. Новорічна поїздка волонтерів на фронт - 9 Січня 2015 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
П`ятниця, 26.04.2024, 09:51
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 46
Гостей: 46
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2015 » Січень » 9 » Новорічна поїздка волонтерів на фронт
19:05
Новорічна поїздка волонтерів на фронт

Напередодні Нового Року представники формування «Семенівська народна самооборона» виконали обіцяне громаді району – відвезли чергову партію допомоги семенівцям, що служать та воюють на сході нашої країни. 

 

Цього разу ми вирушили з Прохоренком Олексієм Івановичем на його ж мікроавтобусі разом з Якименком Володимиром, Сенченком Іллею. Попередньо вивчивши потреби, машину було загружено продуктами харчування – це картопля, цибуля, капуста, буряк, морква, тушонка, домашня консервація, макарони, цукор, чай, сало, олія, солодощі, а також необхідні речі - бушлати, ватники, кожухи, светри, термобілизна, форма, карімати, речові мішки, берці, спальні мішки, шкарпетки, шапки, шарфи, рукавиці, балаклави, маскувальні халати, цигарки. Крім того, з собою ми взяли приготовлені вчителями Семенівської гімназії домашні пироги, випічку, а також всі малюнки, листи, патріотичні поробки - все, що передавали бійцям школярі нашого району. Особливістю новорічного асортименту вантажу стали одинадцять новорічних ялинок-красунь, наданих для наших військових Семенівським державним лісгоспом. 

 

Під’їзджаючи до Слав’янська, в черговий раз побачивши підірваний автомобільний міст через річку, в черговий раз замислились: «Коли нарешті закінчиться ця війна і коли все це буде відновлюватись?» 

 

Вже ввечері добрались до місця дислокації 80-ї аеромобільної десантної бригади, де служить наш Кривенко Володимир. Розвантаживши необхідну частину вантажу, вирішили заночувати разом з десантниками в казармі, де розміщується рота Володимира Петровича. З попередніх матеріалів чернігівцям відомо, що в багатоповерховому приміщенні однієї з закритих шкіл Донецької області дислокується цей військовий підрозділ. Зайшовши до бувшої класної кімнати, де розміщувалось відділення Кривенка, звернули увагу, що одна стіна повністю завішана дитячими малюнками семенівських школярів. 

 

Не зважаючи на відсутність централізованого опалення, вечеря з військовими була теплою та зворушливою. Нам розказали про те, що львівські волонтери суттєво допомагають цьому підрозділу сучасним військовим обладнанням, а семенівці в свою чергу допомагають продуктами та речами – і в результаті склалось нормальне забезпечення. Ввечері надійшла інформація, що завтра цьому відділенню заступати в Донецький аеропорт. Ця звістка була сприйнята вигуками «Ура» - ми були вражені. 

 

На одному з поверхів школи-казарми в коридорі стояло стареньке піаніно, на якому по вечорах один з десантників грав для всіх сольний концерт. Довго не могли заснути, пробалакали майже до ранку. Спати в спальних мішках було комфортно і не холодно. Вранці ми збирались далі по маршруту, а десантники завантажувались на чергування в аеропорт. З собою вони взяли семенівську ялинку та державний прапор з написом «Семенівка». Володимир Кривенко нам пообіцяв, що цей семенівський стяг буде майоріти над Донецьким аеропортом, а потім з автографами «кіборгів» повернеться до Семенівки. 

 

Наступним місцем нашої подорожі був заїзд до наших 3 земляків - це Грищенко Женя, Ваврічен Дмитро та Потенко Роман. Хлопцям ми згрузили все необхідне, ялинку та особисто Роману в руки передали передачу від сестри. 

 

Далі ми поїхали в сторону передової, де на одному з блокпостів зустрілись ще з одним земляком - Богдилем Олексієм. Поспілкувались з ним, дізнались як він служить, передали теплі речі та продукти харчування. 

 

 Проїхавши по запланованому маршруту, закінчувалось наше завдання відвідуванням наших семенівських міліціонерів: Краснюка Олександра, Вертебного Сергія, Храмця Юрія, Пінчука Сергія та Бєліка Леоніда, які зараз виконують свій службовий обов’язок неподалік лінії фронту в Луганській області поруч з регулярною армією. Їм було доставлено буржуйку, газовий балон для приготування їжі, продукти харчування, теплі речі та маскувальні халати. Семенівський відділ МВС передав нашим міліціонерам шість великих ящиків новорічних дитячих подарунків, якими потім наші земляки вітали школярів в місцевій школі. Крім того ми дізнались, що також постійно нашими міліціонерами надається допомога продуктами та ліками місцевому населенню, а ще вони приютили у себе чотирьох безхатніх маленьких кошенят. І ми і наші хлопці-міліціонери були дуже раді зустрічі. Міліціонери з інших регіонів були здивовані: «Скільки тут знаходимось, ні разу не бачили що б хтось відвідував своїх земляків». До речі, маскувальні халати привезли вчасно, перед від’їздом якраз починалась хуртовина. 

 

Також хочемо повідомити, що перед виїздом ми поспілкувались з нашими семенівцями, що служать в Донецькій області з 41-го чернігівського батальйону – це Михальченко Володимир, Разумейко Артем, Афанасенко Віктор, Бельдяга Андрій, Грачов Максим. Від них дізнались, що в них все в порядку з їжею та одягом, але край не вистачає деяких інструментів та автомобільних запчастин. Зібравши все необхідне для них по списку: бензопила, сокири, ножівки, лом, карбюратор та трамплер до ЗИЛ-131, фляга під воду на 50 літрів, «Новою поштою» відправили декілька посилок. 31-го січня хлопці зателефонували, повідомили, що все отримали та подякували за допомогу. Особливу подяку переказали за лом. Почувши наше здивування – пояснили, що нарешті отримали нормальний лом (до речі, лом надали з села Костобобрів ). 

 

Переказуємо слова щирої подяки та вдячності всім небайдужим громадянам Семенівського району, організаціям, підприємцям та підприємствам району за надану допомогу. Окремо висловлюємо подяку всім школярам за малюнки, поробки та листи для воїнів. В черговий раз побачили як трепетно приймають від дітей листи військові, як по черзі їх розглядають та перечитують. 

 

 Знову нагадуємо, що громадське формування «Семенівська народна самооборона» продовжує займатись волонтерською діяльністю. Збираємо допомогу для військових від населення та підприємств в приміщенні приймальні районної організації «Батьківщина». Інформацію про потреби можна дізнатися за тел. 2-01-21, або зателефонуваши на мобільні 0681014711, 0683853385, 0501789994. 

 

Ще рік тому неможливо було передбачити, як зміниться наша країна, як зміниться її народ і що нас очікує попереду. Неможливо було передбачити, що українцям прийдеться воювати з росіянами, що наші міліціонери разом з військовими будуть на передовій боронити її незалежність, а ті, хто приймав активну участь у підтримці Майдану, тепер будуть підтримувати і міліціонерів разом з військовими. Ми не знаємо, що нас очікує попереду, але впевнені в тому, що Україна переможе. Всі ми - і мирні громадяни і військові хочемо, щоб війна скоріше закінчилася, та поки цього не відбулося тим, хто відстоює суверенітет України, необхідна наша допомога, необхідний надійний тил. 

 

Наступна поїздка планується. 

 

Член громадського формування «Семенівська народна самооборона» 
КОВАЛЬОВ Олексій

 

За матеріалами siver.com.ua

 

 

 

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Новини краю | Просмотров: 1070 | Добавил: shabalin74 | Рейтинг: 0.0/0

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архив записів



Наше опитування
Какое меню на сайте удобнее ?
Всього відповідей: 33

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать