. НАШ ЗЕМЛЯК З КОСТОБОБРОВА РАЗОМ З НАРЕЧЕНОЮ ВИГРАЛИ ПОДОРОЖ ДО ОАЕ (+ФОТО, +ВІДЕО) - 7 Червня 2017 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Середа, 24.04.2024, 02:49
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2017 » Червень » 7 » НАШ ЗЕМЛЯК З КОСТОБОБРОВА РАЗОМ З НАРЕЧЕНОЮ ВИГРАЛИ ПОДОРОЖ ДО ОАЕ (+ФОТО, +ВІДЕО)
12:54
НАШ ЗЕМЛЯК З КОСТОБОБРОВА РАЗОМ З НАРЕЧЕНОЮ ВИГРАЛИ ПОДОРОЖ ДО ОАЕ (+ФОТО, +ВІДЕО)

Нещодавно наш земляк, 27-річний уродженець с. Костобобрів Семенівського району Дмитро Івченко разом з нареченою, брали участь у шоу "Чотири весілля" та виграли подорож до ОАЕ. Про це читайте у даному матеріалі, автором якого є Валентина Остерська, матеріал опубліковано у тижневику «Вісник Ч» №22 (1621). Джерело - gorod.cn.ua.
 

Отже, шановні читачі, вашій увазі матеріал. 

 

***   ***   ***

 

16 травня на телеканалі «1+1» у шоу «Чотири весілля» засвітився колишній боєць батальйону «Чернігів», старший сержант 27-річний Дмитро Івченко з села Костобобрів Семенівського району. Разом з нареченою, 23-річною Анастасією, виграли подорож до Об’єднаних Арабських Еміратів.



Участь у програмі брали ще три пари молодят. Яруна з Києва ввела на весіллі сухий закон і вегетаріанську кухню. За вхід на гуляння треба було платити 200 гривень. А хто хотів смачніше випити чи поїсти, мали це купляти власним коштом у барі (молодята витратили лише 10 тисяч гривень). Ольга з Ірпеня вклалася у бюджет 5 тисяч гривень (гуляли у пивному барі). Вікторія з Херсона кольором свята обрала фіолетовий. Молодята витратили 100 тисяч гривень.

Настине весілля вражало місцем проведення у готелі «Слов’янський» у Новгороді-Сіверському (побудований завдяки екс-президенту Леоніду Кучмі), розвагами і бюджетом 130 тисяч гривень. А ще бойовим характером молодої.

«Син записався у батальйон у перших рядах»

У батьків Дмитра в Костобоброві крайня хата. Будинок старий, скромне сільське подвір’я.

— Живемо, як можемо, — усміхається господиня 60-річна Марія Івченко. — Нам вже як прийдеться, аби дітям добре було. Я вивчилася на товарознавця у Херсоні. Вийшла заміж. Народила доньку Олену. Та життя не склалося. Ще й батьки захворіли. Довелося повертатися в село. Тут, у Костобоброві, вийшла вдруге заміж. Спочатку працювала кухарем у колгоспній їдальні, потім була і за няньку , і за вихователя у дитсадку. Як його закрили, пішла на корівник. Так дояркою до пенсії і пропрацювала.


Марія Івченко під своєю хатою

Старшій Лені — 39 років, вона молоко приймає, зять — контролер райелектромереж. Трьох діток мають. Ще одна дочка, Іра, закінчила чернігівський педуніверситет. Та так склалося, що працює на кухні обласної лікарні. Зять — майстром на КСК. Дитинку мають. Діма після школи вступив до глухівського педуніверситету (Сумська область) на фізику та інформатику. В армії відслужив. Та в школу вчителювати не пішов. Влаштувався охоронцем у магазин у Чернігові. А в квітні 2014 року, коли почали формувати батальйон «Чернігів», у перших рядах записався до нього. Я, звісно, була проти, просила: «Сину, подай рапорт на звільнення». А він: «Мамо, якщо судьба, то і на дорозі уб’ють». І не послухав. От і зараз він на Донбасі. Дзвоню, питаю: «Як ти?» Відповідає: «Нормально». А я ж чую: бахкає. «То далеко стріляють»,—заспокоює. Він і Настю свою там зустрів, у 2015 році, у Станиці Луганській. Вона з Луганська. Вивчилася на юриста в Академії внутрішніх справ, червоний диплом має. Її батьки і досі там. У них бізнес, магазини. А вона разом з тіткою, дядьком, дідусем і бабусею переїхала до Полтави — там у них родичі. Діма продовжував служити.

Уперше Настя приїхала до нього у Чернігів на день народження, 26 років. Я говорила сину: для мене не має значення, твоя дівчина буде сільська чи міська. Я будь-яку прийму. Аби вам було добре. А от за Діму переживала. У нас у рідні і професори є, та ми ж прості люди. Ще й батько випиває. Переживала: приїдуть свати, а батько наш готовий. Будуть скоса дивитися. Син нічого не приховував від майбутніх тестя і тещі. Сказав: батьки у мене незаможні, тато п’є. А вони відповіли: «Дочка вибирає не для нас, а для себе».

Настя мені сподобалася. Весілля призначили на 9 жовтня минулого року. Та Діма був у зоні АТО. Через це перенесли на 16 число.

— Маріє Іванівно, хто звернувся на проект «Чотири весілля»?

— Подружка Насті Даша. Хотіла, щоб її знімали, та весілля у неї ще нескоро. Вона порадила нашим. Донбаську передісторію знімали у селі Узруй Новгород-Сіверського району. Там ще після Майдану загорожі поставили. Автомат справжній сину з Чернігова привезли. Хлопців-однокласників перевдягни у військову форму. Все так красиво інсценували. Картинка вийшла — не відрізниш від Луганщини.

Щоб відгуляти весілля, взяла кредит

— Весільний танець я їм показала у себе у дворі. Порепетирували кілька разів. Вийшло красиво. У телешоу говорили: «Чого Діма нєвєсту на руки не підняв?» Та ми нікому не пояснювали, що у нього рука боліла. Осінній стиль весілля невістка придумала сама.

— Маріє Іванівно, весілля у готелі «Слов’янський» не з дешевих.

— Діти так захотіли. Вони і гроші свої витрачали. Ми, батьки, скинулися по 25 тисяч гривень. Наш тато — механізатор, якраз після уборочної отримав 10 тисяч гривень. А15 тисяч я взяла в кредит. Гостей було 50. Хороше, справжнє вино Настя привезла з Полтави. А ми продуктів домашніх, самогонки 50-градусної дали, була на столах і «Пшенична». Страви хороші, смачні.

— І сир вонючий, — додає 12-річний онук Коля. Хлопчина мовчки слухав нашу розмову.

— Та не вонючий, а з пліснявою — елітний, дорогий, — поправляє бабуся. — Розписувалися вони у Костобоброві, у сільраді. А виїзна церемонія для зйомки була у Новгороді-Сіверському. Вінчалися також у Новгороді, у Монастирській церкві. Так Діма захотів. Він ще зі шкільних років любив до храму ходити. Як приїде з АТО, йде до нашого батюшки. До речі, наш костобобрівський батюшка їх і вінчав. А його донька Вікторія тримала нареченій фату.



Конкурсів було багато. Не сороміцьких — веселих. Хлопці, з якими Діма був в АТО, приїхали, красиво і щиро вітали. Шкода, що цього по телевізору не показали.

— Колю, а тобі що найбільше запам’яталося? — запитую.

— Дуже багато різних фруктів було. Фокусник з картами. Ілюзіоніст з Луганська, його на весілля запросила Настя, він виступав навіть перед родиною коміка Чарлі Чапліна. Фокусник наречену-вегетаріанку в повітря підняв. Рідний брат Насті Денис Бєлоусов співав пісню, присвячену молодим. Він футболіст молодіжного складу команди «Зоря» (Луганськ). А ще коли Діма кричав, як сильно любить наречену, коли її викупляв, весело було. Діма і Денис чимось схожі між собою.

— І батько наш слова дотримав — не напився, чим нас дуже порадував, — додає Марія Івченко.

— Ваша невістка ставила високі бали дівчатам по-чесному?

— Так, а от херсонська ставила малі, та це їй не допомогло. Наша пара виграла путівку в Дубай (Об’єднані Арабські Емірати). На десять днів. Виграти виграли, але до цього часу не з’їздили. Служба у Діми. їм сказали на проекті, що використати путівку можна протягом року. Син до Нового року дослужив у «Чернігові» і перевівся до батальйону «Полтава», щоб бути поряд з дружиною. Йому пообіцяли службову квартиру. Настя винаймає житло як переселенка. Працює торговим представником і займається власним бізнесом. Має кілька інтернет-магазинів.

— Онуками збираються вас радувати?

— Поки що мовчать.

— Хотілося б поїхати у Луганськ, подивитися, як свати живуть?

— Поки що і діти туди не можуть з’їздити. Та коли Путіна не стане, все владнається.



«Важко розлучатися навіть на кілька днів»

Додзвонилася до Насті.

— Мої батьки подарували нам на весілля путівку в Болгарію. Скоро поїдемо, — розповідає Анастасія. — А в Дубай відправимося на річницю одруження.

— Вас уже запрошували на інші шоу?

— Я сказала: можу брати участь там, де платять. Пропонували зніматися у «Міняю жінку» — там оплачують. Та я не погодилася. Не хочу, щоб з моїм коханим чоловіком хтось жив, навіть кілька днів.

 

 

 

Читайте також по темі "Костобобрів":

З історії села Костобобрів

Бондаренко А. А. - шахтер родом из Костобоброва, Герой Труда

Микола Миколайович Мазепа — директор Харківського науково-дослідного інституту козацтва, генерал-полковник УРК

Заміж — не на рік, а на цілий вік… Про О. Холодило

Ісаак Прохорович Мазепа — наш земляк, український політичний і державний діяч

Пунтус Іван Григорович.

 

 

 

 

 




Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Новини краю | Просмотров: 1131 | Добавил: shabalin74 | Теги: Костобобрів, Дмитро Івченко, Семенівщина | Рейтинг: 0.0/0

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записів



Наше опитування
Этот сайт я посещаю:
Всього відповідей: 47

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать