. Інтерв’ю з начальником Семенівського РВ УМВС Петруханом В. В. - 12 Листопада 2013 - Блог - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Вівторок, 23.04.2024, 23:17
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Инфраструктура [55]
Комунальні служби, Енергетики, Газове господарство, Тепло та ін.
Блог голови Семенівської РДА. [69]
Блог голови Семенівської РДА. Блог веде особисто голова Семенівської РДА - Деденко С.І.
Економічний блог. [145]
Блог веде, спеціаліст сектору економіки Семенівскої РДА.
Блог освіти району [182]
Блог педагогів, методистів та людей, що працюють на ниві освіти і науки
Блог юридичних служб. [63]
Семенівський районний центр зайнятості. [0]
Семенівський районний центр зайнятості- інформує.
Блог правоохоронців [26]
Прикордоння [24]
Блог прикордонної та митної служби
Блог усіх небайдужих [41]
Всім про все
Життя видатних людей [39]
Історії з життя видатних земляків
Духовне виховання [59]
Духовне виховання особистості
А чи знаєте Ви? [44]
Блог, де розміщується інформація про цікаві факти, події і т.п.
Людям про людей [38]
Матеріали про людей, їх життя, долі
Як це було ... [36]
Історичні нариси, довідки та події Семенівки та Семенівського краю
З глибин серця... [27]
Час минає, та є дві речі, які йому не підвладні: Пам"ять та Мистецтво, яке є людською спробою зробити прекрасне вічним...

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2013 » Листопад » 12 » Інтерв’ю з начальником Семенівського РВ УМВС Петруханом В. В.
2" class="eBlock">
15:41
Інтерв’ю з начальником Семенівського РВ УМВС Петруханом В. В.

     Боротьба зі злочинністю, забезпечення громадського порядку – одна з тих сфер нашого життя, яка стосується переважної більшості громадян. Адже кожен з нас хоче бути захищеним від злочинних проявів. Всі ми хочемо, щоб наша молодь розвивалася духовно і фізично здоровою, була убезпечена від втягування до протиправної діяльності.  В цій сфері дуже багато залежить від професіоналізму міліції.

   Вашій увазі пропонується інтерв’ю з начальником Семенівського райвідділу внутрішніх справ підполковником міліції Валерієм Вікторовичем Петруханом.

– Яка на сьогод­нішній день криміногенна ситуація в районі та які резонансні злочини були скоєні  останнім часом?

   – На щастя, особливо тяжких злочинів на території району останнім часом не було. В той же час доволі поширеними на території району є крадіжки: металевих речей із жилих і нежилих будинків, грошей, особливо за міс­цем мешкання людей похилого віку.

  Так, 13 жовтня 2013 року о 20 годині мешканець одного із сіл району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в господарстві пенсіонера проник до сараю через вікно, звідки викрав вісім чавунів з кольорового металу та інші речі, чим завдав потерпілому матеріальних збитків на значну суму. В ході проведених розшукових заходів, завдяки умілим діям та знання оперативної обстановки на дільниці, дільничним інспектором старшим лейтенантом міліції Будником В. Є. по гарячих слідах було встановлено, що дану крадіжку скоїв мешканець цього ж населеного пункту громадянин С. Викрадене майно було вилучено та повернуто власнику. За даним фактом слідчим відді­ленням проводяться слідчі дії.

   На такі крадіжки злодіїв спонукають незаконні пункти прийому металобрухту. Тільки в 2013 році на території нашого району припинено діяльність 5 таких «точок» з прийому металобрухту. Щодо винних осіб було відкрито 5 кримінальних проваджень за ст. 213 КК України, за чотирма провадженнями матеріали вже направлені до суду, по 1 факту ведеться слідство.

   Не простою залишається ситуація і з таким явищем, як виготовлення та торгівля самогоном. В останні роки до цього додалася торгівля спиртними напоями, виготовленими із підакцизного товару – спирту. Всі ці питання не залишаються поза увагою працівників міліції, які, незважаючи на всі зміни у законодавстві, продовжують постійно виявляти такі факти та вживати заходів щодо притягнення винних до відповідальності. На території району з початку року було припинено діяльність 46 таких «точок» по торгівлі самогоном.

   Валерію Вікторовичу, яка ситуація з дотриманням законодавства в сфері громадської безпеки, які профілактичні заходи проводять співробітники райвідділу по попередженню злочинності?

   – Дійсно, одним з головних напрямів роботи є профілактика правопорушень. Найбільш ефективними є нещодавно введені в практику відпрацювання  силами дільничних інспекторів міліції великих населених пунктів, під час яких дільничні проводять бесіди з громадянами, які схильні до правопорушень, перевіряють заяви та скарги громадян щодо тих осіб, які влаштовують сварки в сім’ях, торгують самогоном тощо.

 Під час таких про­філактичних бесід в одному із населених пунктів району від громадян було отримано інформацію про незаконне вирощування місцевим мешканцем конопель. Протиправні дії даного громадянина співробітниками відділу були задокументовані. Даний факт слідчим відділенням Семенівського РВ УМВС було внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування за ч. 1 ст. 310 КК України. В подальшому оголошено підозру та з обвинувальним висновком направлено до суду.

   Щотижня в Семенівці у вечірній час здійс­ню–ється відпрацювання центру міста, співробітники міліції патрулюють місця масового відпочинку молоді тощо. Ведеться роз’яснювальна робота з приватними підприємцями, продавцями магазинів щодо неприпустимості продажу неповнолітнім спиртних напоїв, пива, цигарок. На жаль, є такі особи, які порушили законодавство в цій сфері.  Чотири продавці магазинів оштрафовані за продаж пива неповнолітнім.

   Хотів би також зазначити, що райвідділ міліції тісно співпрацює з прикордонниками, представниками інших служб, особливо в період відкриття полювання та під час  нересту риби у водоймах району, коли всякий лов заборонено. В ході спільних дій на порушників правил полювання з початку сезону працівниками міліції та прикордонниками було складено 8 адмінпротоколів та вилучено 5 рушниць. 

   Довгі роки міліція мала проблеми з фінансуванням. Якою є ситуація з матеріально-технічним забезпеченням нині?

   – Хоч проблем у цьому плані ще чимало, хотів би зазначити, що в останній рік відбулася кардинальна зміна ситуації в кращий бік. І в цьому велика заслуга як керівництва міністерства внутрішніх справ, так і обласного управління. Для виконання службових завдань нещодавно наш райвідділ отримав  оргтехніку, засоби зв’язку та іншу спеціальну техніку, яка забезпечує вирішення заяв та повідомлень наших громадян. Нині практично всі співробітники рай­відділу забезпечені комп’ютерами, за допомогою яких у тому числі можна скористатися інформацію спеціальних баз даних. Все це полегшує роботу міліці­онерів, робить її більш ефективною та продуктивною.

   Яким чином налагоджена співпраця з органами влади та місцевого самоврядування на місцях?

   – Хотів би зазначити, що у нас налагоджена тісна співпраця з керівництвом району. Співробітники райвід­ділу, особливо дільнич­ні міліціонери, підтримують тісний зв’язок з сільськими головами. В селах особливо важливо, щоб місцева влада та мешканці були не байдужі до всіх протиправних дій, проявляли пильність по відношенню до незнайомих людей, особливо до осіб, підприємницька діяль­ність яких викликає сумнів. Адже останнім часом збільшилися кількість різного роду шахрайств, особливо відносно людей похилого віку. Звичайно, нам хотілося б, щоб представники громад­ськості більш активно допомагали міліції у боротьбі зі злочинністю, адже ефективно боротися з цим суспільним злом можна тільки спільними зусиллями.

   Валерію Вікторовичу, у світлі останніх подій в державі, яка ситуація з дотриманням прав людини Вашими підлеглими?

   – Останнім часом мною особисто і керівниками служб особлива увага приділяється вихованню у працівників міліції чуйного та тактовного ставлення до громадян, особливо до осіб похилого віку та з вадами здоров’я. Вживаються всі заходи щодо недопущення з боку працівників міліції байдужості та грубості, їх непрофесіоналізму під час вирішення будь-яких завдань.

 

 

 

Записала К. ШАКАЛО.


Понравилась новость - поделись в социальных сетях


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Блог правоохоронців | Просмотров: 2207 | Добавил: shabalin74 | Рейтинг: 3.0/2

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ В БЛОГАХ НАШЕГО САЙТА


Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архив записів



Наше опитування
Какое меню на сайте удобнее ?
Всього відповідей: 33

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать