. На Семенівщині вшанували лауреатів конкурсу «Жінка року – 2016» - 14 Лютого 2017 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Четвер, 18.04.2024, 21:36
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2017 » Лютий » 14 » На Семенівщині вшанували лауреатів конкурсу «Жінка року – 2016»
02:15
На Семенівщині вшанували лауреатів конкурсу «Жінка року – 2016»

Як нам збагнуть усі відтінки

Земних небесних голосів…

Усе в житті іде від жінки,

Її любові і краси!

 

На Семенівщині відзначили жінок, які виявили себе у професійній, громадській діяльності і можуть своїм прикладом надихнуть інших на активне, повне життя.

 

Серед лауреатів цього року – жінки, які займаються волонтерською діяльністю, благодійництвом, розробкою проектів, це жінки які  постійно розвиваються та активно допомагають  іншим.

 

 

 

Вони є  активними учасниками громадської організації «Спілка жінок Семенівщини», гарні господині, турботливі матусі – це відзначила голова громадської організації «Спілка жінок Семенівщини» Бондаренко Раїса Іванівна.

 

Катерина Іванівна Насалевець -  це  жінка яка  поєднує в собі чарівність, успішність, талант. 36 років присвятила методичній роботі, відмінник освіти.

 

 

 

Це її покликання, це її життя. І я з великим задоволенням запрошую на сцену методиста районного будинку творчості дітей та юнацтва, волонтера.

   

Педагогічне кредо: «Не чекай доти, доки хтось допоможе. Іди і сам починай справу!» та життєве кредо: «Лише той учитель, хто живе так, як навчає».

Як методист професійно розробляє положення, методичні рекомендації, презентації, конкурсні та святкові програми.

У 2015 – 2016 навчальному році Катерина Іванівна зайняла І місце у обласному конкурсі «Методична панорама» у номінації «Іноватор позашкілля».

У 2016 – 2017 навчальному році учасник Всеукраїнської практико – орієнтовної конференції «Концептуальні основи модернізації змісту позашкільної освіти».

Вона завжди звикла доводити розпочаті справи до кінця і не терпіть брехні та несправедливості.

 

Для залучення майбутніх громадян до активної часті в управлінні громадським життям, Катерина Іванівна організувала та координує роботу районної ради старшокласників, є координатором волонтерського центру «Небайдужі серця». Разом з членами волонтерського центру проводять районні акції, благодійні миротворчі акції присвячені темі Миру і злагоди в нашій країні, та темі доброти і допомоги нашім військовим.

 

Їх завдання донести через творчість, що Україна – прекрасна країна, яка варта Мир і щасливого життя, а люди патріотичні і прагнуть Миру на своїй землі.

 

Координаційна рада проводить зустрічі з воїнами АТО, відкриті мікрофони «Я патріот!».

 

Прес-центр районної ради старшокласників став лауреатом ХІХ Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

Волонтерський центр був учасником обласного волонтерського форуму «Час обрав нас». Нагороджений грамотою обласного департаменту молоді та спорту.

 

Катерина Іванівна за складом характеру добра, чесна, відповідальна. Вона є членом ради районної організації «Спілка жінок Семенівщини», веде активну роботу в ній.

 

Нагороджена грамотою обласної організації «Спілка жінок України»(2016).

 

За поданням громадської організації «Спілка жінок Семенівщини» до обласного конкурсу «Благодійник року – 2016 імені меценатів Тарновських», Катерина Іванівна стала дипломантом обласного конкурсу «Благодійник року 2016», у номінації «Благодійник початківець».

 

Катерина Іванівна має двох синів, двох внучок. Дуже полюбляє рослинний світ – вирощує квіти.

 

 

Валентина Михайлівна Деміденко – голова сільської Костобобрівської жіночої ради, досвідчений педагог має звання «Старший вчитель».

 

 

Життя жінки-матері, берегині роду, професіонала і громадського діяча, сяє діамантом громадського суспільства України. Саме про таких, як вона кажуть: «Жінка зі світлим розумом, щедрим серцем та золотими руками. У цій жінці поєднуються мужність та ніжність, цілеспрямованість та якості кращої мами і опікуна.

 

Валентина Михайлівна володіє передовими технологіями творчої педагогічної діяльності. Її уроки завжди цікаві, добре продумані, вдало підібраною наочністю та дидактичним матеріалом, забезпечує рівень знань учнів, які відповідають вимогам навчальних програм.

 

Це жінка, яка не зупиняється перед проблемами. Її силі і мудрості немає рівних. Вона порядна, гарна, мила, щира і дуже душевна жінка. Це вона береже, пестить, ростить свою племінницю більше 10 років. Її любов має початок і не має кінця.

 

Валентина Михайлівна займається громадською роботою. Її люблять та поважають у селі, бо вона завжди готова прийти на допомогу і словом і ділом. Ось така голова жіночої ради.

 

Вона щирий друг і мудрий порадник, не тільки для доньок, а й для сімей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.

 

Валентина Михайлівна почувається щасливою, коли може щось добре зробити для людей, зокрема для тих діточок, яких навчає і яких дуже любить.

 

Валентина Михайлівна мріє аби  люди в Україні стали щасливими, аби був мир і тому вона активно включилась в акцію проведеною «Спілкою жінок України» по збору підписів у підтримку Декларації миру і припинення війн. Вона особисто зібрала біля 200 підписів, які були представлені на Форумі Миру в Сеулі(Корея).

 

Валентина Михайлівна любить читати класику, в’яже на спицях, гачком, вилці, вишиває рушники, сорочки, картини. Передає свій досвід підростаючому поколінню. Її мрія, щоб цим мистецтвом володіли якнайбільше дітей.

 

    

 

Наталія Миколаївна Єрьома – директор комунального закладу «Семенівська централізована бібліотечна система»,творчий, ініціативний керівник.

 

 

ЇЇ професія – бібліотекар. Бібліотекар, що перевершує уявлення про цю професію і доводить: бібліотека, це не тільки дім інформації, але і місце для спілкування та навчання.

 

Під керівництвом Наталії Миколаївни бібліотека перетворилася на інформаційний дозвілевий центр, стала справжнім осередком культури у громади.

 

За мету Наталія Миколаївна ставе, як зробити бібліотеку цікавою для читачів, постійно працює над собою, щоб бути готовою спілкуватися з читачами різних вікових категорій.

 

З приходом Наталії Миколаївни бібліотека стала місцем проведення майстер-класів, зустрічей з цікавими людьми, земляками-героями АТО. Вона розповідає про наших земляків поетів, проводить творчі зустрічі, презентації творів місцевих поетес, організовує виставки місцевих художників, майстринь. Проводить дні українського козацтва, працює по відродженню українських народних звичаїв, обрядів.

 

Наталія Миколаївна – є членом ради громадської організації «Спілки жінок Семенівщини» і активно в ній працює. У вільний час захоплюється вирощуванням квітів.

   

 

 

Світлана Іванівна Карпіко – голова районної організації Товариства Червоного Хреста, волонтер.

 

 

ЇЇ підопічні – це сім’ї де виховуються діти інваліди, багатодітні, малозабезпечені, а також переміщені особи та їх діти. Кожного дня вона піклується їх турботами, радіє їх маленькими перемогами над собою, допомагає повірити в себе.

 

Світлана Іванівна – вмілий організатор, старанний працівник, багато уваги приділяє своїм підопічним.

Світлана Іванівна - струнка, витончена, стрімка, з одухотвореним обличчям жінка, що схожа на романтичну тургенєвську панянку. Але за цією тендітною зовнішністю - цілеспрямована, вольова натура. Почуття обов'язку і сила характеру - це про неї.

Найвища радість у її житті - це дві чудові доньки. В них вона бачить сенс життя, його продовження та зв'язок поколінь.

 

 

Світлана Іванівна - голова Семенівської районної організації Товариства Червоного Хреста України з 2015 року. Недарма вона обрала таку роботу, бо завжди за покликом душі й серця йшла на допомогу усім, хто її потребував.

Її керівництво в області цінує як старанного працівника, вмілого організатора. Принциповість, вимогливість до себе під час роботи у Товаристві дозволили здобути неабиякий авторитет серед колег з інших районів.    

 

.

Людмила Миколаївна Михайленко -  підприємець, депутат Чорнорізької сільської ради.

 

 

Це жінка, яка виконує те, що обіцяє. Надійна людина, чудова мама, дружина. До неї звертаються тоді, коли треба знайти вихід в складних життєвих ситуаціях. Кожна людина – це особистість. І у кожної є свої вимоги, підходи до життя. Треба вміти слухати, знайти можливість допомогти, змінити ситуацію на краще.

 

Доводиться багато працювати, брати на себе відповідальність – ці риси знадобились. Людмила Миколаївна, це жінка, яка зуміла проявити та відстояти власну ініціативу, намагається не лише поліпшити власний добробут, а допомогти іншим, змінити ситуацію на краще.

 

Людмила Миколаївна – депутат сільської ради, яка активно працює на громаду. Вона є головою постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та бюджету, вносить свій вклад в розвиток соціальних проектів на благо села Чорний Ріг.

 

Вона є беззмінним меценатом в Чорнорізькій ЗОШ І – ІІ ст., сільському будинку культури, фапі.

 

Людмила Миколаївна вольова жінка, допомагає в вирішенні проблем кожної сім’ї і людини, яка звертається по допомогу, радіє їх успіху.

 

Разом з чоловіком виховують  дітей. Сім’я завжди підтримує в усіх її починаннях. Гарна господиня, випікає смачні торти, в’яже гарні речі. Дуже любить квіти.

    

 

Аліна Михайлівна Асмаковська - це жінка закохана в свою роботу.

 

 

Оригінальна, з яскравою індивідуальністю та активною життєвою позицією, чуйна, благородна. Вона постійно розвивається, зростає та заохочує до розвитку своїх колег. Охоче береться за соціальні проекти, бере участь у благодійних заходах для дітей.

 

Педагог - організатор Семенівської гімназії №2, волонтер, чудовий організатор добрих справ, як у гімназії так і у нашому містечку

 

Асмаковська Аліна Михайлівна постійно в русі і творчому пошуку, досконало володіє ефективними формами і технологіями організації виховного процесу, у своїй роботі використовує широкий спектр стратегій виховання, вміє продумувати оригінальні, інноваційні ідеї.

Вперше  в  історії Семенівського  району була організатором  співпраці  із волонтерами корпусу Миру США. Завдяки цьому наші старшокласники мали змогу побувати у мовних таборах, набути важливий досвід. Також під керівництвом Аліни Михайлівни було реалізовано декілька міжнародних проектів з популяризації здорового способу життя та молодіжної активності. За свою волонтерську роботу отримала диплом і цінний подарунок у посольстві США в Україні.

 

Її волонтерська справа продовжується шляхом організації благодійних ярмарків, збору коштів та інших заходів, за що нагороджена грамотою Семенівської районної державної адміністрації.

 

Аліна Михайлівна є автором багатьох креативних проектів, які роблять життя молоді яскравим, насиченим, додає їм впевненості у власних силах, підвищує їх самооцінку. Це такі проекти, як «Вишивана душа» (Диплом на обласному етапі), «Найтепліший у світі плед», «Каштановий фестиваль», «Клуб цікавих зустрічей», еко-класи, «Чемпіонат з метання комп'ютерних мишок» (ця подія висвітлена у двох обласних газетах).

 

Значну увагу приділяє залученню та підготовці учнів гімназії до участі у різноманітних Всеукраїнських, обласних, районних акціях, конкурсах, оглядах, виставках. Завдяки творчій та цілеспрямованій праці Асмаковської Аліни Михайлівни гімназисти є неодноразовими переможцями та призерами цих заходів. Так, об'єднавши навколо себе групку творчих і активних гімназистів, вони стали фіналістами VII Міжнародного кінофестивалю «Дитятко», в рамках якого Аліна Михайлівна поділилась досвідом роботи для радіопрограми «Академія лідерства».

 

І ще приклад творчості та активності - Аліна Михайлівна разом з однодумцями отримали грант від фонду «Майбутнє Чернігівщини» на облаштування велопарковки біля гімназії і популяризації безпечної поведінки на дорозі.

 

Крім того, Асмаковська Аліна Михайлівна працює над реалізацією національне - патріотичного виховання - організовує зустрічі з учасниками АТО, проводить заходи з відзначення у гімназії пам'ятних та знаменних дат тощо. Спільно з радою старшокласників взяли активну участь у конкурсі з перейменування вулиць.

 

Аліні Михайлівні притаманні доброзичливість, уміння створити позитивний мікроклімат у педагогічному та учнівському колективах. Встановлює і підтримує зв'язки гімназії із закладами позашкільної освіти дітей, іншими організаціями для спільної діяльності з питань позашкільного виховання.

 

Перебуваючи постійно в русі і творчому пошуку, у Аліни Михайлівни у її «насиченому» житті завжди є час на улюблене хобі: вишивка, в'язання, виготовлення іграшок і сувенірів, читання, різноманітні подорожі, заняття спортом (йога) тощо.

 

Має двох дорослих дітей, любляча дружина та матуся.

 

Своїм життям Асмаковська Аліна Михайлівна доводить, що жінці під силу досягти справжніх вершин, як у професійній, так і в громадській діяльності.

 

 

***   ***   ***

 

 

Лауреаток конкурсу «Жінка року – 2016» привітали заступник голови  Семенівської райдержадміністрації Кравцов Олександр Вікторович, голова  Семенівської районної ради Малкович Василь Васильович, які вручили дипломи та пам’ятні символи конкурсу, квіти від колег, дітей та рідних.

 

А також привітали жінок художні колективи, музиканти, діти самих лауреаток.

 

Організатором «Жінка року – 2016» громадська організація «Спілка жінок Семенівщини», при підтримці відділу культури і туризму, відділу освіти та депутата обласної ради Лобоска Володимира Петровича.

 

Жінка! Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. Тебе оспівують музи поезії і музики, образ твій звеличується в мистецьких творах. В тобі поєдналося все прекрасне, добре і чисте. Бо вічна краса твоєї душі, вічна доброта твого серця.

 

 

Голова громадської організації «Спілка жінок Семенівщини»  Р.І.Бондаренко

03.02.2017р..  Чернігівська обл.

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Новини краю | Просмотров: 1864 | Добавил: shabalin74 | Теги: жінка року, Семенівка | Рейтинг: 0.0/0

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар

Архив записів



Наше опитування
Этот сайт я посещаю:
Всього відповідей: 47

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать