металопластикові двері зі склом
|
|
dm3481720 | Дата: Неділя, 23.06.2024, 18:59 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт всім! Потребую вашої допомоги у пошуку місця, де можна купити металопластикові двері зі склом. Шукаю надійний завод або виробника, який пропонує якісні двері. Якщо у вас є досвід або рекомендації, будь ласка, поділіться. Буду вдячний за будь-яку інформацію. Дякую заздалегідь!
|
|
| |
Maks | Дата: Вівторок, 25.06.2024, 23:06 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Для нашого будинку ми вирішили придбати металопластикові двері зі склом на заводі Niks-M https://niks-m.com/ua/plastikovi-dveri/sklopakety/ Вибір моделей і кольорів був вражаючим. Двері дуже міцні і надійні, мають гарну шумо- і теплоізоляцію. Дизайн також дуже стильний і сучасний. Монтаж пройшов без зайвих турбот, все було зроблено професійно. Тепер наш будинок виглядає значно краще і затишніше. Дуже задоволені покупкою.
|
|
| |
cyberteczonesf | Дата: Середа, 30.04.2025, 19:29 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Для мене двері — це не просто деталь інтер’єру, а важлива частина затишку й безпеки в домі. Ми обрали Conex для входу і Папа Карло для міжкімнатних — і я щодня радію, що не пошкодували грошей. У вхідних дверей чудова шумоізоляція, а міжкімнатні ідеально підійшли до нашого інтер’єру. Подруга встановила Брама і вже шкодує — з’явилися відколи, а ручки почали хитатись. Я ж тепер раджу Conex і Папа Карло всім, хто запитує.
|
|
| |