Дитячий одяг
|
|
Levchenko | Дата: Субота, 23.04.2022, 17:54 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Чи купуєте ви одяг для своїх маленьких діток через інтернет магазини? Поділіться координатами хороших перевірених онлайн-магазинів. Будемо вам дуже вдячні за рекомендації.
|
|
| |
yuvagi | Дата: Субота, 23.04.2022, 18:00 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Добрий день. А що саме цікавить вас з дитячого одягу? Для якого віку дитини? Уточніть, будь ласка, а я запитаю в дружини, бо вона зазвичай займається в нас питанням купівлі одягу та взуття для дітей.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Субота, 23.04.2022, 18:03 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| [quote=yuvagi;19825]Добрий день. А що саме цікавить вас з дитячого одягу? Для якого віку дитини? Уточніть, будь ласка, а я запитаю в дружини, бо вона зазвичай займається в нас питанням купівлі одягу та взуття для дітей.[/quote] Дякую за допомогу! Буду вдячний. Нам потрібен одяг для маленької дитини (3 місяці). Комбінезончики, бодіки, в першу чергу, зараз цікавлять. Запитайте, будь ласка.
|
|
| |
alinagershik | Дата: Субота, 23.04.2022, 18:10 | Повідомлення # 4 |
 Лейтенант
| Привіт! Можу порадити зі свого досвіду магазин дитячих тварів (одяг, взуття, іграшки, засоби гігієни та інше), де ми найчастіше купуємо для дитини необхідні речі. Нещодавно вибирали та купували у них ось такі дитячі чоловічки https://babyshop.ua/ua....ovechki , які по якості та ціні дуже приємно вразили. Там якісний товар взагалі пропонують. Плюс гарне обслуговування. Раджу подивитись асортимент одягу для маленьких дітей в магазині Бебішоп. Вдалих покупок вам!
|
|
| |
vladvachenko1985 | Дата: Четвер, 28.09.2023, 14:09 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Дякую за пораду.
|
|
| |
komarroman85 | Дата: Четвер, 28.09.2023, 17:14 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Можу запропонувати завітати на сайт компанії "YUKI" в сімейний магазин одягу https://yuki.ua/ . Ми із дружиною в ньому для доньки придбали патріотичну сукню вишиванку українського виробництва від бренду "Козачок". Вона білого кольору із вишитими ромашками, доньці дуже пасує. Раджу ознайомитись із їх каталогом і прайсом на сайті докладніше. Купувати онлайн вигідніше.
|
|
| |