. АННА БІЛОГУР ТА ДАНИЇЛ ГОРЄЛИЙ ПРО ЖИТТЯ-БУТТЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ - 17 Листопада 2016 - Семенівка-наше місто! / Семеновка-наш город!
Вас вітає сайт м. Семенівка Чернігівської області / Вас приветствует сайт г. Семеновка Черниговской области
Субота, 20.04.2024, 04:54
ГлавнаяРегистрацияВходПриветствую Вас Гость | RSS






Меню сайту

Додати новину на сайт semenovka.at.ua



Форма входу

Категорії розділу
Новини краю [1156]
Семенівщина спортивна [304]
Наш ексклюзив [108]
Новини звідусіль [104]
Інше [65]
Навколо нас [18]
Газета "Гарт" про наш край [31]

СЕМЕНІВКА
СЕМЕНІВКА - НАШЕ МІСТО, Семенівка, місто Семенівка

РЕКЛАМА
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ Особистий кабінет для побутових споживачів ПАТ Чернігівобленерго

Прогноз погоди

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:


Група у ВК
--> Семенівське земляцтво

Facebook

Міні-чат
Вызов мини-чата - в правом нижнем углу сайта

Онлайн-РАДІО

Гороскоп
Loading...

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Наши: 0


[ Хто нас сьогодні відвідав ]




Проверка тИЦ и PR Рейтинг@Mail.ru


Главная » 2016 » Листопад » 17 » АННА БІЛОГУР ТА ДАНИЇЛ ГОРЄЛИЙ ПРО ЖИТТЯ-БУТТЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ
02:00
АННА БІЛОГУР ТА ДАНИЇЛ ГОРЄЛИЙ ПРО ЖИТТЯ-БУТТЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

 Студенські часи ... Студентство ... Незабутній період у житті. Це час ризику, час злетів і падінь, час досягнень, час романтики. І як приємно, що студенти мають своє свято. Окрема пора у студентському житті - Перший курс. Це перехідний стан між ще недавнім шкільним життям та студентською порою. Це певний період інтенсивного дорослішання людей. Кожен першокурсник переживає такий стан по-своєму.

 

Про життя-буття першокурсників погодилися розповісти наші земляки – студентка Анна Білогур та курсант Даниїл Горєлий. До речі, Анна та Даниїл - однокласники.

 

Отже, вашій увазі, шановні читачі, інтерв’ю з нашими земляками-першокурсниками.

 

- Розкажи де ти навчаєшся (навчальний заклад, факультет, спеціальність). На який факультет та спеціальність поступив/поступила?

 

 

Анна: Всім привіт. Я навчаюсь в Сумському державному університеті на факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій, кафедра перекладу. 

 

 

 

 

Даниїл: Навчаюся у Національній академії Національної гвардії на командно-штабному факультеті, на спеціальності «Державна безпека».

 

 

 

 

 

 

- Як ти вважаєш, що найголовніше для твоєї майбутньої професії?

 

Анна: Найважливіше для моєї майбутньої професії - це, по-перше, ідеальне знання мови, з якої перекладаєш і таке ж знання мови, на яку перекладаєш. Тобто, ти не можеш просто добре володіти англійською або німецькою, тому що знання рідної мови, насправді, для перекладача навіть важливіші. По-друге - це здатність знаходити з людьми різних національностей та вікових категорій шлях до комунікації, або як це називають у народі - "спільну мову". 

 

 

Даниїл: Вважаю, що для моєї професії головне бути мужнім, цілеспрямованим, кмітливим, сміливим, фізично розвиненим і, звичайно ж, патріотом!

 

 

 

 

 

- Як ти обирав/обирала навчальний заклад та спеціальність?

 

 Анна: Про цю спеціальність я мріяла, мабуть, ще з сьомого класу, тому що для мене насправді важливо трішечки зменшити цей мовний бар'єр на планеті та прокласти міст між людьми з різних країн, які, на жаль, в дуже рідких випадках можуть розуміти кожне слово без перекладача. 

 

 

 

Даниїл: Шукав у Інтернеті найкращі військові навчальні заклади держави й побачив Національну академію Національної гвардії України. Прочитав інформацію про неї й одразу зрозумів, що хочу там навчатися.

 

 

 

 

 

- Які спогади залишилися від минулого літа?

 

Анна: Минулим літом я сиділа зі стиснутими кулачками і відкритим сайтом освіти, але згодом почала працювати, щоб, в першу чергу, випробувати на собі частинку дорослого життя, до якого в той момент готувалася, та заробити трішки грошей для себе. Але насправді це дуже помогло відволіктися від тривожних думок про майбутній вступ до навчального закладу. 

 

 

 

Даниїл: Від минулого літа спогадів залишилося дуже багато. Я працював, відпочивав з друзями на річці, вечорами відвідував дискотеки, катався на мотоциклі…

 

 

 

 

- Якими були для тебе перші місяці перебування у навчальному закладі?

 

 Анна: Перші місяці? Це було щось незабутнє. Напевно, це більше залежить від людей, які тебе оточують. З найперших днів нам почали розповідати про активну та творчу частинку СумДУ, влаштували дуже круту посвяту з виступом найкращих студентів та ярмарку інтересів, де біля кожного столика ти міг знайти для себе щось цікаве та записатися на вподобану секцію, будь то стрільба з луку або вокал. Що зіграло найважливішу роль - це те, що в моєму університеті є щорічне міжфакультетне змагання, в якому беруть участь першокурсники, "Золотий інтеграл". Він допоміг мені знайти людей, близьких по духу, та вперше випробувати себе на великій сцені. Це було просто неймовірно. До того ж, в нашому університеті більшість викладачів просто обожнюють активістів, тому після закінчення інтегралу я одразу ж побігла до студентського деканату, щоб і далі брати участь у всіх творчих процесах та, навіть, самій щось організовувати. Хочу зауважити, що в школі я не була завзятою активісткою. 

 

Даниїл: Навчання у мене розпочалося з 28 липня поточного року. Це був КМБ (курс молодого бійця, - прим.). Чесно кажучи, було складно, але дуже цікаво. З гордістю можу сказати, що я впорався! Колектив дружній, всі один одному допомагають, намагаються чомусь навчити. Навчаюся у взводі спецназу, а спецназ – це завжди сім’я,  завжди разом.

 

 

 

- З якими складнощами ти зіштовхнувся/зіштовхнулася під час першого курсу? Що було найскладнішим?

 

Анна: Найскладнішим було оговтатися після закінчення "Золотого інтегралу" та знайти спільну мову, в цей раз у переносному значенні, з деякими викладачами. Але останнє, як кажуть, дрібниці, тому що згодом ти починаєш розуміти того викладача, через якого вимушений майже в буквальному значенні падати з ніг. Навіть більше того - він починає тобі подобатися. Головне - знайти підхід до цієї людини та шлях певної любові до предмету, який тобі не зовсім до вподоби. Повірте, цей шлях існує, варто лише пошукати. 
На даний момент живу в гуртожитку, тому ніякі події не проходять повз мене. До нас часто навідуються волонтери, тут же й проводять літературні та творчі вечори. Умови гарні та приємні люди, то ж бажання перебратися на квартиру ще не виникало. 

 

 

Даниїл: Найскладнішим було звикнути до високих вимог. Справа у тому, що готують у цьому навчальному закладі професіоналів, а до професіоналів вимоги завжди відповідні. Щодо проживання - режим казарми. І те що показують у кіно, зовсім відрізняється від реального життя.

 

 

 

 

- Чи є поза навчанням вільний час? Як його проводиш? Чи є хоббі?

 

 Анна: Вільний час проводжу з друзями зі студентського деканату в виділеній для цього аудиторії, за чашечкою чаю та розмовами, про майбутні заходи в університеті. Що можна організувати, що покращити, де попрацювати над сценарієм або декором. І це дійсно мені подобається. Якщо ж максимально вільна від усього (хоча це буває не так і часто), можу прогулятися з подругами по чудовому місту Суми, яке в цю пору по-особливому заворожує своєю красою. 

 

 

 

Даниїл: Вільного часу майже нема, ми кожної хвилини чимось зайняті. Щодня, крім неділі – пари, стройова підготовка. У вихідні, якщо нема «залетів» та гарні відмітки у навчанні – відпускають у звільнення. Є походи у кінотеатри та театри.

 

 

 

- Яку пораду хотілося б дати майбутнім студентам-землякам?

 

 Анна: Яку б спеціальність або який би університет ти не обрав, обирай душею. Навіщо нам в країні ще один працівник, який не буде щиро любити свою справу та робити все абияк? Тобі повинна подобатися твоя професія. Є мрія? То ж іди до неї, і не важливо, що там кажуть твої однокласники про її престижність чи щось подібне, адже ти робиш це не для них і не для когось ще. Розвивайся, будуй міст до своєї мрії та руйнуй бар'єри, вивчаючи щось справді важливе для тебе в майбутньому, але й не забувай про можливість бути багатогранним в плані знань та творчості. 

 

 

 

Даниїл: Майбутнім студентам-землякам бажаю успішно скласти ЗНО, вступити у ті навчальні заклади, які вони обрали і, найголовніше  здоров’я, буде здоров’я – буде все , треба тільки бажання та цілеспрямованість.

 

 
 
 
Анна Білогур на "Золотому інтегралі"
 
 
 
 
Даниїл Горєлий, курсант
 
 
 
 
Анна Білогур, студентка
 
 
 
------------------
 
Читайте також про життя семенівських студентів :
 
 
 
 
 
 



Сподобалася новина - поділися нею в соціальних мережах.


Приглашаем принять участие в опросах нашего сайта


Категория: Наш ексклюзив | Просмотров: 1479 | Добавил: shabalin74 | Теги: Даниїл Горєлий, Анна Білогур, Семенівка | Рейтинг: 5.0/3

ЧИТАЙТЕ ЕЩЕ НОВОСТИ НА НАШЕМ САЙТЕ:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Пошук


Наша Україна
Единая страна

Реклама
авторемонт -->

Календар

Архив записів



Наше опитування
Какое меню на сайте удобнее ?
Всього відповідей: 33

Наша кнопка
Мы будем очень благодарны, если Вы разместите нашу кнопку на своем сайте
Семеновка - наш город!



Код информера новостей

Друзі сайту

Сайт 1-В класу школи № 1 м. Чернігова Історія Чернігівської землі
Професійний фотограф у Чернігові
Сайт о Новгороде-Северском НЕофіційна сторінка м. Бобровиця
Козелецький соціально – інформаційний портал Відділ освіти Семенівської РДА
городок Десна в Черниговской области Жизнь в Ивановке - Интересно знать
Семенівський клуб хортингу Древній Любеч
Офіційний сайт редакції газети Срібнянщина

Хмарка Фото

Свята сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Законодавство
Законодавство України
  • Конституція України
  • Цивільний кодекс України
  • Господарський кодекс України
  • Земельный кодекс України
  • Митний кодекс Україны
  • Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування

  • Хмарка тегів

    Програма TV

    Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz


    Розділи нашого сайту
    - НОВИНИ -
    Новини краю
    Семенівщина спортивна
    Наш ексклюзив
    Новини звідусіль
    Інше
    Навколо нас
    Газета "Гарт" про наш край
    - БЛОГИ -
    Инфраструктура
    Блог голови Семенівської РДА.
    Економічний блог.
    Блог освіти району
    Блог юридичних служб.
    Семенівський районний центр зайнятості.
    Блог правоохоронців
    Прикордоння
    Блог усіх небайдужих
    Життя видатних людей
    Духовне виховання
    А чи знаєте Ви?
    Людям про людей
    Як це було ...
    З глибин серця...
    - ОГОЛОШЕННЯ -
    Автомобілі
    Бізнес, співпраця
    Побутові товари
    Для офісу
    Комп'ютеры
    Лісова промисловість
    Метали
    Нафта, газ, вугілля
    Продукти харчування
    Промислове обладнання
    Інші товари
    Зв'язок та телекомунікації
    Будівництво
    Послуги у різних сферах
    Різне
    Нерухомість
    Анонси подій
    Робота
    - ЦІКАВЕ -
    Фотоальбоми
    Транспорт
    Туристам
    Форум
    Зв'язок
    Відео



    Звертаємо увагу! Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на semenovka.at.ua. Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання.
    Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали користувачів. Думка Адміністрації не завжди може співпадати з думкою автора
    Шановні коментатори/дописувачі! Адміністрація веб-сайту не має намірів обмежувати свободу слова, але залишає за собою право видаляти висловлювання з уживанням нецензурної лексики та образ на адресу авторів матеріалів і їх фігурантів.
    *** *** ***

    Щоб додати необхідна авторизація
    Облако фоток
    Каталог webplus.info Семеновка - наш город! МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов топ каталог Украинский портАл
    QWW.com.ua - Каталог украинских сайтов Белый каталог сайтов




    Переглянути свіжі коментарі
    vomeso9896 написал:
    Травень - ідеальний час для початку пошуків з
    От: Vaasiliy На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те
    Дата: 29.01.2024

    -->
    Vaasiliy написал:
    На ринку України вже декілька років працюють ліцензійні ігрові сайти, тому їхня популярність зростає кожен день. Не знаю, добре це чи ні, але радує те

    dunducatti написал:
    День Святого Валентина — это поистине особенный и романтический праздник, наполненный любовью и вниманием. Если вы планируете устроить веселую вечерин

    oscar82x4 написал:
    Справді, іноді варто розглядати різноманітні варіанти, і найпростіший шлях може виявитися найефективнішим. Наприклад, ми витратили багато часу, ходячи

    oscar82x4 написал:
    Лично я выбираю брать в проверенных местах в которых точно будет качественный кофе, а не пыль с дорог по которым возили кофе. и для себя я решил брать