Як зрозуміти, що стартер потребує ремонту чи заміни?
|
|
serhiikovalski | Дата: Середа, 25.12.2024, 21:21 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Вже декілька разів помітив, що зранку моє авто не хоче заводитися з першого разу. Починає клацати, але мотор не обертається. Думаю, що це стартер. Як ви думаєте, чи це вже знак, що стартер потребує ремонту?
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Середа, 25.12.2024, 21:22 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Дійсно схоже, що стартер може бути проблемою. Якщо при спробі завести мотор ви чуєте клацання або він не обертається, це вже тривожний сигнал. Але можливо, це також проблема з акумулятором або проводкою. Моя порада – спочатку перевірити ці моменти, а потім, якщо все в порядку, звернутися до сервісу для перевірки стартера.
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: Середа, 25.12.2024, 21:23 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Згоден. І ще, якщо стартер почав працювати з затримкою або ви чуєте дивні звуки, це може бути сигналом до того, що він потребує ремонту. Мені допомогли в одному сервісі, де ретельно перевірили стартер, почистили його і замінили кілька деталей. Можете спробувати звернутися до них: https://genstar.ua/uk/uslugi-genstar/remont-startera
|
|
| |
serhiikovalski | Дата: Середа, 25.12.2024, 21:24 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| О, дякую за пораду! Я ще сумнівався, чи варто одразу їхати до сервісу. Мабуть, варто перевірити стартер і акумулятор, щоб не витрачати зайві гроші.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Середа, 25.12.2024, 23:33 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Так, обов’язково перевір це перед ремонтом. Може, навіть самостійно подивись на контакти та провід. Якщо це стартер, сервіс зробить все, щоб повернути його в робочий стан, і ціна зазвичай не надто висока.
|
|
| |