Які іграшки вибрати для собачки?
|
|
Levchenko | Дата: П`ятниця, 20.06.2025, 03:30 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Маю такого скаженого джек-рассела, що інколи думаю, він працює на якійсь секретній енергії Гасає по квартирі, як торпеда, гризе усе, що знайде: від кросівок до кабелів. Уже п’яту іграшку знищив менше ніж за тиждень. Тож от сиджу й думаю — чи бувають взагалі такі собачі іграшки, що витримають нестримну енергію тер’єра? Не хочеться викидати гроші на вітер, бо одні забавки рвуться, інші взагалі нецікаві для нього. Може, хто має схожу породу і знає, чим реально можна зайняти активного собаку, щоб і фізичною, і розумовою діяльністю водночас? А то мій пес мені вже новий ремонт планує, судячи з його ентузіазму
|
|
| |
misterbicips | Дата: П`ятниця, 20.06.2025, 03:30 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| Джек-рассели справді неймовірно енергійні, я треную таких собак і знаю їхню натуру. Найкраще для них — це комбіновані іграшки: щось на зразок каната з вбудованим м’ячем або іграшки-головоломки, де всередині можна сховати ласощі. Так пес буде не лише фізично активний, а й ментально зайнятий. Обирай ті, що зроблені з міцного каучуку або товстого нейлону, бо джек-рассел може прогризти звичайну гуму за кілька хвилин. Особисто я раджу відмовитися від м’яких плюшевих варіантів — вони лише на пару годин радості. Ще класна штука — фрісбі або м’ячики на довгих шнурах, щоб можна було кидати на вулиці. Важливо пробувати різні варіанти, бо всі собаки мають свої вподобання.
|
|
| |
Levchenko | Дата: П`ятниця, 20.06.2025, 03:31 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| Якраз думав про щось типу головоломок, бо мій пес розумний, як айтішник. А ти не підкажеш, де замовляєш такі штуки? Бо я в місцевому зоомагазині бачив щось подібне, але виглядало дуже ненадійно. Хочеться перевірене місце, де можна брати без остраху.
|
|
| |
misterbicips | Дата: П`ятниця, 20.06.2025, 03:31 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Якщо шукаєш дійсно якісні іграшки для активних собак, таких як твій джек-рассел, обов’язково завітай на сайт ЗооВет. Це один з найнадійніших онлайн-магазинів для тварин в Україні. Тут є великий вибір саме для енергійних собак — від інтерактивних куляк до спеціальних тренувальних канатів і головоломок. Усі товари мають чіткі описи, тож легко зрозуміти, для якої породи та віку вони підходять. Я неодноразово купувала іграшки для собак https://zoo-vet.com.ua/ihrashky-dlia-sobak/ там для своїх вихованців — усе приходило вчасно, добре упаковане і справді відповідає заявленій якості. Плюс — вони співпрацюють із перевіреними брендами, а не просто продають усе підряд. Тож якщо не хочеш ризикувати з китайськими підробками, ЗооВет — це твій варіант. Замовляй і радій, як твій пес із новою іграшкою
|
|
| |