. МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗВІТУЄ - 24 Березня 2017 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Четвер, 18.04.2024, 20:20
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 54
Гостей: 54
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2017 » Березень » 24 » МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗВІТУЄ
15:13
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗВІТУЄ

1.  20 березня міський голова О.Ф.Бичков та голова райдержадміністрації С.І.Деденко взяли участь у засіданні Ради Регіонального Розвитку, яку проводили в місті Києві Президент України П.О.Порошенко та Прем’єр- Міністр України В.Б.Гройсман. На  засіданні Ради Регіонального Розвитку розглядався поточний стан та перспективи на найближчий час проведення реформ в Україні, в тому числі реформ децентралізації влади, освіти, медицини, соціального захисту населення. Крім Президента та Прем’єр Міністра на засіданні виступали Міністри, губернатори (в тому числі голова Чернігівської ОДА В.П.Куліч), голови об’єднаних територіальних громад, керівники Європейського Банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку.
Участь у роботі Ради Регіонального Розвитку брали більше тисячі посадових осіб України різного рівня, в тому  числі голови обласних та районних державних адміністрацій, міські голови міст України, голови об’єднаних територіальних громад.

 

 

 

На фото: О.Бичков та С.Деденко на засіданні Ради Регіонального Розвитку.

2.    Відбулася сесія міської ради.
23 березня 2017 року відбулася 15-та сесія Семенівської міської ради 7-го скликання. На сесії було розглянуто 16 різних питань життєдіяльності Семенівської міської територіальної громади.

3. На території Семенівської міської ради розпочалися громадські роботи з благоустрою міста Семенівка.
Семенівська міська рада уклала трьохсторонню угоду з районним центром зайнятості (керівник Л.О.Горло) та комунальним підприємством Семенівської міської ради «Ревна» «Про проведення громадських робіт з благоустрою міста Семенівка в 2017 році». Згідно цього договору в 2017 році Семенівська міська рада виділить з міського бюджету 80000 гривень, стільки ж виділить районний центр зайнятості зі свого бюджету на оплату праці осіб, які перебувають на обліку районного центру зайнятості як безробітні, живуть в місті Семенівка і будуть протягом 2017 року направлені районним центром зайнятості на роботу з благоустрою Семенівки в КП «Ревна». КП «Ревна» (керівник В.І.Субота) оформлює цих людей на роботу як тимчасових працівників, організовує робочі місця, направляє на виконання робіт з благоустрою Семенівки, які замовляє і оплачує міська рада з міського бюджету.
В середині березня КП «Ревна» набрало на роботу 11 таких працівників. Ці працівники, разом зі штатними працівниками КП «Ревна» з благоустрою міста, працюють на роботах, замовлених КП «Ревна» міською радою по прибиранню міського парку площею 14 гектарів, центра міста, проїзної частини центральних вулиць Семенівки, міських кладовищ. Громадські роботи з благоустрою будуть проводитися в березні – листопаді поточного року.

4. Комунальне підприємство міської ради «Ревна» працює над виконанням статутних завдань з обслуговування семенівців.
В березні працівники КП «Ревна» (керівник В.І.Субота) продовжували планові роботи по обслуговуванню комунального майна Семенівської міської громади, забезпечувати безперебійну роботу системи міського водопостачання, водовідведення, міських очисних споруд, міського полігону твердих побутових відходів, вивозити сміття від населення міста, яке уклало відповідні договори, проводили різні роботи з благоустрою Семенівки, утримували 70 км міських доріг в зимовий період. Протягом березня працівниками КП «Ревна» було ліквідовано 5 поривів міського водогону по вулицях Щорса, Шевченко, Сонячна, Б.Хмельницького, встановили 45 нових світодіодних ліхтарів по вулицях Семенівки з 176 закуплених у березні за кошти виділені з міського бюджету. Встановили 8 з 20 закуплених за кошти міськради протипожежних гідранта на мережі міського водогону на різних вулицях Семенівки з яких, в разі потреби, будуть заправлятися водою пожежні машини для гасіння пожеж, що підвищить протипожежну безпеку Семенівки

5. На міському ринку будуть побудовані перші криті навіси для дрібних торговців власно вирощеною сільгосппродукцією.
50000 гривень на ці цілі було виділено в лютому 2017 року до статутного фонду комунального підприємства міської ради «Міський ринок» з міського бюджету. В березні ці кошти міськрада перерахувала КП «Ринок». Директор КП «Ринок» О.В.Шумейко уклав договір підряду з комунальним підприємством міськрада «Ревна» на будівництво за ці кошти 3-х навісів. Кожен з 3-х навісів буде мати  довжину 3, 8 метра, ширина 2 метра, висота 2,5 метра з одного боку та 2 метра з іншого. Навіси будуть зроблені з метало профілю. Вартість кожного з 3-х навісів складе 16 тисяч гривень. На цьому тижні КП «Ринок» перераховує аванс КП «Ревна». Роботи планується розпочати на початку квітня.. будівництво навісів має на меті підвищити комфортність роботи семенівців, які торгують на рику та покупців, підвищити санітарний та естетичний рівень міського ринку.

6. Міськрада підтримує дитячий спорт.
Міська рада виділила з міського бюджету та перерахувала в березні 2017 року Семенівській дитячо-юнацькій спортивній школі 60000 гривень. В тому числі 30000 гривень – на підтримку дитячого футболу, 30000 гривень – на підтримку дитячого хортингу та інших видів спорту, які займаються юні семенівці ДЮСШ.
7. Міськрада підтримує розвиток культури.
На прохання директора Семенівської музичної школи Чередніченко С.М. міська рада в лютому 2017 року виділила, а в березні перерахувала з міського бюджету 5000 гривень на рахунок райвідділу культури в якості спів фінансування всеукраїнського музичного конкурсу «Поліський вернісаж», який буде проводитися в Семенівці в травні поточного року.

8. Міська рада виділила кошти районному відділенню національної поліції на систему відео спостереження в Семенівці.
На прохання начальника райвідділення національної поліції Д.А.Кекуха на обладнання відео спостереження в центрі Семенівки та на всіх виїздах з міста, для підвищення ефективності роботи національної поліції по профілактиці злочинів та правопорушень в нашому місті, підвищення рівня захищеності семенівців, Семенівська міська рада виділила нацполіції на ці цілі з міського бюджету в 2016 році 70000 гривень. На ці кошти в нацполіції в 2017 році купили комп’ютер, встановили одну відеокамеру біля ЗОШ № 1 на виїзді з Семенівки в сторону Жадово, проклали кабельну мережу. Провела тестову роботу побудованої мережі.
В 2017 році, для продовження розпочатої роботи, міська рада виділила з міського бюджету ще 150000 гривень в січні – березні 115000 з виділеної суми вже перераховано міськрадою на рахунок Чернігівського обласного управління національної поліції. Решту коштів, 35000 гривень, перерахуємо в квітні. Отримавши всю суму, рай управління нацполіції, за словами його керівника Д.А.Кекуха, планує придбати та встановити ще 4 відеокамери: одну на вулиці Широкий План – на виїзді з Семенівки в сторону села Залізний Міст, 3 відеокамери планується встановити в центрі Семенівки – в районі міського рику, взуттєвої фабрики, пожежної частини. Планується також побудувати мережі від встановлених відеокамер до будівлі райвідділу поліції.

9. Міжмуніципальне співробітництво Семенівка – Карповичи.
На прохання голови Карповицької сільської ради Горової Л.М. про проведення 3-х поривів сільського водогону в селі Карповичи, комунальне підприємство Семенівської міської ради «Ревна» (керівник Субота В.І.) уклало угоду між КП «Ревна» та Карповицькою сільрадою на проведення ремонтних робіт, провела обстеження аварійних ділянок, вскриття грунту на цих ділянках сільського водогону, замовила та придбала необхідні матеріали і найближчими днями працівники КП «Ревна» на чолі з майстром підприємства О.В.Карпенко планують завершити ремонтні роботи в Карповичах.

10. Закуплено новий варочний котел, лицювальна плитка для ремонту харчоблоку міського дитсадка «Сонечко».
За кошти, виділені в 2017 році з міського бюджету на прохання завідуючої дитячим садком № 6 «Сонечко» Триноги Л.О., на цьому тижні дитячий садок закупив новий варочний котел марки КЕ-60 для приготування їжі дітям – вихованцям дитсадка, вартістю 29900 гривень. Новий котел планується встановити до літа поточного року. Крім того, для проведення ремонту харчоблоку «Сонечка» на 25000 гривень, виділених в лютому з міського бюджету, в березні дитсадок закупив керамічну плитку, цемент, клей та інші матеріали. Ремонт планується провести в літній період поточного року.

11. В дитсадку «Сонечко» буде побудована нова КНС.
З обланого природоохоронного фонду на будівництво в 2017 році каналізаційно-насосної станції, яка буде обслуговувати дитячий садок «Сонечко» та Семенівську гімназію, на прохання Семенівської міської ради виділено 293920 гривень. Про це повідомила міську раду директор Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА № 05-04/664 від 24.02.2017 року Катерина Вікторівна Тканко. Розпорядником цих коштів рішенням сесії Чернігівської обласної ради від 23.02.2017 року визначено управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації. Нагадую, що в 2016 році, на прохання Семенівської міськради, з обласного природоохоронного фонду було виділено 450000 гривень на будівництво нової КНС для дитсадка «Сонечко» з них 50000 гривень було витрачено на розробку проектно-кошторисної документації, 400000 гривень – на закупку 2-х каналізаційних насосів «Данфорс» та обладнання для КНС. Проектом було визначено, що для побудови КНС потрібно 700000 гривень. Ось ці недостаючи 300000 гривень і виділені з обласного природоохоронного фонду в лютому 2017 року. Керівник УКБ Чернігівської ОДА А.П.Шуман обіцяє, що роботи по будівництву нової КНС в дитсадку «Сонечко» будуть виконані в квітні – червні поточного року.

          Міський голова

О.Ф.Бичков.


 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Новини краю | Просмотров: 779 | Добавил: Елена | Рейтинг: 0.0/0

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записів



Наше опитування
Какое меню на сайте удобнее ?
Всього відповідей: 33

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать