Смачний ром
|
|
misterbicips | Дата: Неділя, 19.11.2023, 14:52 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Хочу спробувати вперше смачний ром, але оскільки раніше його не пив, не знаю який обрати. Порадьте дійсно смачний ром, та інтернет-магазин в якому його можна придбати.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Неділя, 19.11.2023, 14:54 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| Я також не так давно спробував ром, і навіть тепер виділив для себе декілька фаворитів. Якщо хочеш, можу підказати магазин де купую даний напій, там дуже крутий вибір, і ціни більше ніж лояльні.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Неділя, 19.11.2023, 15:02 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-майор
| Я вже придивлявся до декількох варіантів, але поки остаточно нічого не вибрав. Дуже цікаво який саме ром подобається тобі, і якщо тобі не важко, залиш посилання на магазин, де його купуєш. Дякую!
|
|
| |
Levchenko | Дата: Неділя, 19.11.2023, 15:13 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Для мене дуже смачний ром Dead Man’s Fingers Coconut, 37,5%, 0,7 л https://maudau.com.ua/category/rom/product_brand=dead-man-s-fingers який я вже багато разів купував в інтернет-магазині Maudau. Ром має кокосові тони, з пряною палітрою та медовими акцентами, нотами родзинок та рідкої карамелі, післясмак приємний, цитрусовий.
Саме в цьому магазині чудовий вибір смачного рому на різний смак, тому кожен там зможе знайти для себе ідеальний напій. Ціни у них дуже лояльні, оскільки дуже часто не маленькі знижки.
|
|
| |