но он на свои деньги построил храм,а вы покрасили перила на мосту.И то,потому,что "случайно" оказались рядом, с кисточками и краской.И вообще непонятно,к чему вы это
т анекдот прилепили?Ну а на счет "Януковичей",так они никуда и не уходили,просто фамилию поменяли.

1 Ю_2  
Плохо только то, что не приняли ни каких мер по выявлению хулигана выбросившего бутылку из автобуса и привлечения его к ответственности. Вот так и получается один раз промолчали, второй раз промолчали..., так и приходят "Януковичи" к власти.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записів



Наше опитування
Дизайн сайта
Всього відповідей: 61

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать